Ε μα γι αυτο ειπα να μεινουμε σε ξενα ονόματα. Αναμενω Saxon λοιπόν.
Rotting Christ - 29/6
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;;;;
εντωμεταξύ λέει πως ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα. λέτε να έφαγαν φόλα από Λυκαβηττό; (Δήμος Αθηναίων)
επειδή αφορά το συγκεκριμένο συγκρότημα, δεν είναι απίθανο να έφαγαν φόλα… Πάντως θα ηταν ωραία RC Λυκαβηττό.
Το βλέπω για Τεχνόπολη.
Κουράστηκα
Τον είδα Μάντσεστερ πρόσφατα. Σαρωτικό λάιβ .Μακάρι να τους φέρουν. Ο κιθαρίστας που μιλάγαμε στο soundcheck vip party λέει δε έχει ακούσει τπτ για Ελλάδα ακομα.
Φάση θα’χε να έφερναν Slowdive
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ part 2
*χώρο ανακοίνωσαν εδώ;
Οχι
Eξτασιαζμενη η ροκ κοινοτης της Ελάδος παραλιρί για τα απανοτά χτιπίματα…
Πόσοι έκπληκσι πχια.
Ουστ όμως…
Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις δεν νομίζω να περιμένει κανείς Corey Taylor.
απίθανος κύριος Λώρης
Nighstalker, 1000mods, PoZ loading…
Φυσικα σε ξεχωριστές ημέρες!
Γι όλα φταίει η μάνα του που δεν ήξερε αγγλικά και χάσαμε την ευκαιρία να δούμε νιρβάνα στις αρχές τους. Κάπως έτσι θα είχε αλλάξει ο ρους της ελληνικής συναυλιακής ιστορίας
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζούμε στα '90s. Τότε που ήταν η χρυσή εποχή του ελληνικού ροκ (τράβηξε ως ένα βαθμό και στα '00s).
Τώρα θα περιμέναμε ανακοινώσεις Rockwave με Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Διάφανα Κρίνα, Ενδελέχεια, Υπόγεια Ρεύματα, Κατσιμιχαίους, Πυξ Λαξ (με Ξυδούς). Φοβερά ονόματα που έχουν παίξει στα παλιά Rockwave.
Για να μην βάλουμε κι άλλα ονόματα όπως Μάσκες, Φόβοι του Πρίγκιπα, Πράσσειν Άλογα, Αχαιοί, Ψόφιοι Κοριοί, Στίγμα 90, Μοτίβο 4, Ματωμένα Πέπλα κτλ.
Θα κάναμε την καλύτερη ροκ φεστιβαλάρα και ας μην έρχονταν ποτέ τα μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. Άλλωστε όπως είχε πει και κάποιος “αν οι Τρύπες ήταν αγγλικό συγκρότημα οι Clash θα ήταν δευτεράντζα”.
Τώρα τι να σου κάνει κι ο Λώρης. Αυτή είναι η (εγχώρια) στάνη, αυτό το γάλα βγάζει.
Η εγχώρια στάνη είναι πολύ καλή . Βέβαια με ελληνόφωνο ροκ έχω σταματήσει να ασχολούμαι οπότε δεν έχω άποψη