Σωστός… λάθος μου.
Πάντως κατάλαβες τί ήθελα να πω. Έχουμε χάσει πολλούς σπουδαίους, αλλά χτες χάσαμε τον μεγαλύτερο απ’ όλους.
Γιατί ρε Ronnie.
Πού πας και το αφήνεις το metal σου;
Σωστός… λάθος μου.
Πάντως κατάλαβες τί ήθελα να πω. Έχουμε χάσει πολλούς σπουδαίους, αλλά χτες χάσαμε τον μεγαλύτερο απ’ όλους.
Γιατί ρε Ronnie.
Πού πας και το αφήνεις το metal σου;
Παντως νομιζω και ο ιδιος δε θα 'θελε να 'μαστε στεναχωρημενοι.
R.I.P.
Το πιο κλασσικο ισως λαρυγγι της μεταλ …
Σήμερα, iron, ό,τι και να λέει ο καθένας, δεν μπορεί κανείς από μας να είναι οτιδήποτε άλλο παρά στενοχωρημένος.
Ο χρόνος μόνο μπορεί να απαλύνει τον πόνο. Μετά θα μείνουν τα τραγούδια, οι δίσκοι, η φωνή του.
δεν ξεχνιεται η μερα οπου ενας φιλος Mου ηρθε με ενα χαρτι που λεγε πανω RAINBOW TEMPLE OF THE KING KAI MOY ΠΕ ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΘΤΘΒΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ !!!
Υ.Γ ΕΙΜΑΙ ΣΑ 12 ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΚΟΥΟ ΡΟΚ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
R.I.P RONNIE JAMES DIO
βασικα αυτο που ειπε ο γρακχος.δε γινεται να μην εισαι στεναχωρημενος σημερα.εμενα ειναι ενας απο τους δυο-τρεις καλιτεχνες που ακουσα οταν ξεκινησαν να ακουω ροκ και μεταλ και μεσα απο τα χρονια και τη μουσικη του τον αγαπησα κατα εναν τροπο.οποτε οσο και να προσπαθουμε ειναι δυσκολο:wink:
δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτα που νιώθω αυτή τη στιγμή…
r.i.p ronnie…
R.I.P ενας απο τους μεγαλυτερους frontmen στην ιστορια της ροκ μουσικης…
Respect man… respect.
Όλοι μας αυτόν και δυο-τρεις ακόμα ξέραμε στην αρχή, queen. Τί να λέμε τώρα. Όλοι μας.
RIP
αισθανομαι μεγαλη τιμη που τον ειδα 2 φορες live…το 2003 στην αθηνα μονο του(στην καλυτερη συναυλια που πηγα ποτε ακουγωντας και τον υμνο των υμνων)και πριν 2 χρονια με τους heaven and hell…
o αγαπημενος μου μουσικος…
εγω μαλλον θα το μετανιωνω μια ζωη που δεν πηγα περισυ…
Στο μεταξυ ολοι ελεγαν οτι παει καλα …πως εγινε ρε παιδια κι απ’ τη μια στιγμη στην αλλη…;;;
μαλλον επειδη ειχε μεγαλη αξιοπρεπεια δεν ηθελε να βγει στη φορα η πραγματικη κατασταση της υγειας του…γιατι κακα τα ψεματα ο καρκινος σε ξεφτιλιζει σωματικα και ψυχικα…
ναι και εμενα μου ηρθε ξαφνικο…
απο τα πρωτα μου μεταλικα ακουσματα
και ακομη αγαπημενος μετα απο τοσα χρονια…
τελικα ο γερο λεμμυ μαλλον ολους θα μας θαψει…
απορω
ο λεμμυ με τοσες καταχρησεις πρεπει να ηταν στο χωμα πολυυυυυυυυ καιρο τωρα…
ο ντιο σε καταχρησεις να τον εφτανε δεν παιζει, και ομως
sad but true
starstruck μπορει να εχεις δικιο, θελει να τον θυμωμαστε ως τον ενεργο πανω στη σκηνη να σε μαγευει με την φωνη του και οχι ως ανυμπορο, ηθελε μεχρι την τελευταια στιγμη του να μην απογοητευσει κανεναν οπαδο του, εμεινε δυνατος μεχρι τελους και μαλιστα εδινε κουραγιο σε εμας, να πιστευουμε οτι θα γινει καλα…
Άραγε μπορεί κάποιος από εμάς σήμερα να συγκεντρωθεί στην δουλειά ή στα διαβάσματα του? Εγώ πάντως δεν μπορώ, γιατρέ είμαι καλά?
εδω παρουσιαζω εργασια αυριο στο πενεπιστημιο
και προσπαθω απο τις 9 να την κανω αλλα τζιφος…
ολη μερα ακουω τον θεο…
και που και που δεν κρυβω το οτι βουρκωνω κι ολας…
δεν γινεται να πεθανε…
απλα δεν γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και πάνω στη στεναχώρια χθες το βράδυ, βάζει και ο Γώγος στην εκπομπή του σαν κλείσιμο το Don’t talk to strangers και πάτωσα κανονικά…
Κανείς μας δεν είναι αθάνατος, το περιμέναμε, αργά ή γρήγορα, αλλά δε χωνεύεται ρε γαμώτο…και στο τέλος θα μείνουν πάντα τα τραγούδια, η κρυστάλλινη φωνή, τα horns, το χαμόγελό του, η φυσική του ευγένεια και, τέλος, η αγάπη που μας έδενε με έναν ξεχωριστό άνθρωπο…
Σκατά…