Πριν από καμιά ώρα, γύρισα από την συναυλία των UFO στην Θεσσαλονίκη.
Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν οι UFO με το θέμα μας; Kι όμως έχουν !
Καθώς χάζευα τους roadies να κάνουν το τελευταίο sound check λίγο πριν αρχίσει το gig, βλέπω μια γνωστή φιγούρα ! Ο Andre, ο περίφημος drums-roadie των DIO και των Ηeaven and Hell, βρίσκεται στην σκηνή ρυθμίζοντας τα τύμπανα του Andy Parker !
Πλησιάζω κοντά στην σκηνή και τον φωνάζω. Με βλέπει, χαμογελά κι έρχεται.
Αγκαλιαζόμαστε, και του λέω : What the fuck are you doing here? Aren’t you supposed to be prepared for Ronnie’s european tour ? Γελώντας μου λέει οτι εργάζεται προσωρινά στους UFO τώρα, μαζί και με τον guitar-roadie του Dio, αλλά ανυπομονούν να ξεκινήσουν την περιοδεια με τους Heaven and Hell.
“Η Ελλάδα δεν είναι ακόμα στα πλάνα της περιοδείας”, μου λέει.
“Γιατί έτσι; Ο Ronnie γουστάρει πολύ να παίζει στην Ελλάδα. Αντε κάνει κάτι !”
Και συμπληρώνει : “Επρεπε να ήσουν εδώ, κανένα δίωρο πριν, όταν κάναμε το βασικό sound check. Εκατσα στα τύμπανα εγώ, ο guitar-roadie πήρε την κιθάρα, και κάναμε jammin παίζοντας το Holy Diver, το Kill the King και το Neon Knights !”
Εκείνη την στιγμή που μου τα λέει αυτά, αρχίζει να ακούγεται από τα μεγάφωνα, το Rainbow in the Dark ! “Βλέπεις φίλε μου”, μου λέει, “o Ronnie μας περιβάλλει παντού και πάντα ! There is nothing like a Dio show !”
Χαιρετηθήκαμε, ανταλλάξαμε email, κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι.
Υπομονή, ο καιρός περνάει γοργά, οι συναυλίες πλησιάζουν
There is nothing like a Dio show indeed !