Γιατί γαμιέσαι έτσι τώρα ρε Λώρη. Αυτούς ήθελα να τους δω.
@pantelis79 άλλαξε αν μπορείς και το Lecabyttus σε Lycabettus γιατί μου χτυπάει στο κεφάλι κάθε φορά
UPD
Rockwave Festival (Terra Vibe)
13 Jun: Αλκίνοος Ιωαννίδης
14 Jun: Διονύσης Σαββόπουλος
10 Jul: King Diamond, Paradise Lost
11 Jul: Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal & Ardor
13 Jul: Cypress Hill, Kneecap
14 Jul: WASP, Skyclad, Anorimoi
Rockwave Nights (Lycabettus)
10 Jun: Ibrahim Maalouf
25 Jun: Opeth, Mother of Millions
26 Jun: Blind Guardian, Beast in Black
28 Jul: Satchvai Band (Satriani / Vai)
Rockwave Festival (Terra Republic)
19 Jun: Σαββόπουλος
20 Jun: Αλκίνοος Ιωαννίδης
26 Jun: Opeth, The Halo Effect, Iotunn
27 Jun: Rotting Christ, Sacred Reich, Primordial
28 Jun: Savatage, M. Schenker
Καλή κίνηση το IOTUNN, απ’ τα γρήγορα αντανακλαστικά του Rockwave, ειδικά κάτω από Opeth
Χαχαχα… κλαίω κατά βάθος. Κάθε φορά παραπονιέμαι που συγκροτήματα παίζουν μόνο Αθηνα και δεν ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη και την μοναδική φορά που γίνεται το αντίθετο θα βρίσκομαι Αθήνα - έχω πάρει ήδη το εισιτήριο για. Opeth στον Λυκαβηττό και δεν θα δω ούτε Halo Effect, αλλά το χειρότερο δεν θα δω ούτε Iotunn που βγάλανε την δισκάρα πρόσφατα. Μαύρη χελώνα μ εχει κατουρήσει που λέει κι ο Τζιμακος!
Γιατί δεν το πουλάς; Κρίμα είναι
Είπα να το συνδυάσω με Fontaines DC που θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς και είναι δύο μέρες μετά. Αλλά γίνεται χαμός με όλες αυτές τις ανακοινώσεις που δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει. Άλλη φορά μου φαίνεται θα κλείνω τελευταία στιγμή και ας πληρώσω εισιτήριο και δεκαπέντε ευρώ παραπάνω.
Το σίγουρο είναι ότι Iotunn θα δείτε Αθήνα αργά ή το πιο πιθανό γρήγορα.
Ρε εγώ να δεις πόσο κλάμα έχω ρίξει που 24/6 γυρνάω από Βέλγιο,θα έχω πάει για το Graspop, και είναι εντελώς αδύνατο να παίξω χαρτί, τώρα πάω εκδρομή στα βόρεια να δω Iotunn αφού. Θα έχω καταφέρει οπότες να έρθουν οι Iotunn Ελλάδα και να μην έχω πάει…
Θα εχει δει αυτα και αλλα τοσα, αλλα οχι Iotunn.
Κάποιος να τον κάνει ban μεχρι να γινουν headliners οι Iotunn στο Graspop πλιζ.
Ρε ας μην είναι headliners, απλά να είναι ξέρω γω. Αλλά ναι οκ, δεν παραπονιεμαι που θα πάω graspop, απλά δεν μπορούσαν τους Iotunn να τους βάλουν κάπου αλλού ας πούμε, ή έστω και κάπου αλλού?
Παραπονιαρη. Αχορταγε.
κριμα κριμα κριμα… Περιμενω τοσο καιρο για να γεμισει λιγο η Κατερινη αλλά δεν το βλεπω…
Παλι με 3κλασάτα ταλέντα θα την βγαλει ο Λωρης…
Αν δεν γινει κατι συνταρακτικό ή αν δεν με βαλουν με το ζορι στ’αμαξι οι φιλοι , δεν ξεκιναω για 'κει…
Δες ρε μαλάκα Λωρη πως κανουν φεστιβαλ (119€/3ημερο!!!) με κοσμο ΧΩΡΙΣ να χρειαστει να φερεις Μetallica…
δες που είναι η Τσεχία στο χάρτη και που είναι η Ελλάδα
αμα θες και εισαι σοβαρος επιχειρηματιας, ολα γίνονται…
επειδή τα management των συγκροτημάτων είναι σοβαροί επιχειρηματίες, τους είναι ασύμφορο να κατέβουν τόσο χαμηλά με τόσες ώρες ταξίδι, γιατί θα χάσουν μέρες που θα μπορούσαν να παίξουν και να πληρωθούν
Έχω κράξει άπειρα το Λώρη όταν άλλοι τον αποθέωναν και εγώ ήμουνα αυτός που χαλούσε το πάρτυ αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στο φεστιβάλ της Τσεχίας.
Το καλύτερο όνομα του φεστιβάλ είναι ο King Diamond που έρχεται κι από εδώ. Και Lacuna Coil επίσης, και Epica που βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε και κάτι τέτοιοι.
Τι Vanaheim τώρα και κάτι άλλοι σχεδόν άγνωστοι στις 12 το μεσημέρι. Ποιος θα πάει να τους δει;
Ήσουν πάντα ένας lonewolf
Καλησπέρα σε όλους.
Κάποιες ερωτήσεις για όσους έχουν εικόνα από τον χώρο στην Κατερίνη.
Επειδή θα ανέβω με μηχανή, η περιοχή είναι όπως σε Μαλακάσα, τις αφήνουμε δηλαδή απ’ έξω από το συναυλιακό χώρο στο δρόμο ή υπάρχει θέμα? Αλλιώς αν δεν είναι έτσι θα πρέπει να πάρω εισιτήριο σε συνδυασμό με parking? Αν ναι το parking πως είναι? Είναι οκ ή χωράφι με μαλακό χώμα που βουλιάζει το stand?
Ναι ξέρω, first world problems, αλλά οκ, θέλω να τα έχω όλα τακτοποιημένα στο κεφάλι μου από πριν.
Δεν νομιζω οτι ξερει καποιος σιγουρα να σου απαντήσει.