κατσε περιμενε…δηλαδη δε σ αρεσουν τA will burn the sky,born to touch your feelings,in trance,IN YOUR PARK,top of the bill,catch your train…μετα στο πρωτο δισκο με roth εκτος απ το drifting sun,και το fly to the rainbow δεν εχει συνισφερει συνθετικα σε αλλο…οι περισσοτεροι υμνοι του rudolf einai…
ήθελα να’ξερα τι κάθεστε και αναλύετε…αφού δεν…
τα πράγματα είναι απλά.από το 72 μέχρι σήμερα διάολε μετρημένα συγκροτήματα υπάρχουν ακόμα,παίζουν ακόμα,βγάζουν δίσκους ακόμα…χωρίς διαλείμματα,reunions κλπ…
έγινε μόδα να υποστηρίζουμε την roth era και το λέει και η κουτσή (αλλάζω όνομα για διάφορους λόγους) Πόπη…
:lol: :lol: :lol:
Εγραψες, τελος.
Ον Τοπικ… Δεν βγαινει η κουβεντα, μερικα μυαλα δεν αλλαζουν, τι το παλευετε?:-k
Αυτο ακριβως μπορω να πω και γω.Ακουστε σκυλαδικο rock και νομιζετε οτι ειναι η καλλιτεχνικη αποθεωση ΟΚ
Ναι! Περα απο σκυλαδικο ροκ (νεος ορος, καλα παμε), ακουμε και κανονικα σκυλαδικα… Τι μας περασες???
Δε πα να ακουτε οτι θελετε . Ουτε που με νοιαζει και μπραβο σας . Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι προσπαθω να πω κατι με επιχειριματα , χωρις προσωπικα να εχω μεχρι τωρα ειρωνευτει κανεναν και οι αλλοι συνασπιζοντε και λενε διαφορα .
κανεις δε θα σου ελεγε τιποτα αν εμπαινες και ελεγες λιγοτερο ερειστικα και με λιγοτερη μαγκια τα επιχειρηματα και τη γνωμη σου. αυτο το “δηθεν” ομως σπαει νευρα φιλε μου
Ο Σελίδας μπορεί να είναι δήθεν αλλά εσείς κάνετε κόμμα εναντίον του.
Μυστικη Σκορπιονιστικη Ενωση!!! Μιλαμε για φοβερη αιρεση!! Τρωει ολους τους αντι-σκορπιονικους! Λετε να χει σχεση και με τις πυρκαγιες?
Σοβαρά τώρα, τα ποστ του Page, είτε συμφωνούμε μαζί του είτε όχι μια χαρά είναι. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκνευρίζεστε τόσο? Μπορείτε πολύ απλά να διαφωνήσετε…
Οκ, άλλη φορά κουβέντα για την υπερ-συγκροτηματάρα.
Μάνο είναι πολύ απλό. Η αλήθεια πονάει και αυτό τους ενοχλεί. Ο Mr. Page ούτε προσβλητικός, ούτε ειρωνικός ήταν.
ενταξει, πριν μιλησετε, δειτε και κανα ποστ πιο παλιο ετσι;…κλαψομουνηδες, τιποτενιοι κλπ μη τα ξαναλεμε…
οποιος δεν καταλαβε το ποστ που εκανα πριν προβλημα του, δε θα ασχολουμαι με κομπλεξικους…
παντως αμα ειναι τοσο ικανοι που εγραφαν κλαψομουνικα και τιποτενια τραγουδια τα οποια ακουγονται 25 χρονια μετα το ιδιο φρεσκα και γεμιζουν σταδια μαγκια τους…τουλαχιστον το οτι παραμενουν το ιδιο διαχρονικοι πρεπει να το παραδεχτουμε…και ισως η διαχρονικοτητα ειναι το πιο σημαντικο…
και αλλοι βγαλαν χιτακια και αλλοι πουλησαν τρελλα αλλα στη συνεχεια χαθηκαν…αυτοι ομως συνεχιζουν να γεμιζουν σταδια με τις ιδιες τιποτενιες μπαλαντες που εγραψαν πριν απο 20-25 χρονια…και αυτο ισως ποναει περισσοτερο…8) 8)
ρε γεμίσαμε κομπλεξικούς,δεν είμαι μόνος μου. (maiden79,chrisp,freedomofrock κλπ)
το ότι ο συγκεκριμένος πχ πρέπει να έχει το 90% των post του εδώ,σε thread για συγκρότημα που δεν του αρέσει,δεν λέει τίποτα σε κανέναν…
σοβαρή κουβέντα να κάνουμε.
το να κατακρίνουμε μερικά πράγματα όπως οι λανθασμένες επιλογές τους τη δεκαετία του 90 (δεν νομίζω να έχει άδικο κάποιος αν πει για pure instict,live bites,eye to eye,acoustica κλπ) έχει μια βάση και τέλοσπαντων,για μουσική μιλάμε,τα πάντα είναι υποκειμενικά.
αλλά αυτό το “μου αρέσουν μόνο με roth,μετά έγιναν εμπορικοί” με μηδαμινά επιχειρήματα (σε αντίθεση με bluezlick πχ) έχει καταντήσει αηδία…
αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια.κι αν πρέπει να πονάει κάποιον,τότε δεν είμαι εγώ που πήγα και σε δυο εξωτερικά (για να πονέσω περισσότερο??) ο κακομοίρης…
Το “οκ μπας και ξεστραβωθείς λίγο” δεν είναι “διαφορετική άποψη”
Το θεμα ειναι οτι εχουμε ακριβως τα ιδια επιχειρηματα με τον Bluezlick και δεν ινε μηδαμινα . Πανε δεστα και πες μου πιο ΔΕΝ στεκει . Και εμενα οι scorpions den μου αρεσουν ουτε με Roth .Απλα παραδεμαι οτι τοτε ηταν groopara
Αυτο το ειπα αφου πρωτα με ειρωνευτηκαν αλλοι . Οσο για παλαιοτερα Post απλα ανεφερα τον ορο εμπορικα κλαψομουνικα . Δεν καταλαβα τι σας πειραξε τοσο στον ορο . Κλαψομουνια μπορει να νε και μια κοματαρα οπως το soldier of fortune . Μαλον αλλιως χρησιμοποιουμε τον ορο εμεις εδω πανω , τι να πω
εμ αυτη ειναι η αληθεια…
οι περισσοτερες μπαντες στας 80’ς ακολουθησαν εμπορικη πορεια.
το hard rock στα 80’ς ητανε εμπορικο,ητανε λαικο (bon jovi,def leppard,journey o καταλογος δεν εχει τελος) το θεμα ειναι οτι ακομα και σε μια τετοια περιοδο οι scorpions γραψανε κομματια που μεινανε,και συνεχισανε να γραφουν σκληρα Hard rock κομματια παραληλλα με τα πιο εμπορικα τους.
κανεις δεν ειπε οτι ητανε καλυτερα η μετα τον Ροθ πορεια τους.αλλα οχι και να ισοπεδωσουμε μια τοσο καλη και ιστορικη μπαντα.
Δεν χρειαζεται να τα παιρνεις ολα με το ποιος ειναι ο πιο ποιοτικος και ποιος ο καλυτερος κλπ κλπ κλπ
Οι σκορπιονς εχουν σημαδεψει στην κυριολεξια μια εποχη…
Επισης στην παραλια με την γκομενα ο,τιδηποτε αλλο φανταζει μυρμηγκι μπροστα στους σκορπιονς και τους σιντερελλα 8)
Χωρις να λεω οτι ειναι μονο για την παραλια με την γκομενα ετσι?