SAVATAGE Exclusive European Show - WACKEN 2015!

Από τη μεριά του Stevens πάντως δεν έχει ακουστεί τίποτα. Ή είναι απορροφημένος με το νέο δίσκο, ή μαλλον δε ξέρει τίποτα :stuck_out_tongue:

http://www.wacken.com/en/woa2014/main-news/news/ansicht/article/warteliste-fuer-woa-tickets-9762/

Ανοιξε η λιστα για τα εισητηρια που εμειναν!! ΤΡΕΞΕ ΚΟΣΜΕ!!

Υπομονη και καλη τυχη σ’αυτους που θα μπουν στην λιστα αναμονης.

Ευχαριστω!!!

Έρχεται πριν λίγο ο αδερφός μου και μου το πετάει πάνω στο τραπέζι :")

Ακόμα περιμένω τα δικά μου &#$#%$&#@%$&

:smiley: :smiley:

Απο τη waiting List παρηγγειλα τελικα και γω. το μισο φορουμ θα παει οπως φαινεται :stuck_out_tongue:
Εχει ξαναπαει κανενας σας βακεν? η μονη επιλογη διαμονης ειναι σκηνουλα στο καμπινγκ τους?

To camping δεν είναι άθλιο (παρακάλα να μην βρέξει βέβαια)… Μετά από εκείνο το camping όμως το 2010, ορκίστηκα πως ποτέ ξανά camping σε festival… Ο κόσμος είναι πάρα πολύς, οι ουρές για μπάνια και νυπτήρες ατελείωτες και κινδυνεύεις να χάσεις μπάντες και events μόνο και μόνο στα περίμενε… Προσωπική γνώμη βέβαια, αλλά camping μόνο σε διακοπές πλέον, ποτέ ξανά σε festival…

Επίσης κινδυνεύεις να κολλήσεις ηπατίτιδα A, B, C, D και W

βασικα θελει υπομονη…κ να εισαι χαλαρος…

αν εχεις ορεξη , δεν εισαι κουρασμενος (πραγμα δυσκολο) κ δεν εχεις μαλλι , μπανακι το βραδυ μετα τα λαιβ…τωρα για τουαλετα δεν μπορεις να ξερεις κ ποτε θα σου ερθει…για μπυρες κ φαγητο δεν εχει ουρες…για τα stage παλι ειναι λιγο σπαστικοι που σου ψαχνουν ακομα κ το κουτακι με τις ωτοασπιδες…μια καλη σκηνη να αντεχει στη βροχη…γαλοτσες επισης που ειναι must εκει…

Ήρθανε επιτέλους!!!

Bump. θα παει φετος κανενας που εχει ξαναπαει? κλεισατε διαμονη/αεροπορικα? ενδιαφερεται κανενας να κλεισουμε καπως ‘‘ομαδικη’’ διαμονη πουθενα να βγει πιο οικονομικα?

Savatage & Trans-Siberian Orchestra ? special show
If you take a look at the running order, you may note that the Thursday looks strange: Two shows at both main stages at exactly the same time? Yes, this is right!

For the first time ever in the history of W:O:A, both main stages, the True Metal Stage and the Black Stage, will be playing together. Savatage and the Trans-Siberian Orchestra will provide you with an absolutely unique double show, which will combine the best parts of both projects!

But this doesn?t mean, that you will get two different songs at the same time, this wouldn?t make any sense of course. Instead, you will get a lush dramaturgy from the musicians and the projects will constantly rotate. Truly a Night to Remember!

Ε ρε γλεντια

Ιδια ωρα Savatage με Dark Tranquillity γαμω τα παντα γαμω

Μ’αρεσει που και καλα ηταν 3ημερο απο τις 30/7 μεχρι 1/8 και εχει στις 29 new model army και europe… και αλλες μπαντες δλδ που μπορει να θελει να δει καποιος

Ετσι κι’αλλιως ολοι στις 28 με 29 πανε για να αλλαξουν το εισιτηριο με το βραχιολακι.Οποτε θα τα δουνε αυτα τα συγκροτηματα.

Τελικα οι Dark Tranquillity θα παιξουν νωριτερα απο τους Savatage.Στην W.E.T. Stage 8:05 -8:50 μμ

Καλή φάση γενικά το νέο πρόγραμμα που κάνανε πολύ βελτιωμένο αν και πάλι δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω να τους δω και να μην είμαι μπροστά στους θεούς… :wink:

Ειναι και λιγο μακρια η W.E.T. Stage οποτε και εγω θα τους καψω τους Dark Tranquillity για να πιασω καλη θεση για Savatage