Ronnie James Dio Hospitalized - European Tour Cancelled!

ΟΧΙ ΡΕ ^#!@%#@&#!

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. [-X[-X[-X[-X

Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα… Αυτό το “not doing good” δεν το λες εύκολα, ειδικά άν είσαι η γυναίκα του… Anyway… Ας ελπίσουμε ακόμα, όσο ζει δλδ… :frowning:

Άσχημα τα νέα πάντως…:frowning:

Τι να πω ρε παιδια!

Ελπίζω κ εύχομαι αυτό το “he’s not doing good” να αφορά κάποια ισχυρή παρενέργεια της θεραπείας…

Κ ήταν ενθαρρυντικά τα νέα τους προυγούμενους μήνες…τι σκατά συνέβη??? Αλλά για καρκίνο μιλάμε, οπότε…

[SIZE=2]The Official Ronnie James Dio Fan Page Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May.
Many, many friends and family were able to say their private good-byes
before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he
was loved by all. We so appreciate the love and support that you have
all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this
terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever. Wendy[/SIZE]

Ζωη σε λογου μας παιδια.

[SIZE=“6”]R.I.P. [/SIZE]

Από απόψε η ουράνια ροκ μπάντα απέκτησε έναν νέο τραγουδιστή. Τον καλύτερο που μπορούσε να έχει …

Αντίο καλέ μου φίλε, rock in peace, and see you on the other side …

R.I.P. DIO, σε αγαπησα, σε θαυμασα, σε λατρεψα και δεν θα παψω να το κανω… Και καποια μερα θα σε ευχαριστησω απο κοντα για τα συναισθηματα που μου προκαλεσες με την [SIZE=“4”]ΑΙΩΝΙΑ ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE] σου που ηταν [SIZE=“4”]ΘΕΙΚΟ[/SIZE] δωρο…

Θα ζεις για παντα στις καρδιες μας…

λιγο πριν χιλιαδες θαυμαστες του τον απολαυσουν ζωντανα να τα δινει ολα πανω στη σκηνη …η σκηνη αδειασε προσωρινα η μουσικη του ομως θα μας συντροφευει παντοτινα…now you are the man on the silver mountain…

βλεπω αυτο το βιντεο και τις φωτογραφιες που εγιναν πριν μολις ενα μηνα και ο ΘΕΟΣ μου φαινεται τοσο δραστηριος και με πιανει πραγματικη θλιψη.επειδη εγιναν ολα τοσο γρηγορα,μαλλον θα εκανε καμια μετασταση που δεν την περιμεναν.

Tι να πω δεν ξερω.Μακαρι να μαθουμε τι ακριβως εγινε αν και λιγη σημασια εχει.Ομως μεχρι 2 μερες πριν εγραφε το official οτι επεξεργαζοταν μια συναυλια του 1985 για να τη ν βγαλει σε Dvd αργοτερα.

Ειχε πολλα σχεδια, νεο αλμπουμ με τους Heaven And Hel, ηθελε να βγαλει με τους DIO το Magica 2 και Magica 3 και ειχε πει και σε μια συνεντευξη πως δεν θα ηθελε να πεθανει καποτε και να αφησει την ιστορια ανολοκληρωτη… Ηθελε και να εκδωσει μια αυτοβιογραφια του… Δυστυχως δεν προλαβε να τα πραγματοποιησει, αλλα εγινε [SIZE=“3”]ΑΘΑΝΑΤΟΣ[/SIZE] και [SIZE=“3”]ΑΙΩΝΙΟΣ[/SIZE]… Γιατι οι [SIZE=“3”]ΘΕΟΙ [/SIZE]δεν πεθαινουν, απλα ζει αλλου τωρα…

πριν αρκετους μηνες σου ειχα απαντησει στις σαχλαμαρες που εγραφες…(πραγμα που με πειραξε πολυ γιατι εχω χασει συγγενεις απο καρκινο και ξερω τι δυσκολη αρρωστια ειναι ειτε εισαι παμπλουτος ειτε οχι)…ετσι για να μην ξαχαστει τι αλλο ειχες γραψει…

οχι οτι εχει και πολυ σημασια δηλαδη τι θα γραψει ο καθενας σε ενα ανωνυμο φορουμ…

παλι παμε για σβησιμο ποστ…

συγνωμη ρε ανθρωπε μου , αλλα τι σαχλαμαρα εγραψα ?

οτι για καθε dio που εχει φραγκα (αρα κ περισσοτερες ελπιδες να βγει νικητης απο αυτη την γαμωαρρωστια) υπαρχουν τοσοι κακομοιρηδες εκει εξω που παλευουν διχως φραγκα,φαρμακα,υποστηριξη ?

που ειναι η σαχλαμαρα ? οτι μακαρι να υπηρχαν λεφτα κ βοηθεια για τοσους ανωνυμους συνανθρωπους μας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα? τι σου φαινεται σαχλο στην παραπανω δηλωση-ευχη μου ?

σκεφτειτε λιγο ρε πστ μου πριν κραξετε για να κραξετε !!!

Από ότι φαίνεται όμως, στον καρκίνο είμαστε όλοι ίσοι.