Λέτε να μην βάλουν support ή καλύτερα να τους πούμε να μην βάλουν από φόβο μην είναι καμια βλακία??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει είχαν βάλει ξύλινα σπαθιά.Είναι κάτι παρηγορητικό κ αυτό!!Ας ελπίσουμε ότι θα βάλουν τουλάχιστον κάτι ανάλογο και φέτος :?
Ti pisteutai?H ellada tha anablithei,tha metaferthei gia argotera h tha parameinei opos einai?Telos tha paiksei o Keith h tha ton adikatastisoun?
Pistevo pos i Ellada den tha allaksei giati exei allaksei idi mia fora kai den einai kalo gia tous fans. Kathara thema marketing.
Dedomenou vevaia oti mporoun na paiksoun stis 24-25 Iouniou.
Nomizo oti apla tha allaksoun oi teleutaies meres tou Maiou kai oi protes tou Iouniou.
Tora gia ton Keith, den mporo na po tipota, einai thema ygeias.
An einai na antikatastathei pantos (pou to vlepo poly xlomo an kai paizontai POLLA lefta) den tha allaksei kammia imerominia…
Koita an einai kala stin ugeia tou 100% kai na anablithei tha programmatistei standar gia septembri kapou ekei.Den ksero xlomo to kobo giati akousa oti mporei na pathei epilipsia apo ton dunato thorubo kai ta fota.Ti gkantemia einai auti.
Keefer, μην ακούς πολύ όλες τις φήμες που κυκλοφορούν. Αυτές τις μέρες έχει βγει κι η κουτσή Μαρία στο internet και λέει την άποψή της για τον Keith. Και τι δεν έχουμε διαβάσει! Ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, ότι το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου πέφτει προς το άλλο και ότι άλλο θες!
Την αλήθεια πιστεύω ότι τη ξέρει μόνο ο ίδιος, οι γιατροί του, η οικογένειά του και οι Στόουνς. Άντε, κι οι ασφαλιστικές εταιρείες από πίσω. Εμείς νομίζω πως θ’ αργήσουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη και σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Θέλω να πιστεύω πως θα το ξεπεράσει και θα γίνει καλά.
Πάντως ολόκληρη η περιοδεία είναι λίγο στον αέρα αυτή τη στιγμή, αν λάβεις υπόψη σου ότι έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι που σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι απλό και παροδικό.
Sosto alla auti h sunaulia mou exei bgalei to ladi.Tin perimeno merika xronia kai olo kati sumbainei kai me agxonei.An den tous do pano stin skini ego den isixazo.
Εγώ πάλι πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!Και τους Stones θα δούμε και ο Keith θα γίνει καλά,έχω ένα καλό προαίσθημα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ…ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ
Δίκιο είχατε με τα προαισθήματα παιδιά
Ο Keith βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο και θα μείνει για λίγο καιρό ακόμα στη Νέα Ζηλανδία - θα κάνει κάποια τσεκ απ (λογικό!) και έπειτα θα μπορεί να φύγει.
Άντε ωραία! Φωτεινή, Thanks για την ενημέρωση !!
Προείχε να γίνει καλά ο άνθρωπος φυσικά, αλλά από τη στιγμή που φαίνεται να είναι οκ πάμε ολοταχώς για τις 25/6!!
Είδατε?Όλα οκ λοιπόν!Τελικά νομίζω πως έχω μαντικές ικανότητες!(no comments please!)
ΝΑΙ.ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!(ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ)
Άκουσα από κάποιον να διαδίδει ότι θα ακυρωθεί η συναυλία και ότι άκουσε να το λένε στον rock fm.Μαλακία δεν είναι?Ή παίζει να συμβαίνει καμιά στραβή?
Paizei.Tha deiksei tis epomenes meres.
Πόσο μαλάκες είναι κάποιοι; Ααααχ…
Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τους εκπροσώπους του γκρουπ οπότε κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει σίγουρα. Το πιθανότερο είναι απλά να αλλάξουν οι πρώτες ημερομηνίες και τίποτα παραπάνω. Η συναυλία δε θα ακυρωθεί επ’ ουδενί. Στη χειρότερη θα γίνει απλώς πιο μετά. Αλλά έχω την αίσθηση πως θα γίνει κανονικά η συναυλία της Αθήνας. Αυτά.
To oti den tha akurothei pos to ksereis me bebaiotita.Makari fusika na min ginei alla kaneis den einai sigouros gia auto.
An o Richards den exei provlima ygeias i synavlia DEN tha akyrothei. Stin xeiroteri tha paei ligo piso.
Alla den nomizo oute piso na paei. Exei idi allaksei mia fora. Anyway, den exoume apla na perimenoume liges meres.
Opos sas eipa an allaksoun, alloi exoun na xasoun perissotora. P.X. ego… 360 gia Nyremvergi idi xoris ksenodoxeio…
ΟΙ STONES ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΙΟΥΝΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο RICHARDS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ(ΕΥΤΥΧΩΣ).ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…
Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ΔΕΝ αλλάζει ημερομηνία η συναυλία της Βιέννης, που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου.
Οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν επηρεαζόμαστε ούτε εμείς!