Scorpions fest 2009

Ε, να κανεις με οποιονδηπωτε τροπο οικονομια και να πας και στις δυο! Τετοια events δεν χανονται! Τιτανοτεραστιοι ολοι, τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα.

άσε ρε φανμποη.

Βασικα εχεις δικιο. Επιβαλλεται να ανασκευασω. Να μην πας σ’αυτα τα γεροντια τους Γερμανους. Παιζουν συχνα στην Ελλαδα ατιμαζοντας την ψυχη του ROK και του ΜΕΤΣΑΛ.

οι m.s.g. δεν θα παιξουν??? :frowning:

Τι νιλα ειναι αυτη…??..Που ειναι οι MSG γαμω το κερατο μου…??
Που ειναι ο Μιχαλακης…

Βασιλης ΟΚ αλλα οπως ειπε και ο Κοζυς τον βλεπουμε οποτε θελουμε…Θα το σκεφτω πολυ να ερθω γιατι οι MSG ηταν μεγαλο χαρτι για μενα…Τουλαχιστον να παιξει ο Μιχαλακης με Σκορπιους…

Αν εχει καλυτερο lineup σε αλλη πολη εφυγα…

Τιμη λογικοτατη…35 ευρα μια χαρα…

βασικα αυτο…

ναι χωρίς Μιχαλακη δεν μπορώ να πω πως ψήνομαι πλέον …
35 Ε είναι πολύ καλή τιμή σίγουρα αλλά έχω και άλλα live να δω …

μάλλον θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει εκείνες τις μέρες … (και φυσικά καμιά [SIZE=“1”]γκουχ [/SIZE]παρέα)

Δεν με τρελλαίνει η ιδέα του Παπακωνσταντίνου, αλλά πάω για το όλο υπόλοιπο πακέτο. Βέβαια για να δούμε που τελικά θα παίξει ο Μιχαλάκης…Ευρώπη ή Αμερική… Αλλά Scorpions + Roth+Rarebell+Michael (?) είναι τρελλό πακέτο.

Να θυμίσω στους αλλόθρησκους ότι το ‘07 Scorpions + Roth έπαιξαν για 2:45’…

Επίσης ? 35 είναι πολύ καλή τιμή.

Ε ρε μακελειο θα γινει…

Ti ωραίο trendy rock πακετάκι…Scorpions με Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα…Οι διοργανωτές πάντα σκέφτονται συνδυασμούς για την κονόμα.
Πάλι καλά που έρχονται οι Σκορπιοι και με τις υπόλοιπες μορφές του γκρουπ. Aυτό όντως είναι καλό.
Αλήθεια πάνε σε άλλα μέρη οι Σκορπιοί τόσο συχνά ή μάλλον κάθε καλοκαίρι? Ή μόνο στην Ελλάδα?

ΥΓ1: Ο Πλιάτσικας θα είναι? Η μεγάλη αυτή “ροκ” μορφη?:lol::lol:Σε λίγο θα δούμε κι αυτόν support στους Σκορπιούς.
YΓ2:Ελπίζω ο Βασίλης να παίξει με Κροκίδη.
ΥΓ3: Ωρε τι έχω να ακούσω…:smiley:
ΥΓ4: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα συγκροτήματα. Απλά ο συνδυασμός τους, σε τέτοιες εποχές, με πονηρεύει.:-k

Ρε παιδιά και συγνώμη κιόλας, αλλά όταν λέτε Μιχαλάκης μήπως εννοείται τον Χατζηγιάννη??? Μόνο Αυτός λείπει από το πανηγύρι :lol::lol::lol:#-o#-o

Οφείλω να ομολογήσω ότι γέλασα αρκετά με τα πιό πάνω. δεν πολυγουστάρω τη φάση με τον Παπακωνσταντίνου, άλλωστε τον θεωρώ μελαγχολικό. Πάντως θα είμαι εκεί για Scorpions και σια…

…μαλλον οταν λενε Μιχαλακης μιλανε για τον Ρακιντζη…:stuck_out_tongue:
…που εχει και μεγαλη εμπειρια απο hard rock…ξεχασατε το live πριν μια 15ετια μαζι με Ian Gillan…:smiley:
…i wanna getaway,getaway,getaway…from all this confusion…:lol::lol::lol:

Ναι, χαχα.

Mην σπάζεσαι χαβαλέ κάνουμε

απολυτη ξενερα που δεν ερχονται παρεα και οι MSG. Θα ηταν πολυ καλο πακετο. Κριμα. Τωρα για την τιμη ειναι οντως μια χαρα αλλα εδω που τα λεμε δεν μπορουσαν να το βαλουν και πολυ παραπανω γιατι θα πηγαιναν τρεις και ο κουκος. Μην ξεχναμε οτι εχουν ερθει τοσες φορες και οτι φετος θα γυρισουν την Ελλαδα

Πολύ καλό πακέτο θα ήταν το ρωσικό με ALice Cooper,Rasmus και Kingdome Come…:frowning:

εγω το we’ll burn the sky θελω να ακουσω…:blink:

στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε, ετσι !!! δυο φορες τους ειδα και μου εχει μεινει απωθημενο :smiley:

???

Στην Ελλαδα το παιζουν ανελλιπως απο το 2001. Αν κανω λαθος δεχομαι διορθωση μονο απο τον rudolf. :stuck_out_tongue: