Σωστος ο Σακης, και δυο κοπλιμεντα σε ενα
γελάω που μετά από 10 χρόνια στο φορουμ παίρνετε στα σοβαρά όταν που γράφω τέτοια
και στο κάτω κάτω ο Μπρους φακιν λεφτ δε μπαντ , είναι προδότης σαν τον Τασο Μητρόπουλο ![]()
Εγώ μπήκα το '20 στο φόρουμ, δεν σε ξέρω τόσο καλά!
Κι εγώ αστειευτικά το έγραψα μωρέ
Να δω ποιος μπορεί να καταλάβει τα καινούργια κομμάτια χωρίς να δει το “new track” δίπλα από το tracklist ![]()
το Bound by Fire είναι Sakis gives you heavy η φάση ![]()
Ακόμα μια ντροπιαστική κυκλοφορία προστίθεται στις τόσες των τελευταίων 16 χρόνων.
Ισχύει. Ρε γμτ ήταν top class μπάντα παγκόσμιου επιπέδου. Γιατί μετά τέτοια κατηφόρα;
16 χρονια?
Βαζω AEALO, Δαιμονα και Προ Χριστου στα καλυτερα τους 7-8 αλμπουμ.
Τωρα αυτα που κανει ο Σακης που ανεβαζει τυχαρπαστα κομματια στο YouTube καθε χρονο, ουτε εμενα μου προσφερουν τιποτα. Δεν βρισκω ενδιαφερον σε πανω απο τα μισα κομματια σε αυτα. Ακομα κι ετσι, ο δισκος που εβγαλε πριν 2 χρονια (?) ηταν πολυ καλος. Αυτον που εβγαλε πριν μερικες μερες δεν τον εχω ακουσει ακομα. Θα προτιμουσα να κραταει τις καλες ιδεες που εχει για τους δισκους των Rotting Christ.
Ενταξει δεν ειναι ολα τα κομματια σαβουρα η σκουπιδια εχει και καποια ας πουμε που στεκονται,το υφος ειναι γνωστο και η επαναληψη οτι κατι θυμιζει απο εδω η απο εκει επισης γνωστη,το Προ χριστου,το Heretics δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα,τα βαρεθηκα γρηγορα.
Έχω την υποψία ότι κάποιος του εξήγησε πώς λειτουργούν οι αλγόριθμοι και έχει βαλθεί να δημιουργεί κάτι ανά περιόδους για να παίζει το παιχνίδι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν εξηγείται αλλιώς…
Καλα επ’αυτου δεν αμφιβαλλω καθολου.
Στην συγχρονη εποχη αυτο που μετραει παραπανω απο οτιδηποτε αλλο ειναι τα views, το engagement, τα streams κτλ. Οποτε οση περισσοτερη μουσικη μπορει να ανεβασει σε YouTube, Spotify, κτλ, τοσο περισσοτερα δολλαρια θα παρει απο το συνολικο engagement.