Και αν δεν κανω λαθος, αυτη θα ειναι η 8η φορα που θα μας ερθουν… Νιωθω συγκινηση τωρα που εμεινε μια μερα, οπως και τις αλλες 2 φορες που τους ειχα δει. Δεν ειναι και λιγο πραγμα να βλεπεις την πρωτη μπαντα που ασχοληθηκες στην ζωη σου… Ειναι η πρωτη μπαντα που ακουγα ολοκληρους δισκους της απο το δημοτικο… Αρα εκτος της [SIZE=“2”]ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ[/SIZE] αξιας και ιστοριας τους, για εμενα ειναι και ο πρωτος ερωτας που δεν περναει ποτε…
Xμ? Μπορει να το επιβεβαιωσει κανενας αυτο?
Έτσι!!! Έγραψες με το post σου, love at first sting…
Άλλωστε οι πάνω από 20 εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Μυτιλήνη, Λάρισα, Χανιά, Ξάνθη, Πάτρα, Ιωάννινα τα λένε όλα…
ε ρε τι θα γίνει αύριο…
Έστειλα φίλη να μας πάρει στο Ticket κι είπε ότι εξαντλήθηκαν, μπήκα εγώ στο ticketarena.gr κι εκεί τα ίδια λέει, μόνο public δεν πήρα τηλέφωνο, αλλά χλωμό το κόβω. Γαμώτο.
άλλη μια συναυλία των Socrpions sold out… Πω πω κατρακύλα…
Αστα να πανε, χαλι μαυρο… Αντε να τελειωσουν οι παππουδες, οι τελειωμενοι, οι αχρηστοι με τα βαρετα live.
Σόρυ κιόλας με όλο το σεβασμό για την μπάντα αλλά το ότι κάνουν sold out στην Ελλάδα δε σημαίνει και πολλά αν σκεφτείτε ποιοι πάνε.
Παντου sold out κανουν…
Πωω ρε πούστη μου πραγματικά θέλω να τους δω καθώς δεν τους έχω ξαναδεί ποτέ αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω:(
θα θελα και εγω πολυ να ειμαι αυριο στο ΣΕΦ να τυος δω για 3η φορα(στο ΣΕΦ θα ηταν η καλυτερη) αλλα αυτη η αφραγκια με εχει τσακισει…
Ε θα τους δείτε του χρόνου
του χρονου θα δωσουμε ολα τα λεφτα μας στον Waters! :p:p8)
μολις γυρισα απο tickethouse και public…πηγα να παρω κ εγω το δικο μου τικετ…
λοιπον…
στο ticket house ειχαν μεινει πριν μια ωρα μονο για golden arena περιπου 500
και στο public ειχαν μεινει αλλα τοσα μονο για αρενα…τα 38αρια…
Χμ,ότι πιθανότητες υπήρχαν να κατέβω Αθήνα αύριο μόνο για το live σαν πρόσφυγας που είμαι τώρα,μειώθηκαν δραματικά…
Αν κατεβεις νωρις το πρωι, θα βρεις. Ελα μην το χασεις αυτο, ειδικα αν δεν τους εχεις δει ποτε… Ελα και θα καταλαβεις τι εννοω…
Πηγα Τικετ Χαουζ αλλα ειχε μονο 55αρια…Ε too much λεφτα για μενα, τι να κανουμε, μακαρι να κατσει και να ξαναρθουν. Τουλαχιστον πηρα τικετ για Shadow Gallery!
ρε παιδια για να μην ξαχνω
τι ωρα ξεκιναει???
ναι ρε,πειτε κατι μην ψαχνουμε(καλα δεν μπορουσαν να το γραψουν στα εισητηρια,δηλαδη ελεος!)
Doors open 18:30
George Gakis & troublemakers 19:30 20:15
Firewind 20:35 - 21:20
Scorpions 21:45 - 23:50
ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση:rockon: