Οχι, από ότι μου είχε πει κι ο ίδιος στην Αθήνα, με τους DIO θα περιόδευε τον χειμώνα. (Οσο διάστημα δηλαδή θα ανάρρωνε ο Iommi από την εγχείρηση στο χέρι του).
Από την άνοιξη και μετά θα ξαναβρίσκονταν με τους HnH για την συνέχεια .
Τελικά και ο Tony έκανε εγχείρηση, και ο Vinny έκανε εγχείρηση, και ο Ronnie αρρώστησε, μόνο ο Geezer την γλύτωσε ! :lol:
Περαστικά να είναι, και με το καλό να τους δούμε στην σκηνή και πάλι από το καλοκαίρι !
Here is an update from Wendy Dio on Ronnie’s battle with stomach cancer:
Well, it has been a very exhausting month ? after all the neverending tests in Los Angeles, we flew to the Mayo Clinic in Minnesota, and as soon as we arrived, we got a call from the MD Anderson Hospital that they had an appointment for us with the doctor we originally wanted, so we then flew to Houston to the clinic, and of course MORE tests, but Ronnie finished receiving his first chemo treatment on Wednesday, and all is going very well.
I would like to thank Tony Martell from the T.J. Martell Foundation, Dr. Stuart Aaronson from Mount Sinai, Lindsay Brown and Mike Carden from Eagle Records, and our very own Dr. Sandeep Kapoor, for all your help in getting us into MD Anderson, and also our friends Geezer and Gloria Butler, who flew to Houston to be with Ronnie while he had his chemo.
Ronnie and I are totally overwhelmed by the amount of well wishes that we have received from friends and fans - we are reading them all. Some make us laugh, some make us cry, but all of them are so filled with love that it gives us so much support and makes Ronnie even more determined to fight this battle and win. Thank you all for the positive energy and prayers.
–Wendy Dio
Καλά πάνε τα πράγματα απο οτι λέει η Wendy. Άντε, άντε για να δούμε…
Ευτυχώς δείχνει την απαιτούμενη δύναμη ο Ronnie, τον έχει “πνίξει” και ο κόσμος με mail, cards κ.λ.π. και απο οτι φαίνεται καλά θα πάει το πράγμα.
Γιατί του κάνει εντύπωση η αγάπη του απλού κόσμου;;; όταν και η δική σου συμπεριφορά είναι άψογη στους fans, γιατι να μην ανταποδώσουν σε μια δύσκολη στιγμή???
Το καλοκαίρι είναι κοντά παιδιά! Θα καεί το πελεκούδι!
Εχω την εντύπωση, πως όταν ο κοντός με το καλό βγεί ολοκληρωτικά νικητής από την μάχη, και ξεκινήσει και πάλι περιοδεία με τους Sabbath, η περιοδεία αυτή θα αποτελέσει μια από τις πιό πετυχημένες της καριέρας του !
Ολος ο κόσμος θα κάνει σαν τρελλός να τον δεί
ΥΓ: Δεν ξέρω πόσοι έχετε δεί το παρακάτω videaki, πάντως εγώ το βρήκα πολύ συγκινητικό. Προσέξτε τί λέει ο Ronnie στο ακροατήριο :
“I do this for you, only for you, always for you”
Γι αυτό θα βγεί νικητής. Γιατί θέλει να γυρίσει πίσω σε εμάς, να μας δώσει και πάλι την αγάπη του, αλλά και να την εισπράξει.
παιδια αυτο που εχει ο Ντιο γινεται να θεραπευτει με ενγχειρηση. απο τη στιγμη που ειναι σε αρχικο σταδιο και οι πιθανοτητες να εμφανιστει σε αλλο οργανο ειναι πολυ λιγες…
απο κει και περα ομως απορω πως θα τα καταφερει να βγει παλι σε περιοδιες γτι οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλη περιπετεια και αν μη τι αλλο, ειναι μεγαλοες σε ηλικια…
θα μας κουφανει τελειως οντως…
Παιδιά θα ήθελα ΠΟΛΥ να το πιστέψω. Μα πάρα πολύ. Αλλά. Έστω και αν ο καρκίνος του στομάχου στα αρχικά στάδια είναι ιάσιμος. Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο κοντά στα 70. Έστω και αν αυτός είναι ο Dio.
Δε μπορώ να καταλάβω το πώς μπορεί να ξανατραγουδήσει στη σκηνή. Στο στούντιο είναι τελείως διαφορετικά. Και όσο και αν έχει προχωρήσει η επιστήμη (μην κοιτάτε στην Ελλάδα, εδώ τα αντικαρκινικά νοσοκομεία είναι μελλοντικοί νεκροθάλαμοι και τόπος πειραμάτων, -αλίμονο σε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο οικονομικά) τα μετά στάδια αφήνουν σχεδόν πάντα έναν ζωντανό, αλλά καταβεβλημένο άνθρωπο. Για πολύ καιρό. Αν κάποια αγωγή μπορεί να τον στηρίξει για κάτι παραπάνω (βλέπε συναυλίες), ας αναρωτηθούμε όλοι αν αξίζει τον κόπο.
Σε όλα αυτά παραβλέπω κάτι απίστευτα σημαντικό. Την ανθρώπινη θέληση, η οποία, όμως κάποτε δε φτάνει από μόνη της.
Για μένα προέχει ο άνθρωπος να μπορέσει να ξεφύγει από αυτό το σκόπελο και να ζήσει μία αξιοπρεπή ζωή. Και ας μην τραγουδήσει ξανά. Αρκεί να είναι καλά. Έτσι κι αλλιώς χίλιες ζωές να περάσουν το Stargazer είναι μόνο δικό του. Και δικό μας…
10000
και εγω το ιδιο λεω…
να ειναι καλα ο παιχτης…
ολα τα αλλα ειναι τιποτα μπροστα στη ζωη…
ετσι κι αλλιως το εργο του το εχει προσφερει τοσα χρονια…
δεν ειναι ζητημα αν θα πατησει σκηνη ή κατι αλλο…
μακαρι βεβαια να ειναι τοσο γερος που να μπορει να το κανει αλλα δεν πειραζει αν δεν γινει…
φαντασου λεει να μην σπαταλουσαμε τοσα χρηματα σε στρατιωτικες παπαριες και ταξιδια στο διαστημα τι προοδους θα ειχαμε κανει σε θεματα υγειας…(το ξερω οτι αυτο που λεω δεν γινετε αλλα ρε πουστη μου ετσι λεει η λογικη…)
και αμα ανοιξουμε την κουβεντα για ελληνικα νοσοκομεια θα γινει μαχη εδω…
μεχρι και ο τριανταφυλλοπουλος θα μπει στο forum…
Αυτο που μετραει ειναι να ειναι καλα αυτος ο υπεροχος ανθρωπος και καλλιτεχνης, αυτος ο μοναδικος χαρακτηρας και ας μην βγει σε περιοδεια ξανα. Η ζωη και η υγεια του ειναι το πιο βασικο απο ολα. Ας γινει καλα ο DIO και μετα βλεπουμε.
Αν παντως γινει θαυμα και ερθει εχει να γινει… Δεν θα εχει ξανασυμβει τετοιο πραγμα στα χρονικα… [SIZE=“4”]ΠΑΝΙΚΟΣ[/SIZE]…
Από την άλλη σαν πολύ πρώιμα μου φαίνονται όλα αυτά… ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η θεραπεία, οι ημερομηνίες των lives ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια…
Πολύ θα ήθελα τελικά να ξεμπερδέψει γρήγορα ο Ronnie απο όλα αυτά και να πατήσει σανίδι ξανά…ελπίζω και ο ίδιος και όσοι τον πλαισιώνουν να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις που ίσως αποδειχτούν λανθασμένες…:-k
Χωρίς να θέλω να ακουστώ Μητσοτ*** … Μια φορά καρκίνος, για πάντα καρκίνος. Οι μεταστάσεις που κάνει σε άλλα όργανα,αργά ή γρήγορα, δυστυχώς είναι σύνηθες φαινόμενο. Ας είμαστε προετοιμασμένοι. Μακάρι να αργήσει.Πολύ. Και να τον απολαύσουμε για αρκετό καιρό ακόμα στη σκηνή κ όχι μόνο.
Συμφώνω με αυτό που λέω ο ανωτέρω δυστυχώς έτσι είναι.Ωστόσο δεν είναι και λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που έχει γιατρευτεί πλήρως, ειδικά εάν το προλάβουν σε πρώιμο στάδιο. Τι να πεις …κωλοαρρώστια !
Δεν είναι ανάγκη να λέμε τα ίδια και τα ίδια παίδες. Είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για περαιτέρω νέα. Δεν μπορώ βέβαια και εγώ να μην αναρωτηθώ αν θα επιστρέψει καλύτερος από ποτέ η καταβεβλημένος ο Dio. Αν συμβεί το δεύτερο, θα είναι αρκετά άσχημο, αλλά ο άνθρωπος δείχνει για μία ακόμη φορά ότι ζει για να παίζει, ζει για τα λάιβ, ζει για τη μουσική. Μπράβο του.