Απ’οτι έμαθα το Hammer of the Gods θα παίξουν το βράδυ
Θα ειναι η 7η φορά που θα τους δω live αλλά ειλικρινά αυτη η μπαντα δεν χορταίνεται οσες φορές και να τους δεις…Καλά γλέντια την Πέμπτη λοιπον…
Υ.Γ Και μακάρι να παίξουν επιτέλους το τιμημένο demolition alley…
Αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο. 3 τουλαχιστον…
Πωωω, αυτα ειναι, ο αγαπημενος μου δισκος… Λετε να παιχτει ολοκληρος? Δωσε κανα link για την συνεντευξη…
Ραδιο Αρβυλα λοιπον το βραδυ…
Ολόκληρο τον δίσκο όχι, περισσότερα τραγούδια από άλλες φορές ναι
Ε και τωρα μετα απο το δευτερο κουοτ πανω εχω μπει σε διλληματα. Το DaL ειναι το τελευταιο σιντι που ακουσα. Και το γουσταρω πολυ. Το βιβλιαρακι θελω να το κανω εικονισμα, εχει τρομερες φωτογραφιες. Και ελεγα να μην παω στο λαηβ λογω πολλων (και ακριβων) καλοκαιρινων συναυλιων. Αλλα τωρα…Χμ…
Ασε τις σκεψεις και θυσιασε αλλη συναυλια, θα με θυμηθεις…
τι ώρα φεύγουν τα λεωφορεία από Λ. πύργο για πρίνσιπαλ ?
παρε τηλ να κλεισεις θεση (για να σαι εξασφαλισμενος) και ρωτα για ωρα.Συνηθως το τελευταιο φευγει 8 αν θυμαμαι καλα
Θέριε θα είσαι αύριο;
νομιζα κανει 25 αλλα ειδα οτι εχει 30 προπωληση και αυριο 35.αλλα γουσταρω γαμωτο και το 2008 ειχα καρακαυλωσει,αρα με βλεπω να κατεβαινω τωρα κεντρο και να παιρνω.Αν και ο μαλακας ο τικετχαουζ θα χει κλεισει και θα χει παει για τσιπουρα.
Εεεεε ναι σιγά μη σε περιμένει!
καλα παπαρια σιγα που θα μπορουσα να αντισταθω.Πηγα και πηρα Και ηταν ανοιχτος…!
E θα τα πούμε εκεί αν είναι! Θα σε πάρω τηλ!
Το τσίμπησα και γω… 24 ώρες και κάτι ψηλά ακόμα για να βρεθούμε στο πρινσιπαλ…
Ποπό έκατσε Πέμπτη βράδυ, επαγκελματική υποχρέωση, αρκετά σοβαρή…να δω πως θα την αποφύγω…πρέπει να την αποφύγω…θα πάθω νευρικό κλονισμό:):!:
Όσο σκέφτομαι ότι αύριο τέτοια ώρα θα ακούμε την μπαντάρα… ΓΑΜΩ
και δεν περνάνε οι ώρες λέμε…:(:(:(
έκλεισα θέση , απλά δν θυμάμαι τι ώρα μ είπε … τεσπα , κατά τις 7 θα είμαι λευκό πύργο για να είμαστε καλυμένοι
Έλα φίλε μου:
[SPOILER]http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=2841[/SPOILER]
Άντε, καλά να περάσουμε…