~ Rush ~

image

Κι επειδη παντα βολευει ενας πινακας:

Πόλη Ημερομηνία Ημέρα
Παρίσι, Γαλλία 19 Φεβρουαρίου Παρασκευή
Βερολίνο, Γερμανία 21 Φεβρουαρίου Κυριακή
Άμστερνταμ, Ολλανδία 23 Φεβρουαρίου Τρίτη
Μόναχο, Γερμανία 25 Φεβρουαρίου Πέμπτη
Κολωνία, Γερμανία 28 Φεβρουαρίου Κυριακή
Αμβούργο, Γερμανία 02 Μαρτίου Τρίτη
Στουτγκάρδη, Γερμανία 04 Μαρτίου Πέμπτη
Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο 08 Μαρτίου Δευτέρα
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο 12 Μαρτίου Παρασκευή
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο 14 Μαρτίου Κυριακή
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο 15 Μαρτίου Δευτέρα
Κρακοβία, Πολωνία 27 Μαρτίου Σάββατο
Μιλάνο, Ιταλία 30 Μαρτίου Τρίτη
Βασιλεία, Ελβετία 01 Απριλίου Πέμπτη
Κοπεγχάγη, Δανία 04 Απριλίου Κυριακή
Όσλο, Νορβηγία 06 Απριλίου Τρίτη
Στοκχόλμη, Σουηδία 08 Απριλίου Πέμπτη
Ελσίνκι, Φινλανδία 10 Απριλίου Σάββατο

Θα παραδεχτω οτι ο Απριλιος του 27 δεν ειναι “καλοκαιρι”, αλλα θα ερθει κι αυτο με 1-2 εμφανισεις σε φεστιβαλ. Ευκολακι ηταν η προβλεψη για Ευρωπη.

Τωρα υπαρχουν δυο πραγματα να δουμε: 1) ποσο θα κανει καθε εισιτηριο (μινιμουμ 120, μαξιμουμ 180-200 σε ισοτιμια λιρας Αγγλιας) και 2) ποσες μερες ακομη θα μπουν. Στο 18-27 Μαρτη υπαρχει ολοφανερα μεγαλο κενο.

1 Like

Όλο αυτό δείχνει πόσο αυτοί οι δύο τύποι αγαπούν πάρα πολύ αυτό που κάνουν!!!

Artist presale κωδικό πως μπορούμε να βρούμε;

1 Like

Λέει κάπου πότε θα βγουν τα εισιτήρια;

Μιλάνο και Κολωνια οι “εύκολες” επιλογές

Καπως θα βρουμε κωδικο. Τα εισιτηρια βγαινουν την Παρασκευη, αν δεν εχω κανει καποιο λαθος.

Αυτό το “κάπως” να το μοιραστείς :joy:

Και εδώ κάντε την καλή.

R50

Εψαχνα να βρω μειλ απο το backstage club, παραδοξως δεν εχω λαβει τπτ. Το βρηκα στο ρεντιτ, ενας ενιαιος κωδικος θα ειναι για ολους, οπως το Nebish (μλκ, εχουν περασει 20+ χρονια κι ακομη θυμαμαι εκεινον τον κωδικο) το 2004.

3 Likes

Γίγαντας!

2 Likes

Παντως, στη Γερμανια ανοιγουν μεθαυριο, απ’ οσο ειδα. Καθε μερα θα εχουμε κατι να κανουμε μού φαινεται. Κι εχουμε και δουλεια γμτ.

Και στο Παρισι απο Τεταρτη. Νομιζω σε κατι σκανδιναβιες ειναι αυριο. Ενιγουει, ο,τι ειναι τωρα.

Τιμες βλεπω “απο 74” ευρω (στο περιπου), εχω βρει κατι για “εως 140”. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Νορμαλ τιμες για την εποχη και το ονομα της μπαντας. Βεβαια 74 θα κανουν πανω δεξια στη γωνια, κατω απο το ταμπλο, οποτε η μαχη θα γινει για τα ακριβα.

Μολις θυμηθηκα οτι επιβεβαιώθηκε η προσθηκη keybordιστα, σωστα; Ο Γκεντι μαλλον θελει να το χαρει λιγο παραπανω, αλλα μου ειναι παραξενο (στο μυαλο μου φυσικα) να φανταστω ενα τουρ οπου δεν θα παιζει καποια πληκτρα. Ιδωμεν.

Για Παρίσι ξεκινάει αύριο. Κάθε μέρα θα δίνουμε τον αγώνα μας

1 Like

Τελικα ηρθε μειλ και απο το newsletter του rush backstage στο μειλ μου.

Νεος κωδικος:

We Repeat:

This Tuesday Feb 24 at 10AM LOCAL
Go to Fifty Something | Rush.com to access the presale link for the show you want
Use Rushbackstage Subscriber password: RUSHBACKSTAGE

Στη Γαλλια βρηκα μνμ για presale στις 24 και σε αλλη σελιδα των γαλλων για presale στις 25. Στη Γερμανια μονο για 25. Στη Νοτια Αμερικη θα γινει (λενε) στις 25. Στη Σκανδιναβια νομιζω οτι ειναι 24, αλλα δεν το εψαξα πολυ διοτι εχασα τη μπαλα. Ο,τι γινει τωρα.

Να υποθεσω οτι ξερεις γαλλικα;

Prévente AEG Presents France le mercredi 25 février à 10h
Inscriptions ouvertes jusqu’au 24 février à 21H59
Ouverture de la billetterie générale le 27 février à 10h

Υποθετω οτι ειναι presale της AEG.

1 Like

Υπάρχει περίπτωση στις διπλές ημερομηνίες στο Λονδίνο να δούμε διαφορετικά σετ; Με άλλα λόγια το ρισκάρω να κλείσω 2 βράδια; decisions, decisions

Δεν ξερω, και μπορει να σε παρω στο λαιμο μου αλλα ουτε μιση πιθανοτητα στο εκατομμυριο.

2 Likes

Καλά δεν είναι και μεγάλο κακό να δεις Rush επι 2 εδώ που τα λέμε. Κι ας είναι και το ίδιο ακριβώς σετ

Εννοειται ρε. Βγαλε και για τις δυο μερες, κανεις το ταξιδι και θα το αφησεις να παει χαμενο; Με @toxikos τους ειδαμε στο Γουεμπλεϊ το 2007, δυο σερι μερες, απο αρενα/κερκιδα. Για την εμπειρια θεασης.

Θα θυμαται οτι ειναι τοσο μλκς που προσπαθησε να πιασει το μπλουζακι που πεταξε ο Αλεξ απο τη σκηνη και ερχοταν χαλαρα στα χερακια μου μου, με αποτελεσμα να φαμε γκολ και να το πιασει αλλος.

1 Like

Εγω στο Ahoy απο αρενα/αρενα :stuck_out_tongue:

1 Like