Rockwave Festival 2025

Εδω ο φιλος δεν ξερω τι πληροφοριες εχει παντως ειπε για running wild Αθηνα την μερα που θα ειναι οι Savatage πανω. Μπλεξιμο :stuck_out_tongue:

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό…πραγματικά μπλέξιμο

1 Like

:face_with_spiral_eyes:

Θα έχουμε να κάνουμε με τεράστιο :disguised_face: :clown_face:

1 Like

Θαναι με ολοκληρη τη Trump προεκλογικη παραγωγη οι WASP ? :stuck_out_tongue:

11 Likes

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί να χωριστεί το φεστιβάλ σε 2 τοποθεσίες με απόσταση 500 χλμ μεταξύ τους

1 Like

ίσως είναι και θέμα logistics.

εκεί είναι Βαλκάνια :stuck_out_tongue:

2 Likes

a man in a suit and tie is sitting at a desk holding a newspaper .

2 Likes

ΧΥΣΑΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ!!!

Headliner ρε μαλάκα οι WASP? Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

1 Like

Εν τω μεταξύ, δεν θυμόμουν ή δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε γίνει χαμούλης (με την αρνητική έννοια) την τελευταία φορά που είχαν έρθει οι wasp.

Σαματάδες στην πόρτα του γκαγκάριν :rofl:. Μπροστάρης ήμουν και φώναζα για το δικαίωμα μου να δω το μπλάκι :rofl:

5 Likes
5 Likes

Hail The King !!! We don’t give a shit about the rest !! Sorry!

3 Likes

Μονο King ρε!

4 Likes

Εισιτήριο για Βασιλιά τσεκ!

4 Likes

Μου αρέσει που έβαλε τους WASP headliners στη Μαλακάσα :laughing:.
Δεν πάω με ένα ηχείο Bluetooth, αφού περάσω πρώτα από το Βλάχο στο Καπανδρίτι για προμήθειες, να τον ακούσω σε πριβέ συναυλία οποία μέρα θέλω.

Επίσης βάλε King Diamond μαζί με Alice cooper την ίδια μέρα, με πιο ακριβό εισιτήριο να γεμίσεις το χωράφι, γιορτάζοντας με μεγαλοπρέπεια τα 30 χρόνια.

6 Likes

Η αλήθεια είναι πως με King Diamond ως headliner δεν βλέπω πως μπορεί να γεμίσει η Μαλακάσα, ακόμα χειρότερα με WASP… Πρέπει να έχει πολύ δυνατά ονόματα να τους πλαισιώνουν.

2 Likes

WASP οριακά Floyd και “ΑΝ” στην τρέχουσα κατάσταση

6 Likes

Αν μπαιναν και οι 3 ιδια μερα θα γινόταν της κολάσεως αλλά… Επίσης αν γινοταν rockwave nights στον λόφο όπως πέρυσι μαι χαρα θα γέμιζε

6 Likes

Μόνο King Diamond.

3 Likes

Εντάξει εδώ το γέμισαν οι Gamma ray :japanese_ogre: