Δεν θυμαμαι απο μνημης την περιοδεια στην Ευρωπη, αλλα αν δεν υπαρχουν back to back συναυλιες, θεωρω υπεραπιθανο να φτιαξουν σετλιστ σαν το χθεσινο. Αυτα τα δυο (προς τρια) βραδια του Κια Φορουμ ειναι πολυ ιδιαιτερα. Στην Ευρωπη περιμενω μπεστ οφ φαση.
Μην κανεις σποιλερς!!!
Διορθωσα, συγγνωμη, οχι σαν αλλους
Απο μνημης, παιζουν τρια βραδια στο Λονδινο.
/checking for London flights/
Είχα τις επιφυλάξεις μου .
Για τη φωνή του Geddy, για την αρθρίτιδα του Alex, για την επιλογή της Anika, για το αν τιμάται η μνήμη του Neil με την απόφασή τους, για το πώς γίνεται οι Rush να έχουν τέταρτο μέλος, έστω και επί σκηνής…
Είδα όμως αυτό το βίντεο και είπα στις επιφυλάξεις μου ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!
(Κάθε σόλο της Anika είναι ένας φόρος τιμής στον Neil)
Κάθομαι κάθε δυο πρωινα και κοιτάω τι παιζουν. Πρέπει να (μην) είμαι ο μονος ε;;
Ειναι αλήτες…σήμερα επαιξαν ολοληρο ενα δισκο που κυκλοφόρησε στις αρχες της δεκαετίας του 80. Οχι το Permanent Waves.
Δεν είπα ποιος ειναι…
^Καθε 2-3 πρωινά ξυπνάω με το άγχος μήπως αλλάξει το opening track! ![]()
Ok! Μετά και την τρίτη συναυλία νομίζω είμαι οκ με τις δύο σερί που έχω κλείσει. Μικρές αλλαγές θα υπάρχουν πλέον ανά 2
Γιατι να θελεις οι ρας με τετοια δισκογραφια να παιξουν ολοκληρο καποιο αλμπουμ δεν το καταλαβαινω…
Γιατί παίζουν άλλες 2 ώρες σχεδόν, γι’ αυτό.
Δεν με νοιάζει το άλμπουμ του 80, το έχω δει (φατη). Βάστα μην παίξουν άλλο άλμπουμ του 70 ή άλλο αλμπουμ του 80 ή και τα δύο μαζί και πρέπει να κολυμπάμε μέχρι την Αμερική.
Και τραγούδι πρώτη φορά live μετά το 1979 ε. Not too bad!
Αρχισε να γινεται επικινδυνη η φαση.
Δοκιμαζω μαγιο.
Πινοντας ουισκια με αγνώστους ΑΑ στο νησί, μιλώντας για Rush.
Κι αυτοί με εναν αγνωστο ΑΑ μιλάνε…
Δεν συνεχίζει καλα. Απο αναβολη σε αναβολή είμαστε αυτή τη στιγμή…
Τι έγινε;
Λαρυγγίτιδα ο Geddy. Αναμενόμενο σε τέτοιες ηλικίες…
Αλλαζουμε τραγουδιστη, παιζει μονο μπασο και συνεχιζουμε.
Ολα εγω;
νομίζω είναι διαθέσιμος ο Blaze.