Ronnie James Dio Hospitalized - European Tour Cancelled!

Δες το link απο το utube που έδωσε παραπάνω ο Kangouras και θα δείς ακριβώς το αντίθετο.

Ούτως η άλλως who cares σε τέτοιες περιπτώσεις!!! Δεν πάει για μοντέλο…άλλα τον (μας) καίνε τώρα. Το μαλλί ξαναφυτρώνει άμα λάχει.

Καλά πάει, μια χαρά. Άντε να έχουμε και καμμιά επίσημη ανακοίνωση σύντομα με ακόμα πιο αισιόδοξα νέα.

Εγώ πάντως να πώ την αμαρτία μου τα αεροπορικά για εξωτερικό τα έκλεισα ήδη…οκ…ρίσκο…αλλά έχω καλό προαίσθημα…

WE ROCK!

Για ποιές συναυλίες ετοιμάζεσαι; Εγώ είμαι έτοιμος για τις 3 ιταλικές, όπως και για Σόφια και Πόλη. Και έχω και κρυφή ελπίδα, να ανακοινωθεί και καμιά Αθήνα, μέσα στον Απρίλιο …

Iron Maiden will open the European leg of their Final Frontier World Tour on Friday 30 July at the O2 in Dublin, with very special guests Heaven & Hell.

Καλο νεο αυτο…

http://www.youtube.com/watch?v=fXTL6EqHqkc

CANCER?I’LL KICK THE HELL OUT OF YOU!:metal:

Χθεσινοβραδυνό post του tour manager του Ronnie στο Facebook :

“Steve is gearing up for yet another summer of touring…can’t wait !!!”

Κι εμείς ανυπομονούμε φίλε μου, κι εμείς !!!

Πάρτε και μια φώτο του Steve ανάμεσα στον δάσκαλο και τον μαθητή :

.

Μια χαρά είναι το θηρίο! Δεν μασάει…

η φωτο δεν ειναι τωρινη,ετσι…

μακαρι να ειναι καλα…

παντως αυτος που δεν εχει μαλλια αυτη την εποχη ειναι στανταρ ο Tate…!!

Ρε τον κακομοιρη, κριμα γαμωτο να τον βλεπεις σε τετοια video…

Μπορεί η φωτο με Tate και tour manager να μην είναι τωρινή, αυτές όμως απο τα Revolver Magazine Awards είναι της περασμένης εβδομάδας (http://www.laweekly.com/slideshow/revolver-golden-gods-awards-and-black-carpet-29653565)
Όσο για το βίντεο στο νοσοκομείο ε ναι, είναι όντως σοκαριστικό όταν ξέρεις ότι μέχρι τα 67 του που διαγνώστηκε με αυτό περιόδευε και ηχογραφούσε σαν 25άρης… (όχι μόνο για τον Ronnie,αλλά για κάθε άνθρωπο στην ίδια θέση). Δεν κρύβεται και αυτό είναι καλό. ίσως κάποιοι συνάνθρωποί μας με το ίδιο πρόβλημα να παίρνουν κουράγιο από τέτοιου είδους στάσεις και συμπεριφορές…

Πιστεύω οτι θα τα καταφέερει ο Ronnie και θα μας κάνει να παραμιλάμε στο σανίδι για ακόμα μια φορά!

Θα πάω στο Νησί τέλος Ιούλη όπου γίνεται το HighVoltage Fest με πολλούς και διάφορους. Αν κάτσει και κάτι άλλο θα δώ…

Kangoura που διάβασες για ημερομηνίες στην Ιταλία; Στο heavenandhelllive.com δεν αναφέρουν κάτι ακόμα…

To heavenandhelllive.com είναι το τελευταίο site που ενημερώνεται !

Δες εδώ :

July 01 - Ippodromo Capannelle (Rock In Roma festival) - Rome,Italy

July 03 - Alcatraz - Milan, Italy (ιστορικό venue - εκεί πρωτογνώρισα τον Ronnie backstage, το 2002)

July 04 - Pordenone Fair’s Summer Garden - Pordenone, Italy

Μέσα σε ένα τετραήμερο (Πέμπτη - Κυριακή), παίζουν Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία (Pordenone). Oτι πρέπει για εκδρομούλα !

ρε μια χαρα ειναι…ειδα την φωτο…ωραιος…

Ρε αδερφέ το ξέρω οτι το heavenandhelllive είναι απο τα τελευταία που ενημερώνεται… αλλά υποτείθεται οτι είναι και τα σιγουράκια που λέμε…

Για δώσε κανα link για Ιταλία να το ψάξω λίγο με εισητήρια κλπ.

Για Ελλάδα πάντως κάποια φιλαράκια που ρώτησα και είναι μέσα στα πράγματα, μέχρι στιγμής δεν το βλέπουν για φέτος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Τεσπά, δεν καταλαβαίνω το γιατί μιας και στις 22 παίζουν Σόφια και 26 νομίζω Ρουμανία… Δηλαδή στις 24 δεν μπορούν να παίξουν Ελλάδα??? :-k

Αλλά ξέχασα: ΠΑΛΙ HNH ΘΑ ΔΟΥΜΕ???

Ronnie’s interview

.

ειναι τρομερο να ακους καποιον να μιλαει για το πως παλευει για την υγεια του…

καλα στο βιντεο λεει πως εκτος απο ενα dvd που παει για το τελος του χρονου, οι H&H θα μπουν και στο στουντιο για νεο δισκο…!
ισχυει…??

Κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια αν θα ηχογραφησουν κατι νεο συντομα, εξαρταται φανταζομαι και απο την κατασταση της υγειας του DIO… Ας γινει καλα ο ΘΕΟΣ και μετα βλεπουμε… Παντως στα βιντεο μια χαρα φαινεται… [SIZE=“3”]ΕΤΣΙ ΡΕ DIO ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ…[/SIZE]

[SIZE=“5”]RONNIE JAMES DIO: I’m Positive That There Is A Lot More Of Life Left To Live [/SIZE]

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=138477

Πριν από καμιά ώρα, γύρισα από την συναυλία των UFO στην Θεσσαλονίκη.
Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν οι UFO με το θέμα μας; Kι όμως έχουν !

Καθώς χάζευα τους roadies να κάνουν το τελευταίο sound check λίγο πριν αρχίσει το gig, βλέπω μια γνωστή φιγούρα ! Ο Andre, ο περίφημος drums-roadie των DIO και των Ηeaven and Hell, βρίσκεται στην σκηνή ρυθμίζοντας τα τύμπανα του Andy Parker !

Πλησιάζω κοντά στην σκηνή και τον φωνάζω. Με βλέπει, χαμογελά κι έρχεται.
Αγκαλιαζόμαστε, και του λέω : What the fuck are you doing here? Aren’t you supposed to be prepared for Ronnie’s european tour ? Γελώντας μου λέει οτι εργάζεται προσωρινά στους UFO τώρα, μαζί και με τον guitar-roadie του Dio, αλλά ανυπομονούν να ξεκινήσουν την περιοδεια με τους Heaven and Hell.

“Η Ελλάδα δεν είναι ακόμα στα πλάνα της περιοδείας”, μου λέει.
“Γιατί έτσι; Ο Ronnie γουστάρει πολύ να παίζει στην Ελλάδα. Αντε κάνει κάτι !” :stuck_out_tongue:
Και συμπληρώνει : “Επρεπε να ήσουν εδώ, κανένα δίωρο πριν, όταν κάναμε το βασικό sound check. Εκατσα στα τύμπανα εγώ, ο guitar-roadie πήρε την κιθάρα, και κάναμε jammin παίζοντας το Holy Diver, το Kill the King και το Neon Knights !”

Εκείνη την στιγμή που μου τα λέει αυτά, αρχίζει να ακούγεται από τα μεγάφωνα, το Rainbow in the Dark ! “Βλέπεις φίλε μου”, μου λέει, “o Ronnie μας περιβάλλει παντού και πάντα ! There is nothing like a Dio show !”

Χαιρετηθήκαμε, ανταλλάξαμε email, κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι.

Υπομονή, ο καιρός περνάει γοργά, οι συναυλίες πλησιάζουν

There is nothing like a Dio show indeed ! :metal:

Οποτε ας προσευχηθουμε ολοι να ξαναζησουμε ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ DIO show φετος το καλοκαιρι στην Ελλαδα και να τρελαθουμε παλι με τον κοντο ΘΕΟ…[-o<:metal:

Ε αφού έχεις κονέ ρε αδερφέ γιατί δεν κάνεις κάτι? Η τουλάχιστον μάθε απο τα κονέ σου κ πες μας τους έγινε πρόταση

Σαν πολύ δεν άργησε το επίσημο update κυρα-Wendy?

Να υποθέσουμε οτι όλα πάνε καλά εφόσον προστέθηκαν νέες ημερομηνίες στο http://heavenandhelllive.com/site/ οπότε διαλιέχτε! Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

6/13/10 Nova Rock Festival Austria
6/18/10 Sonisphere Festival Switzerland
6/19/10 Sonisphere Festival Czech Republic
6/22/10 Sonisphere Festival Bulgaria
6/26/10 Sonisphere Festival Romania
6/27/10 Sonisphere Festival Turkey
7/1/10 Rock In Roma Festival Rome
7/3/10 Alcatraz Madrid -------------------> Μιλάνο εννοούν
7/4/10 Pordenone Fiera Pordenone
7/6/10 Razzmatazz 1 Barcelona
7/8/10 Lisbon Optimus Alive Festival Portugal
7/10/10 Sonisphere Festival Madrid