pokolgep???
Κανονισε τα ρε ratos για pokolgep να γινουμε!
Aντε βρε κουφαλες…θα δειτε ποιοτητα τη Δευτερα…Πολύ ποιοτητα!! Τοσο ΡΟΚ που θα μπουχτησετε…Robbie Williams βρε…Αντε και εις ανωτερα βρε παιδια…Αυτό θα πει Ροκ κυμα…Τσουναμι, όχι αστεια!! Τα πρωτα βρυσιδια θα ακουστουν την Δευτερα. Ηρεμια…μονο…μην αγχωνεστε!!
καλα, ανετα βρεχεται το κυλοτακι μου με Ρομπι.
αν έρθει ο Ρόμπι άνετα δίνω λεφτά στη διδι να τον δω.
μμμμμμ ρομπι ε;;;
Μετά από Black Keys, αν φέρουν και Ρομπι, εύκολα η ντιντι κερδίζει την αγάπη μου ξανά!
Πες τα γιατι εχουν αρχισει να βρεχουν κυλοτακια. Και για να μην ξεχνιομαστε πραγματικος μεσαιωνας
Robby,ε;; Φτου,και ειχα " φτιαχτει" για πιο σκληροπυρηνικες καταστασεις:
Mαγκες που το δατε για το ρομπι?Στο official site δεν λεει κατι.Αν εχει και ρομπι παντως υποθετω οτι θα ειναι σε αλλη μερα,οχι μαζι με Black Keys.Τουλαχιστον ελπιζω να ειναι ετσι.Στο νου μου εχω γενικα να κανουνε μια τουμπανη indie μερα.
Με Robbie Williams και Black Keys όποιος νιώθει σβέρκο μετά τη συναυλία κάτι δεν θα έχει κάνει σωστά. Για ανελέητο headbanging το φεστιβάλ. Πιο Rock πεθαίνεις…
ΧΑΧΑΧΑ.
Αλλα νταξει αμα δε μιλας για μπυρες και γκομενες μαλλον δεν εισαι ροκ.Σκατοφλωροι πρεπει να ναι.Δεν ξερω κιολα 2 τραγουδια εχω ακουσει.Αν ειναι δυνατον γιατι δεν φερνουν ΕΗΣΗΝΤΗΣΗ να καραγουσταρουμε.
[SPOILER]Εγω παντως και σπιτι μου το σβερκο μου τον βγαζω με Black Keys.Και το τικετ μου το τσιμπησα.[/SPOILER]
[SPOILER]Blues εχετε ακουσει ποτε?[/SPOILER]
[SPOILER]Αυτες οι φασεις μου θυμιζουν γιατι μπηκα στο forum in the first place. :roll:[/SPOILER]
για να βγεις τι θελεις?
Δεν βγαινω που να χτυπιεσαι.
Γενικα μετα απο αυτο το ποστ αλλος μου φαινεται να χρειαζεται ελεος.Καλο χορο με μπλουζ,και χαιρετισματα στην καλλιθεα.
Αλλα,please.Entertain me οσο περιμενω τα πιτογυρα.
Ελα ρε καλλιθεαρα αρρωστια
Robbie WIlliams… Χαααααααααααα… βουρκωσα απο συγκινηση που αυτό το ιερο τερας θα πατησει ελληνικο εδαφος…
…ουτε απ εξω δεν θα περασω…
Μαλιστα Ελληναρες σας χαλαει ο Robbie Williams! Αντε βρειτε κανεναν καλυτερο entertainer να πατε να δειτε.
Χμμμ…Ισως αυτόν;
Εγω κατι ακουσα πως θα παιξουν headliners οι Belketre τωρα που επαναδραστηριοποιηθηκαν. Στανταρακι λεμε, πολυ σιγουρη πηγη.