ο οζζυ ηταν απλα καλος για τα δεδομενα των sabbath την εποχη εκεινη.εχει κανει σπουδαια σολο καριερα παρολα αυατα ομως ειναι τοσο καραγκιοζης που δεν μπορω να τον συγκρινω με ντιο την φωναρα τον συνθετη τον ανθρωπο:bow2::bow2:
Του εχουν κανει τα τρια DIO του Οζζαρου!
Σαφως και εχει πολυ ανωτερη φωνη ο DIO αλλα επειδη μεγαλωσα ακουγοντας Sabbath με Ozzy θα ψηφισω τον αντρα της Sharon.
Ο Dio είναι έτη φωτός μπροστά - μόνο στους Sabbath προτιμώ Ozzy.
Dio… θεός…
Η αποψη μου ειναι οτι ο Dio:
1)Εχει καλυτερη φωνη
2)Καλυτερη σκηνικη παρουσια
3)Ολες του οι συναυλιες ειναι show…
Αλλα εγω προτιμω τον Ozzy
Ο Οzzy είναι πιο εμβληματική μορφή και αναπόσπαστα δεμένος με την αρχή του metal. Aλλά μέχρι εκεί. Ο κοντός είναι Θεός σε όλα του. Έχει πει τα δυσκολότερα και τα καλύτερα και η φωνή του είναι ασύγκριτη στη χροιά της
Πολυ μ αρεσει που η Ελληνες ξεχωριζουν το μουσικο ταλεντο απο το ταλεντο στο show.Δν συγκρινονται.Dio φυσικα επειδη φωνητικα δν υπαρχει καν ανταγωνισμος!!
Εννοειται Dio…
Αμφιταλαντευομουν αλλα τελικα ψηφισα τον τρισμεγιστο Ronnie James Dio:) :respect:
Γενικα Ντιο, μπλακσαμπαθικα Οζζυ…
περα απο ντιο και οζζυ γαμαει στους σαμπαθ και γενικως ο υπερτατος glen hughes
τον τελευταιο καιρο εχω φαει τρελο κολλημα
Πολύ δύσκολη απόφαση αλλά Dio.
το poll ειναι σαν να λεμε “σουβλακι ή πιτσα”… Ε ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ…
φωναρα ο dio ιδιαιτερη σκατοφωνη ο οζζυ…σε μπανταρες και οι 2 και προσωπικες τεραστιες καριερες δισκαρες κομματαρες και μπλα μπλα μπλα…τα γνωστα… αγαπαμε both of them…
Οπως και στο poll Black Sabbath με DIO ή με Ozzy, ειπα με DIO, το ιδιο θα πω και εδω χωρις πολυ σκεψη… Ο Ozzy εχει ιδιαιτερη φωνη, πολυ χαρακτηριστικη και φυσικα ηταν στους Black Sabbath και εγραψε ιστορια, αυτο δεν αλλαζει. Αλλα ο DIO, απλα ειναι ΕΝΑΣ. Απο τις 2-3 καλυτερες φωνες που εχουν βγει απο ανθρωπινο λαρυγγι, σε κανει και ανατριχιαζεις και επισης ειναι φανταστικος σαν ανθρωπος, μοναδικος χαρακτηρας με ηθος και αρχες… Ενας τρομερος καλλιτεχνης και μια[SIZE=“3”] ΘΕΙΚΗ[/SIZE] φωνη, δεν υπαρχει καν συγκριση… DIO δαγκωτο…
Πλέον δεν υπάρχει θέμα. ο Ozzy νίκησε και εδώ. Ronnie go home…
δλδ τι τώρα πέθανε ο Dio? Δεν υπάρχει αυτό απλά.
νεκρος η ζωντανος για παντα DIO
[SIZE=“6”]DIO ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[/SIZE]
Αν και γουστάρω OZZYαλλά σαν φωή DIO
O DIO εφυγε και θα μας λειψει παρα πολυ, αλλα εφυγε με το κεφαλι ψηλα, χωρις να εχει παρακμασει ποτε και μεχρι το τελος η φωνη του ηταν [SIZE=“4”]ΘΕΙΚΗ[/SIZE]:bow2: οπως παντα… Δεν θα τον δουμε ποτε να ‘‘χανει’’ την φωνη του και αυτο τον κανει ακομα πιο [SIZE=“4”]ΑΙΩΝΙΟ[/SIZE]…
Θα ζει για παντα και θα ειναι παντα ο καλυτερος, οχι μονο απο τον Ozzy, αλλα απο ολους… Period.
που period να σας ερθει ολων σας πλεον…
με θυμαμαι πιτσιρικι γυρω στα 15-16 να εχω πορωθει με black sabbath με ozzy εχοντας διαβασει ενα τευχος του metal hammer που ειχε πολυσελιδο αφιερωμα…
θυμαμαι που δεν καταδεχομουν με τιποτα να ακουσω οτιδηποτε αλλο απο sabbath αν δεν ηταν με την φωνη του ozΖΥ ωντας εντυπωσιασμενος και απο το αφιερωμα του hammer αλλα και απ αυτο που ακουγα…
ως που μια μερα ερχεται ενας φιλος με το cd του heaven and hell…του λεω <<φιλαρακι αν δεν ειναι με ozzy δεν ακουω, καμμια παπαρια θα ειναι>>μου λεει<ακου πρωτα και μετα μιλα>>
με το που ακουσα τα heaven and hell,die young,neon knights,children of the sea, ηξερα πλεον ποιος ειναι ο μεγαλυτερος τραγουδιστης του συμπαντος…το heaven and hell επαιζε ασταματητα για πολλους μηνες…
στην συνεχεια μυηθηκα στους rainbow kai στη σολο καριερα του κοντου ως το 2003 που τον παρακολουθησα και απο κοντα στην καλυτερη συναυλιακη μου εμπειρια…
τον ozzy τον γουσταρω και ειμαι οπαδος του o dio ομως ειναι ο αγαπημενος μου μουσικος και η καλυτερη φωνη που εχω ακουσει ποτε σε οποιαδηποτε ειδος της συγχρονης μουσικης…:)