Χιχιχιχι!
και μενα κατι μου ελεγε, το πετυχα τυχαια και επειδη ειδα αυτον το αφησα…μαλλον αυτος ηταν!
Ναι, αυτός ήταααν!
Πείτε τι έγινε ρε και για μας που ήμασταν έξω!! 8)
Ematha oti eginan xontra pragmata kai gamw den exw thleorash! Tha mas ta pei aurio o rudolf apo prwto-prwto xeri!
Ρε το Γιαννάκη :lol:
Αυτά είναι!
Exw skasei! Na min to vlepw amerimnos live stin thleorash… Twra kai na to dw den tha exei tin aksia tis ekplikshs!
…odws k emena kati mu elege oti itan aytos…
autos itan 100000000000000000000000%
Αποφασίστηκε τελικά ότι το σαπόρτ θα είναι οι Χάνιμπαλ ? Πως μπορούμε να ακούσουμε κάτι από αυτούς ?
Ρούδολφ do your thing να παίξουν οι σκορπιονιστές το another piece of meat φέτος και θα κάνω εγώ το ριβιού γιατί αν το κάνει ο Κωστής, βλέπω να γράφει ότι η Julliete τους πάτησε χάμω πάλι και να τρέχουμε…
Και να έχουμε κ τόπικ “οι πολέμιοι των Scorpions No. 2 - Cozy strikes back” !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bravo stus Hannibal,itan poly kaloi x8es,opws k oi alles 2 mpantes
another piece of meat έπαιξαν στην Ισπανία…τι θα κάνουν εδώ δεν ξέρω…ο άλλος έτοιμος είναι να θάψει πάλι ο εμπαθής ο ερασιτέχνης
checkare auto to url
Thanks
Είχα δει ένα κομμάτι τους στο Χάκο μια φορά! #-o
Αίσχος μου 'χε φανεί…:-k
και μενα…αλλα ο τραγουδιστης τους ειχε τραγουδισε και στο support των Saxon τον Απριλιο και δεν ηταν κι’ασχημος…
http://www.youtube.com/watch?v=BwmfINgLCvA ayta einai…
…emena padws oi Hannibal mu aresun k min 3exnate oti itan k tragudistis stus Spitfire!!!
οι λεφτάδες του forum ας δώσουν τα υπερβολικά 40 ευρά για να δουν αυτό…
οι υπόλοιποι κανονικοί ας το χάσουν απλά…
αυτα ειναι ρε!