Rockwave Festival 2025

Γι’αυτό πρέπει να σταματήσουμε να στηρίζουμε.
Τα πιο τίμια φεστιβάλ στην Ελλάδα είναι τα πανκ που γίνονται πλέον 1-2 φορές το μήνα, μακάρι να μπορούσα να ανεβαίνω πιο συχνα

1 Like

Ισχύει αυτό για τα φεστιβάλ που δεν είναι πραγματικά φεστιβάλ. Νομίζω μόνο το plissken προσπαθεί να κάνει κάτι σε αυτό, με διήμερο και διαφορετικά stages.

Αλλά εδώ υπάρχει κάποιο σερί, και ειδικά στην Κατερίνη. Τώρα για τη Μαλακάσα ίσως θα έπρεπε και στις 12/7 που μένει κενή, να είναι μέρα μόνο με ελληνικές μπάντες πχ για να κρατήσει τις συνεχόμενες ημέρες.

Η άποψη μου πάντως είναι πως στην Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να στηθεί πολυήμερο φεστιβάλ όπως γινόταν στα 00’s. Είτε για θέματα logistics (μεγάλη επένδυση για τη διοργάνωση και ακριβά εισιτήρια), είτε για θέματα χώρων(μάλλον μόνο το Terra Vibe είναι το πιο “κατάλληλο”), είτε για θέματα κοινού και φεστιβαλικής παιδείας(δεν υπάρχει).

1 Like

Της Κατερινης , και οχι μονο, εμεινε στασιμο οπως αναμενοταν τελικα μετα τις ενδιαφερουσες προσθηκες Sacred reich και Ηalo effect…
Λωρη, τα ξαναπαμε , εχεις την ευκαιρια να γινει απο τα σημαντικοτερα φεστιβαλ στα βαλκανια αλλα για καποιο λογο δεν θες…
Κριμα γιατι τα γκρουπ αξιζουν αλλα δεν ειναι αρκετα για να τραβηξουν πολυ κοσμο, μιση δουλεια ρε Ντιντίδες… :rage:

1 Like

Εχει κανείς εικόνα για το πως είναι ο χώρος εκει;
Γενικα εκεί κοντά υπάρχει τπτ ;

Κι όσοι δεν ακούμε πανκ;

Υπάρχει το Πλίσκεν από “Μεγάλα Φεστιβάλ”

Υπάρχει το Up the Hammers

Υπάρχουν περιφερειακά

1 Like

Παρότι δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν, ο κυρ-νικ, έφερε τον αφρο, οι άλλοι φέρνουν, τον κετιμά, λαζάνια, παστίτσια και τα ρέστα και δεν κάνουν τπτ πιο σοβαρό/ροκ. maiden ? manowar, ενα roger waters, ενα jarre, ενα ΚΑΤΙ βρε αδερφέ. springsteen, metallica. anything.

1 Like

Το αφήνω εδώ,

Νομίζω από τις καλύτερες συνεντεύξεις που στήσαμε με @pantelis79, ο μύστης αποδείχθηκε μύσταρος.

Τεράστιοι.

11 Likes

Λέγαμε ότι θα ήταν μπόμπος όνομα και πράγμα, αλλά καλά μας γλέντησε.

10 Likes

Ερωτηση . Ειμαστε 3 ατομα για Savatage. Θα ειμαστε με 1 αμαξι. Θα παρουμε το tickets 49.53
ή πρεπει να παρουμε 3
60? Η 1*60 και 2 *49,5?
Χαχαχαχαχα

Ως Μαθηματικός που ειμαι θα σου έλεγα οτι η ερώτησή σου θα μπορουσε να είναι ενα πολύ ωραίο πρόβλημα ΣΤ Δημοτικού!

5 Likes

Θα πόνταρα στο 160 και 249,50. Ένα είναι το όχημα.

Στη χειρότερη άσε τους άλλους πριν μπεις στο πάρκινγκ :joy:

1 Like

2 Likes

Πολυ δυνατη προσθηκη ο Jaul.

το ζαχαρώνω πολύ αυτό.

εντωμεταξύ η φάση είναι από κόκες σε μπάφους :rofl:

1 Like

Εντυπωσιακό που οι Kneecap πιάνουν περισσότερο χώρο απ’ τους Headliners

Νομίζω περισσότερο co-headliners τους δείχνει η αφίσα, η νεκροκεφαλή παραπέμπει μάλλον CH.

3 Likes

Μια και μία. Γενικά ωραία αφίσα.

2 Likes

Αυτό μοιάζει με AI

UPD με την τούμπανη προσθήκη της Κλαυδίας. Γλέντι ο Λώρης :rofl:

Rockwave Festival (Terra Vibe)

13 Jun: Αλκίνοος Ιωαννίδης
14 Jun: Διονύσης Σαββόπουλος, Klavdia

10 Jul: King Diamond, Paradise Lost
11 Jul: Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal & Ardor
13 Jul: Cypress Hill, Kneecap, Lobo, Stolen Mic, Jaul
14 Jul: WASP, Skyclad, Anorimoi