Πήγα σήμερα Ρύθμ [B]και τσίμπησα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το (μικρό) τικέτο[/B]…!!
[I][COLOR=“DimGray”](μαζί μ αυτό έχω για λαιβ των Devil’s Blood, Tarja, Lamb Of God…E ρε τι ξοδεύω για τον Θεό της σκληρής μουσικής…θρησκεία φραγκοφονιά!!!)[/COLOR][/I]
Πήγα σήμερα Ρύθμ [B]και τσίμπησα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το (μικρό) τικέτο[/B]…!!
[I][COLOR=“DimGray”](μαζί μ αυτό έχω για λαιβ των Devil’s Blood, Tarja, Lamb Of God…E ρε τι ξοδεύω για τον Θεό της σκληρής μουσικής…θρησκεία φραγκοφονιά!!!)[/COLOR][/I]
καλύτερα στα εισιτήρια, παρά να στα τρώνε γυναίκες
έχουμε καιρό ακόμα. και δεν παίζει και κανα καλό grind live μέχρι τότε…
υπομονή.
Σάββατο στο ΤΕΙ Πειραιά έχει Progress Of Inhumanity με Delete The Mass αν δεν απατώμαι…
Δεν απατώσε καθόλου…
Ε, δεν είναι αυτό καλό grind live;
Ας τολμήσει κανείς να πει το αντίθετο! Χαχαχαχα!
Παίδες, στο παρακάτω link υπάρχουν internetικά εισιτήρια με 15 e.
Μην κολλάτε 3 ευρά λιγότερα είναι το extra μπυράκι
Αύριο!
Απ΄αύριο, ως καλά παλιόπαιδα προσερχόμαστε με καλή διάθεση, τσεκούρια και μπαλτάδες. ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τον ήχο φοβάμαι μόνο. Ελπίζω να μη φάμε κανένα πακέτο…
Αν και θα ειμαι Εξαρχεια αυριο βραδυ μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω. Ριξτε καμια ψιλη και για μενα…
Εύκολο…
ΦΟΒΑΣΑΙ Ε;
Καλος να ειναι ο ηχος μονο, κι εδω θα ειμαστε παλι και θα τα λεμε μετα.
τι να φοβηθεί…
[I](όντως, αλλά αν παιχτεί καλό σαουνττσεκ νωρίτερα, θα’χουμε αξιοπρεπή ήχο…)[/I]
Μην προκαλεις την τυχη σου κυριος :!:
Πω, κωλοπαιδια, γαμω τα λαηβακια θα ειναι σημερα. Αντε να μας ξαναρθουν!
[I]D-Beat στις καφρίλες, Άγιος ο Θεός κι άντε γεια grindcore[/I] :bye:
Μέχρι και…τα ηχεία του σέβεν υποκλίθηκαν στους θεούληδες [B]Rotten Sound [/B]και μπιγκ ρισπεκτ στους [B]slavebreed[/B]!!!
Και όχι που θα έφευγαν χωρίς το “Burden”.
Έτσι είναι μία σωστή, μετρημένη, επιθετική grind συναυλία. Χάρηκα για την προσέλευση, ήταν όπως έπρεπε.
ααααααααχ να είχαμε και τους magrudergrind…:roll:
Σίγουρα θα μπορούσε ένα τσακ καλύτερα όσον αφορά την προσέλευση αλλά ναι, ήταν αρκετά καλά. Όσο για Magrudergrind αυτό έλεγα σε όλο το live. Να ερχόταν όλο το πακετάκι εδώ μαζί με Exhumed.