Scorpions αθηνα 27/10/2010

Λογικά Ελλάδα θα πρέπει να παίξουν αρκετά παραπάνω μιας και είναι (???) η τελευταία φορά που έρχονται στην πολυαγαπημένη τους χώρα.

λογικά το σετ λιστ θα είναι πιο πλούσιο…
Όσο για το αν θα είναι η τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω… Η λεγόμενη farewell tour είναι για το 2010 και 2011, άρα για πλάκα “έχουν” μια καλοκαιρινή εμφάνιση το 2011 στο καραισκάκη με 30.000 κόσμο… :wink:

άλλωστε από το 2004 και μετά όλες οι εμφανίσεις τους (σχεδόν κάθε χρόνο) είναι σχεδόν sold out… 8)8)8)

Το εχω πει και εγω αυτο, λογικα και του χρονου θα μας ερθουν για την ‘‘πραγματικη’’ τελευταια συναυλια… Αλλα επειδη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, οσοι δεν τους εχουν δει να παρουν εισιτηριο τωρα…

Μωρε για το 2012 βλεπω να παει το τελος αυτης της περιοδειας οποτε να το εχετε σιγυρο οτι θα ξαναερθουν. Σε τελικη αναλυση μονο οι Ελληνες διοργανωτες μιλησαν για “τελευταια φορα”.

ανυπομονω…ενδεχετε ενα εκρηκτικο λαιβ…
ελπιζω να ακουσω το no one like you στον encore να γινει κολαση…
λογικα θα χουν ενα πλουσιο σετ με πολλες επιτυχιες και ελπιζουμε να ακουσουμε και λιγο απο τα 70’s…

έτσι ακριβώς, το συγρότημα δεν μίλησε ποτέ για τελευταία εμφάνιση τους σε ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου…

Αυτο. Και κατα 90% και του χρονου εδω θα ειναι και εμεις εκει θα ειμαστε…

έτσι, για να σκάσουν οι οχτροί μας… :stuck_out_tongue:

Μου εχουνε μεινει 2 εισιτιρια γιατι τελικα δεν θα μπορεσω να παω.Οποτε οποιος

ενδιαφερετε με μια καλιτερη τιμη ασ στιλει inbox

Ετσι, παντα εκει να εχει 30.000 ατομα να ξενερωνουν οσοι λενε περι τελειωμενων…

επιτελους βλεπω και ανθρωπους που υποστηριζουν τους θρυλικους σκορπιους απο το να τους θαβουν…γτ εχω κουραστει να γινομαι κωλος με τους αλλους…6 οκτωβρη θα γινει ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ…:smiley:

άστους να λένε. Πάλι sold out θα είναι στο ΣΕΦ, όπως δηλαδή γίνεται από το 2004 και μετά… :wink:

Πηγε φίλος σήμερα να πάρει 55αρι και είχαν τελειώσει… Ρε τους “άμπαλους” Scorpions, πάλι sold out θα κάνουν…:stuck_out_tongue:

ε ρε ζήλιες…

Εν τω μεταξυ με τοσα εξοδα δεν εχω παει ακομα για εισιτηριο, αλλα απο βδομαδα θα παω επιτελους…

9 και απόψε… :slight_smile:

είδα στο Greek Sting ότι:

Support Acts: Firewind,G.Gakis and the Troublemakers

Doors open 18:30

George Gakis & troublemakers 19:30 20:15

Firewind 20:35 - 21:20

Scorpions 21:45 - 23:50

δεν προλαβαινουμε τα ηλεκτρικομετρά… κριμας…:frowning:
ταξακι τι να κανουμε…:wink:

δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Πάντως τόσο οι Firewind, όσο και ο Γάκης είναι καλά γκρουπ, δεν θα περάσουμε άσχημα…

ε, την επομένη στη δουλειά θα είμαστε σκόνη, αλλά θα χαμογελάμε πλατιά…

Κάτι τέτοιες μέρες, βάζουν συρμούς έξτρα, στον Ηλεκτρικό…αλλά μέχρι Μοναστηράκι, λειτουργεί:):!:

γακη εχω δει σε ενα αφιερωμα στους doors, καλος ειναι…
firewind δεν εχω δει ακομα αλλα ειδα gus g προχτες, περιμενω να δω κ τους αλλους…

δυσκολο παντως να ειναι ετσι το προγραμμα, το βλεπω να τελειωνει μετα τις 12.30…