Scorpions αθηνα 27/10/2010

δεν έχεις άδικο… πάντως και με 38αρια σε αρενα μια χαρά θα είναι…

βρέθηκα προ ολίγου στο ticket house και τσίμπησα ενα 55αρι για να τους απολαύσω…

Bang bang rock will again…

Εγώ θα κάνω το φλώρο κ θα πάρω για κερκίδα… Δεν εχω τόση τρέλα για πάρτη τους όσο κάποτε… Έχουν κ χώρισμα στην αρένα, οπότε…

όπου και να πάρει κανείς μπιλιετάκι, ειναι οκ. θα βιώσουμε άλλη μια απολαυστική εμφάνιση των Scorpions… Αν κρίνω δε από αυτά που είδα τον Ιούνιο στην Πάτρα, θα “πέσει” το ΣΕΦ…

για που να πάρω κερκιδες η αρενα???

στην αρένα έχει χαβαλέ, αλλά υπάρχει περίπτωση να μην βλέπεις καλά αν δεν έχεις το απαιτούμενο ύψος… with all due respect…

Αρενα το ‘‘νιωθεις’’ πιο πολυ το live, εξεδρα ισως να βλεπεις καλυτερα… Διαλεξε και παρε…

εαν δε η σκηνη έχει το ιδιο layout που ειχε το καλοκαιρι με διαδρομο να μπαινει μεσα στο πληθος… αρενα…αρενα… 8)

Αρένα και μπροστά…πόρωση:):!:

δυστυχώς ειμαι στούπα αλλα θα φλωρεψω στις κερκιδες…#-o

στο ΣΕΦ βλεπεις καλα και από κερκιδες :wink:

29 και απόψε… 8)

Αντε πλησιαζει σιγα σιγα ο καιρος…

αν κρίνω από αυτά που άκουσα/είδα τον Ιούνιο στην Πάτρα, στο ΣΕΦ θα γίνει χαμός…

ρε παιδια επειδη θανε 3η φορα και επειδη δεν μου περισευουν τωρα(λες και περισευανε ποτε :D) αξιζει η golden area?γιατι η διαφορα τιμης ειναι αρκετα μεγαλη αμα μιλαμε για μια μικρη περιοχη

αν η σκηνη είναι οπως το καλοκαίρι (και μάλλον έτσι θα είναι) θα υπάρχει διάδρομος που θα βγαίνει μεσα στον κόσμο, άρα πάρε αρένα.

εγω είμαι μπροστα, αλλά είμαι βαρεμένος…

μιας κ δεν εχω ξαναπαρει εισιτηριο για θυρα, οπου προλαβει καθεται ο καθενας ή ισχυει η θεση που αναγραφεται στο εισιτηριο??

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ SOLD OUT ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΕΝΑ??? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ???

συνηθως οι συναυλίες των Scorpions είναι ψιλοτίγκα, ο κόσμος τους τιμάει, αλλά κανεις δεν θα σου πει με βεβαιότητα αν και πότε θα γίνει sold out…

ναι αυτο σκεφτηκα και εγω…απο τη μια λεω αν παρω εισητηριο απο τωρα μην γινει καμια πλακα αλλα απο την αλλη αν τυχει κατι θα μου μεινει στο χερι…