Φετιχ οι συγκρισεις…
:lol: :lol: :lol: :lol: Δυστυχώς ισχύει πολλές φορές αυτό!!
οταν εφυγε ο Ροθ ηταν στα τελη των 70’ς.οπωτε οσοι μιλανε,μιλανε για τους scorpions απο το 79 και επειτα!!!
και δεν σας αρεσουν οι scorpions στα 80’ς???οκ,γινανε εμπορικοι,αλλα και ποιος δεν εγινε στα 80’ς?μεχρι και οι rush αλλαξανε στυλ στα 80’ς.οσο για τις συγκρισεις?γιατι,οι deep purple ητανε καλυτεροι στα 80’ς?Οι rainbow?που τις μεγαλυτερες επιτυχιες που κανανε μετα τα 3 πρωτα αλμπουμ,τις εχει γραψει αλλος συνθετης??με τη σολο καριερα του dio βρισκω ακυρη τη συγκριση!
δηλαδη δεν σας αρεσουν κομματια οπως τα blackout,rock you like a hurricane,no one like you,big city nights,dynamite,bad boys running wild κλπ κλπ.και δεν μιλαω για τις μπαλαντες που αφησαν ιστορια.και να τονισουμε οτι οι scorpions συνεχιζαν να παιζουν καλο hard rock και την δεκαετια του 80.και ακομα και στις αρχες των 90’ς μας χαρισανε ακομα καποια καλα κομματια hit between the eyes,alien nation,tease me please me,send me an angel Κλπ.
αυτη ειναι η αποψη μου
i’ve got to be free
speedy’s coming
humanity
Το humanity ως τραγούδι αλλά και ως δίσκος τείνει στη μετριότητα και δυστυχώς μου φέρνει στο μυαλό κουρασμένους σκορπιούς…
να θεσω ενα ερωτημα… ο jabs εκανε λιφτινγκ???:-k :-k (καλα για κλαους και ρουντι δεν μιλαω εχουν κανει στανταρ) :lol: :lol:
Τι λες ρεεεεε…???
Το HUMANITY ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ και οχι απλος ‘‘δισκος’’ αλλα Δ Ι Σ Κ Α Ρ Α!!!
Αν η Όλγα βγεί ποτέ δήμαρχος Αθηνών,άγαλμα θα κανει σε αυτό το συγκρότημα:lol:
Θα φέρνει τους Scorpions ποιο συχνα απ’οτι έρχονται!!!
Εεε…μα…Φ Υ Σ Ι Κ Α!!!
Δλδ πόσο πιο συχνά?8)
:spam: :offtopic:
Χριστούγεννα. : Θα λένε στο Σύνταγμα τα κάλλαντα
Πάσχα : Θα ψάλλουν μαζι με τον Χριστόδουλο το Χριστος Ανέστη
και την κλασσική πλεον καλοκαιρινή συναυλία
¶μα είναι να έρθουν με 3 ok, αλλιώς σε προειδοποιώ τρίτη φορά δεν τους ξαναβλέπω!
Και 17 Νοεμβρη.Για το Humanity ρε γαμώτο!
PLEASE…Ο Χ Ι αλλο :spam: :spam: :spam:
Συμφωνω για τους Rainbow post Dio και για τους Purple sta 80’s οπως φυσικα και για τον Dio . Και συμφωνω οτι στα 80’ς οι Scorpions γραψαν καπποια συμπαθητικα hard rock κομματια , εντελως ομως εμπορικα . Ομως χωρις να προσδιδουν τπτ προτοποριακο στο χωρο , χωρις μουσικο ενδιαφερον καθως προκειται παντα για κλισε με εντελως συνιθισμενη και βαρετη αρμονια και σχεδον παντα με τιποτενιους στιχους . Αυτη ηταν και η διαφωνια μου . Δεν λεω οτι για την εποχη δεν ηταν μια αξιοπρεπεστατη hard rock μπαντα αλλα ως εκει.Ουτε χιλλιοστο πιο περα . Η καλλιτεχνικη τους αξια εσβησε οταν εφυγε ο Roth.Δεν λεω.Και οι Who δεν ειχαν ουτε ιδιαιτερες αρμονιες αλλα ηταν πολυ πρωτοποριακοι και αρκετες φορες ειχαν πολυ καλους στιχους και γενικα φρεσκες για την εποχη ιδεες και attitude.αυτη ειναι και η διαφορα(οι Who ειναι απλο παραδειγμα,για να μην παρεξηγηθω οτι εχω κολληματα με την πολυπλοκοτητα και τετια)
Και φυσικα σχετικα με τους Rush , παροτι δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα (σε καπιες στιγμεσ μη σου πω καθολου) , η συγκριση τους με scorpions post roth ειναι απλα γελοια
θες το κινητό μου να στέλνεις κάνα sms τα πρωινά?
δεν είμαι στα καλύτερα μου
OK , μπας και ξεστραβωθεις λιγο