Λιγα πραγματα εχουν διαρευσει περα απο τα samples που εχουν μπει στα επισημα sites, εγω πριν απο λιγο βρηκα το “The Game Of Life”.
Ρωτάω γτ το AMOLAD είχε κυκλοφορήσει καιρό πριν.
Έλα ρε, μόνο αυτά σου άρεσαν?
όχι,τώρα μου αρέσουν και τα άλλα 2:p
:lol:
Ολόκληρα έχω ακούσει μόνο το Humanity, τρομερό κομμάτι κατα τη γνώμη μου, και το Game of Life, κομματάρα και αυτό:wink:
Τώρα, τα samples δεν τα σχολιάζω. Θα σχολιάσω τα κομμάτια όταν τα ακούσω ολόκληρα8)
oooooooχι,να μας πεις τη γνώμη σου και για τα samples[-X
εμείς γιατί τη λέμε??
Ούτε ένα τραγούδι από το δίδυμο Schenker/ Meine 8O !!! Και το 75% των credits είναι από άτομα εκτός μπάντας :-k . Εντάξει, αν είναι καλό δε θα με ενοχλήσει πολύ, αλλά μία μικρή ξενέρα την πήρα τώρα. :?
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
“You’re Lovin’ Me To Death, Love Will Keep Us Alive, Love Is War”
στο “love metal” το γυρισαν κι αυτοι.:lol: σορυ, αλλα ειναι χειροτερα και από το πόσο συχνά χρησιμοποιούν τα kings, brothers, steel και warriors οι manowar!:lol: :lol3:
συμφωνω και με κωστη στο παραπάνω. ελπιζω το αποτέλεσμα παντως να ειναι καλο…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι,κι εγώ προβληματίστηκα…οι συνθέσεις είναι ξεχωριστά schenker,meine,jabs με διάφορους άλλους να ακολουθούν ένα μόνο σκορπιό κάθε φορά…πολύ desmond child,martin frederiksen και eric bazilian μέσα…
η θεματολογία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα…
κοινωνικά (hour 1,humanity) , αντιπολεμικά (cold) ,συναυλιακά (321), αισιόδοξα χωρίς ερωτικό απαραίτητα χαρακτήρα (we were born to fly,we will rise again) και αρκετά καυστικά ερωτικά όπως love is war,you’re loving me to death,the cross…
αυτά σε ό,τι αφορά τους στίχους και ό,τι συμπέρασμα εξάγεται από αυτούς…
Ναι όντως! Λες και δεν μπορούσαν να γράψουν μόνοι τους! Έπρεπε να χουν μαζί Ντεσμοντ, Φρεντέρικσεν κτλ… Το Unbeakable ήταν τρομερός δίσκος! Μόνοι τους τον έγραψαν! Τι τους ήθελαν τώρα όλους τους άλλους?!.. Τελος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό 8)
Στο Unbreakable εγραψαν τα περισσοτερα μονοι τους, απλα σε λιγα κομματια συνεβαλε και ο Bazillian. Δεν με πειραζει που συνεγραψαν για το νεο δισκο και οι Desmond Child και Eric Bazillian, αλλα το διδυμο Schenker/Meine επρεπε να γραψει πιο πολλα κομματια. Τεσπα αναμενουμε!
Apo syn8etikis apopsis,fainetai na einai san project…ade liges meres emeinan!
δεν είναι τίποτα τυχαίοι όμως οι συνεργάτες όμως,με Frederiksen,Bazilian,Child…
Eda3ei mwre…ayta einai gusta k apopseis…egw padws 8ewrw ton Schenker 100 fores kalytero apo olus aytus mazi…Rudolf Schenker reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Για την ιστορια να πω οτι ο Eric Bazilian εχει συματασχει στη συγγραφη καποιων τραγουδιων στο “You Are Here” των UFO.
Πολύ καλό δισκάκι αυτό! :thumbup:
Επίσης έχει γράψει και για Zuchero,Robie Williams και Joan Osbourne!!:lol: :lol: :lol:
λες να διαφωνώ??