Πάντως στο more πωλείται τριήμερο εισιτήριο Rockwave που αφορά τις ημέρες 10/7, 11/7 και 14/7. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Το αγαπημενο μου σαιτ metal city λεει για Manowar και Alice Cooper
άνετα τον ξαναέβλεπα αν ερχόταν Όσλο
ε και πάλι… είναι σχετικά κοντά
πάντως νομίζω είναι ή έστω πρέπει να είναι κατανοητό, γιατί δε μπορεί να γίνει στην Ελλάδα φεστιβάλ 3ημερών σερί, με διαμονές κλπ.
εγώ με τον Λώρη γελάω, και φέτος γελάω πιο πολύ με τα εισιτήρια με VIP PARKING… ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! που κάνεις 3 ώρες να βγεις…
Ρε μαλάκες βλέπετε ότι γράφει αθενς ε? Λες να τον κορόιδεψε ο γίγαντας λώρης?
Πάρκινγκ αποκλειστικά πιο νωρίς, κοντά στον κόμβο και ας περπατήσω κανά τεταρτάκι. Δεν θα το δεχόμουν αλλιώς, έχω ακούσει πολλά horror stories για ανθρώπους που το άφησαν στο πάρκινγκ του Terra Vibe. Φήμες λένε πως υπάρχουν ακόμα ψυχές που περιπλανιούνται εκεί πέρα…
Δεν ειναι φημες, εχω συναντησει εγω μερικες καποια φορα που εψαχνα το αυτοκινητο μου. Ειχα πιει βεβαια λιγες μπυρες.
Στο μεταξυ εχω μπερδευτει: εδω μεσα μιλαμε ταυτοχρονα ΚΑΙ για Μαλακασσα ΚΑΙ για Κατερινη;
Έχω ένα φόβο μην πάω Μαλακάσα και το λάιβ να είναι Κατερίνη
Αφoυ δεν αλλαξε τo oνoμα τoυ φεστιβαλ και τα 2 venues λεγoνται terra λoγικo να μπερδευτει o κoσμoς . Επισης o θεoυλης εχει cypress hill 13 τoυ μηνα αλλα δινει 3ημερα 10,11, 14
Μήπως έχει ροκ τριήμερο ήχο;
Τo πιo πιθανo
ανυπομονώ για το επερχόμενο μπέρδεμα με τα φεστιβάλ
κατι ακουσα χτες παντως για Rolling Stones.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιος θα παίξει που και σε ποιο φεστιβάλ?
Τους ακούω κασέτα και σπίτι μου
Terra Vibe (Μαλακασα)
14 Ιουνιου - Σαββοπουλος
10 Ιουλιου - King Diamond
11 Ιουλιου - Alice Cooper
13 Ιουλιου - Cypress Hill, Kneecap
14 Ιουλιου - WASP
Terra Republic (Πιερια)
21 Ιουνιου - Σαββοπουλος
28 Ιουνιου - Savatage
13 δεν έχει cypress hill?
Θα χουν βαλει λαθος ημερομηνια λογικα