Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

i couldnt agree more:wink:

Πότε ανακοινώνεται ρε παιδιά η 4η μπάντα; :-k

Μετά τις 21 Μαΐου, Gigatron. 21 θα έρθει ο Klaus Meine στην Αθήνα για να διαλέξει την μπάντα, ή τουλάχιστον έτσι λένε… Υπάρχουν ωραία ελληνικά γκρουπ, ελπίζω να διαλέξουν κάτι καλό

Toυς Zemial? :roll:

Γιατί, αν βάλουν αντί Holiday —> born to touch your feelings, αντί Wind of Change --> Send me an angel και αντί Rock you like a hurricane --> another piece of meat ή alien nation πχ, θα την χάσουν? Με το μέχρι τώρα set την χάνουν, δικαιώνοντας αυτούς που λένε ότι παίζουν μόνο μπαλάντες, γιατί δεν έχουν ακούσει την περίοδο Uli.Νομίζω? :-k

3 μπαλάντες είναι πολλές?δεν νομίζω…
ναι,αν πας σε συναυλία scorpions και δεν ακούσεις αυτά τα 3,είναι διαφορετικά.όχι για μένα που τους έχω δει τάδε φορές…
καλά,το hurricane δεν ΠΡΕΠΕΙ και να βγει,πλάκα κάνουμε?είναι ο απόλυτος ύμνος τους.μυρίζει scorpionίλα ρε παιδί μου!!!
σκέψου να μην έπαιζαν οι ufo το doctor doctor τώρα…
οι whitesnake το still of the night
οι purple το smoke on the water…
δεν είναι τα καλύτερα τους,αλλά είναι οι ύμνοι τους.

αν έπαιζαν live born to touch your feelings εγώ την επομένη θα κλεινόμουν σε μοναστήρι.
ο Klaus είπε ότι ετοιμάζονται εκπλήξεις για τις εμφανίσεις με τον Uli με κομμάτια που δεν έπαιξαν ΠΟΤΕ live…

ετοιμαστείτε ψυχολογικά:p

Φαινεται λιγο εξωπραγματικο!!!

Ασε που ο Meine δειχνει στο Roth στο χαρτακι (μαλλον θα εχει να κανει με μουσικη) και οχι το αντιθετο!!!:stuck_out_tongue:

Αντε αντε εμειναν μονο 37 μερες και κατι ωρες!!!:smiley:

μάλλον θα του λέει

“μα γιατί δε θες να παίξουμε παρέα το wind of change?να,κοίτα τι ωραία ακόρντα που έχει…”

Μαλλον αυτο θα του λεει, εχει ξυνισει και τα μουτρα ο Κlaus μαλλον δεν πολυ-γουσταρει ο Uli!! :lol: :lol:

:lol:

8O 8O 8O 8O

ULIIIIIIIIIIII!!

NAI NAI…ETSI TRELANE MAS TWRA K DEN PAIRNANE OI MERES WSPU NA TO DUME EDW…:band: :band: :band:

:lol: :lol: :lol:

Βασικά στο σετ του Wacken ήταν και το In Search Of Peace Of Mind. Δεν ξέρω πότε το έχουν ξαναπαίξει, εγώ πάντως δεν το έχω ακούσει live…

Ηταν !!! Μακαρι να το παιξουν και εδω, οπως το παιζανε στο Tokyo Tapes!!!:smiley:

στο tokyo tapes φυσικά!:wink:

ασχετο αλλα απο προποληση πως παει??

Elpizw skata bas kai kleisoun kanena allo group tis prokopis.

γύρω στις 5.000 μέχρι στιγμής έμαθα