Rolling Stones στην Αθήνα!

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣA ΠΟΛΛΑ…ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ANGIE KAI TO PAINT IT BLACK…

Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει άνθρωπος εκείνη την ημέρα που να μην το περιμένει…

Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει άνθρωπος εκείνη την ημέρα που να μην το περιμένει…[/quote]
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ…

Paint it black και ξερό ψωμί… αυτό να παίξουν για να τρελαθούμε. :smiley:
Την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει τι είχε παιχτεί με ψηφοφορίες?
Εγώ πάντως εκτός από το paint it black και το satisfaction (που θα το παίξουν σίγουρα) θέλω πολύ να ακούσω και τα get off of my cloud, wild horses, gimmie shelter, honkey tonk women και από το τελευταίο τους άλμπουμ το it won’t take long και το sweet neo con (αν και δεν το βλέπω…)

Την προηγούμενη φορά μπορούσες να ψηφίσεις μέσω internet ποιο από τα λιγότερο γνωστά τραγούδια ήθελες να παίξουν. Στη διάρκεια της συναυλίας, η τεράστια οθόνη που είχαν συνδέθηκε με το site τους και ο Jagger είδε πως οι περισσότερες ψήφοι είχαν πάει στο “She is Like A Rainbow” το οποίο και έπαιξαν εκείνη τη στιγμή…
Εγώ πάντως θέλω πάρα μα πάρα πολύ να παίξουν το αγαπημένο μου “Ruby Tuesday”!! Απίστευτο κομμάτι αν και κάπως μελαγχολικό…

Opoion rotiso apo aplous fans oloi perimenoun Angie kai Paint it Black.To satisfaction an to paiksoun thelo na ta akouso giati einai h proti fora pou pao sunaulia tous kai einai thesmos.To agapimeno mou einai to Brown Sugar.Mono fovamai min paiksoun,to Infamy kai to Dead Flowers giati den mou polu aresoun.Tora tsekaro to palio setlist gia na sas po ti tha paiksoun mallon.

Πάντως στην πιο πρόσφατη συναυλία που δώσανε στην Αμερική στις 12 Μαρτίου παίξανε τα εξής:

1. Jumping Jack Flash
  2. It’s Only Rock ‘n’ Roll
  3. Let’s Spend the Night Together
  4. Oh No, Not You Again
  5. Sway
  6. Angie
  7. Ain’t Too Proud To Beg.
  8. Tumbling Dice
  9. Gimme Shelter
    Intros
  10. This Place is Empty
  11. Happy
  12. Miss You
  13. Rough Justice
  14. You Got Me Rockin’
  15. Honky Tonk Woman
  16. Sympathy for the Devil
  17. Paint it Black
  18. Start me Up
  19. Brown Sugar
  20. You can’t always get what you want
  21. Satisfaction

To “Sway” ήταν χρόνια απωθημένο για τους fans, αφού δεν το παίζανε ποτέ live και έκανε την πρεμιέρα του μόλις πέρσι. Το βάζουν που και που στις setlists αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο (δυστυχώς) να το ακούσουμε κι εδώ. Απ’ το νέο CD παίζουν συνήθως το Rough Justice, το Oh No, Not You Again και το This place is empty. Έχουν παίξει και το Rain Fall Down (που θα το προτιμούσα οπωσδήποτε απ’ το Rough Justice ή το Oh No, Not You Again).

Keefer, μακάρι να παίζανε Dead Flowers 8) αλλά κι αυτό δύσκολο το βλέπω. Το Ruby Tuesday Cozy, κι εγώ θα 'θελα να το ακούσω, αλλά έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί live…

Συνήθως στην Αμερική παίζουν κι αρκετά πιο πολυακουσμένα τραγούδια και στην Ευρώπη οι setlists είναι πιο ‘χαλαρές’ αλλά επειδή φέτος τους βλέπω αρκετά φορτσάτσους (άρχισαν δηλαδή πιο χαλαροί και όσο προχωράει η περιοδεία προσθέτουν κι άλλα τραγούδια διαφορετικά) μπορεί και να σταθούμε πιο τυχεροί.

ego thelo na paiksun to Under My Thumb

To Under my thumb einai teleio kai polu kalo live.Pisteuo oti kapoia tragoudia den einai gia sunaulies kai mallon ena pao auta einai to rain fall down pou omos to goustaro polu.
Poios lete na anoiksei tin sunaulia?Oxi oti me noiazei alla elpizo na min fao stin mapa 2 ores kapoion pou den goustaro.

__Χμμμ, σίγουρα μου κακοφάνηκε ότι οι χειρότερες θέσεις και το φτηνότερο εισητήριο είναι στα 75… Γιατί τώρα που διαβάζω αυτό που μου γράφετε παίδες… ναι, έχω αρχίσει και το ψιλομετανιώνω… Ιδίως με αυτές τις playlist με έχετε τρελάνει…

__Θα ήθελα (εκτός απ’ τα κλασσικά που θα παίξουν σίγουρα), να ακούσω κι εγώ τα:

Ruby T.
Streets Of Love (αν είναι ν’ ακούσω -για live- κάτι απ’ το καινούργιο)
Saint Of Me
Miss You
Time Is On My Side (αν και διασκευή)

__Ομως ρε παιδιά… Λίγο οι Toto, λίγο ο Sting (που με έναν απ’ τους αγαπημένους μου drummer και το λιτό τετραμελές σχήμα, νομίζω θα είναι φοβερό live), λίγο οι Zappa plays Zappa (με ακόμα έναν αγαπημένο και ιερό τέρας drummer), λίγο ο Waters (και κανα δυό που ξεχνάω τώρα) και σίγουρα κανένα καλό όνομα απο τον Metal και Rock Χώρο που θα έρθει γα το Rockwave ή εκείνες τις μέρες περίπου… ε, με βάζουν σε τρελά έξοδα και το υψηλό τίμημα των Stones, με εκνεύρισε (ας ήταν 50 το χαμηλότερο και τα άλλα όπως είναι…). Αχχ… πάλι μπερδεμένος είμαι :smiley: :? :cry:

Shadowcaster prota apo ola nomizeis oti exeis polu cool nick.
Deuteron auto skeftika kai ego sto thema timis eisitirion.To pio ftino eprepe na kanei 50-60 euro kai ta alla as ta bazane oso thelane.Pados ego Stones kai B.B king eimai mesa gia mesa.Makari na mporousa na akouso kai to dark side of the moon alla dusthxos den ginetai giati tha xaso oli tin eksetastiki.
P.S mono emena den me trelainei to sway?Ego thelo na akouso to Jiving Sister Fanny an kai apokleietai.To exei akousei kaneis/Yparxoun duo ekdoseis.

Mono to dead flowers kai to You cant always get what u want na paiksoun, aksizei na pas.

An riksete mia matia se sxetika teleutaies setlists, paizoun kai to Dead Flowers…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT GROUP EXETΕ KAMIA ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΕΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ;

__Οκ, καλά τα άλλα που γράφεις, αλλά αυτό, δεν καταφερα να το καταλάβω -τι εννοείς;

Ακόμα ένα κοροϊδο πήρε εισιτήρια στη θύρα 33…

Den kseroume tipota alla mallon ellines tha einai.

Ου ρε!! Στους καθιστούς θα πας;; Τς τς τς… :lol:
(Άντε τα λέμε αύριο :wink: !!)

ΕΛΛΗΝΕΣ Ε;ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ…

Τα εισιτήρια των 280 τι ιδιαιτερότητα έχουν??? Αξίζει να τα δώσουμε?

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ…ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ 280 Ε ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ…