Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

Paidia kati fainetai na ginetai:-- :-- :–
gia des te
http://www.ulijonroth.com/sky/current/concerts_tours_1.htm
0 0 7

U L I J O N R O T H on stage with S C O R P I O N S
14. May 2007 France
16. May 2007 F
19. May 2007 F
28. July 2007 England
29. July 2007 E
31. July 2007 E
Pame oloi mail ston manager na ferei k tus 3(Herman,Uli&Michael) edw…nomizw oti mas a3izei!!!:bow2: :bow2: :bow2:

Τελικα Αθηνα θα παίξουν στις 18 Ιουνίου και οχι στην αρχικη ημερομηνια που αναφέρθηκε

Μήπως ξέρεις και με ποια γκρουπ μαζί O:) ;
Τουλάχιστον δε θα συμπέσει πλέον με το Rockwave. Ευτυχώς.

Ε άμα είναι έτσι, τότε θα έρθουν 100% και από εδώ… Τι σκατά θα παίξουν έτσι σε όλη την Ευρώπη εκτός από το δικό τους festival?Άκυρο…

Και γω ήλπιζα ότι η δεύτερη μέρα του Rockwave θα ήταν τίποτα thrash (αν και αυτά τα γκρουπς θα πάνε με τους Metallica υποθέτω) ή alternative και ήμουν κάπως ήσυχη, αλλά όταν άρχισαν να ακούγονται φήμες για Europe, Def Leppard κτλ με έκοψε κρύος ιδρώτας, δε θα θελα να τους χάσω! Μακάρι να ισχύει αυτό με την αλλαγή ημερομηνίας

Υπομονή… εγώ πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα το μόνο πρόβλημα θα είναι τα χρήματα. (Και η άδεια για όσους δουλεύουν…)

Ayto lew k egw…epeidi omws edw einai Ellada k ta 8elume OLA,8elume k HERMAN+MICHAEL!!!

εννοείται ότι θέλουμε όλους τους guest του wacken!!!:smiley: :smiley: :smiley:

θελω πολυ να δω Uli me scorpions αλλα θελω ο uli να παιξει παλια του λευκη stratocaster!

Αυτή δεν σου κάνει; :roll:

Sky Guitar ρεεεεεε!!! Δεν την αλλαζει με καμια ο Uli!!:slight_smile:

ώπα και pic από Colmar…:wink:

θελω παλιες καταστασεις! με την sky guitar ξεφυγε πολυ αλλα θα θελα μια φορα να τον δω με την Strato!
ετσι για το γαμοτο!

…και στο τέλος να την κάψει - σπάσει - ξεκοιλιάσει και να μας την πετάξει…:naughty:

κ μετα να κανουμε χιππικο ερωτα!:lol: :hippy:

Με συγχωρείς, αυτό το ξέχασα… :yes: :yes: :yes:

Kati mu 8ymizei ayti i fwto:roll: :roll: …k kati mu leei oti 8a to dume k edw ayto8O 8O 8O …ekleisan mazi k sto Sweden Rock:) :slight_smile:

Πρώτα κλείσανε Αγγλία, μετά Γαλλία, τώρα Σουηδία… :-k

Και εμένα κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε μεγαλειώδεις στιγμές αυτό το καλοκαίρι! :metal: :slight_smile:

και τον Michael Schenker παρακαλώ!!!

ανοίξτε σαμπάνιες ω ρε

http://www.ulijonroth.com/sky/current/concerts_tours_1.htm