ρε συ τι λες τωρα;… επειδη υπαρχουν μερικοι ψιλοασχετοι που τα λενε αυτα δε σημαινει οτι ολοι που μας αρεσουν οι σκορπιοι τα λεμε…κανεις απο εμας εδω στο φορουμ που μας αρεσουν δεν ειπαμε κατι τετοιο…ετσι κι αλλιως καθε μπαντα εχει αυτου του ειδους τους οπαδους που λενε οτι ειναι η καλυτερη κλπ κλπ…
πωπω.νοοτροπια μεταλοπατερα!!!jazz blues υπερανω απο ολους.οσο πιο παλια τοσο και καλυτερα,εννοειται οτι το hard rock\metal δεν ειναι τιποτα μπροστα στη jazz και στα bluesrock.οσοι γινανε γνωστοι απο το ροκ και το μεταλ ειναι εμποροι,δεν προσφερουν τιποτα μουσικα κλπ κλπ
οκ ζειστε στο κοσμο σας…
εσυ εχεις την μυγα?
αυτα ακριβως λεω τοση ωρα! με καταλαιβες ρε μπαγασακο!
γιατι πρωτα απο ολα ειμαι κ τζαζζιστας! κ δευτερων βριζω τους ροκαδες!
οι πολλοι scorppions σε χαλανε κοψτους!
Παντως το να συγκρινεις jazz με scorpions ειναι σαν να συγκρινεις το mullholand drive με το Φονικος Μπατσος νο.27
Πριν 25 λεπτα ποσταρες οτι ΔΕΝ θα ξανασχοληθεις με Σκορπιονς…
δυσκολα κρατιεσε με τετοια ποστ!:lol:
Τι να κανουμε , δεν αντεξα
το θεμα ειναι οτι δεν τους ακουω πλεον!!!
δεν εχω ουτε ενα cd τους!!!
κασσετες τα χα τα περισσοτερα,και επειδη χαλασε το κασσετοφωνο εχω να τους ακουσω κατι χρονια.
το θεμα ειναι προφανως εχεις μεγαλο μενος απεναντι στην μπαντα και παρερμηνευεις τουλαχιστον αυτα που λεω εγω.
δεν ειπα οτι ηταν η μεγαλυτερη και η καλυτερη μπαντα.δεν ειπα οτι επηρεασανε κοσμο (αν και στα 70’ς επηρεασανε).
ειπα οτι αφησανε εποχη!τουτεστιν γινανε μεγαλοι,πουλησανε πολυ,κανανε χρυσους δισκους,παιξανε σε μεγαλα φεστιβαλ,ακουστηκαν παγκοσμιως,ακομα και ασχετοι ξερανε ενα κομματι τους,κανανε πολλους να ασχοληθουν ε με το ροκ (ειτε ως ακροατες ειτε σαν μουσικοι) και οσο να ναι αφησανε και καποια ωραια κομματια.και hard rock και κλαψομουνικες μπαλαντες.
by the way το συνωνημο scorpions-κλαψομουνια το κρινεις απο τις (5-6) μπαλαντες που βγαλανε απο το 79 ως το 90,κυκλοφορωντας 6 αλμπουμ?
ή κρινεις μονο την οντως απαραδεκτη πορεια τους στα 90’ς?
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ έχω να πώ ότι τραγουδια όπως τα Another Piece Of Meat, The Zoo, Dynamite, Coming Home κ.α. κλωτσάνε για τα καλά το ποπό του bluezlick και των ομόιδεατων του!
Ευχαριστώ, γειά σας!
εγω επαναλαμβανω οτι εαν οι scorpions δεν γεμιζαν 3 συνεχομενες φορες το καραισκακη και μια το καυτατζογλειο η ανουσια συζητηση για το αν οι scorpions ειναι κλαψομουνιδες η οχι δεν θα ειχε γινει ποτε…
για μενα απαραδεκτοι ειναι απο τοτε που εφυγε o Roth! o μονος λογος που τους ακουσα κ τους ακουω ειναι οτι παιζει ο Roth!
η διαφορα μου με τους περισσοτερους ειναι οτι εγω ξερω οτι ειμαι κολημενος!
και το να μπαινεις στη λογικη να δειξεις τη ανωτεροτητα της jazz απεναντι σε ενα αλλο ειδος μουσικης το οποιο το υποβιβαζεις,δειχνει στενομυαλια!!
αφου ειναι εμπορικα και δεν εχει 28 αλλαγες κλιμακας ουτε 563 πενιες το δευετερολεπτο, τι λες τωρα;
Χλευασε κι εσυ μια μεγαλη μπαντα. Μπορεις!
εφοσον εισαι κολλημενος και εχεις αυτογνωσια,κανεις μια δηλωση στην αρχη οτι εισαι κολλημενος και δεν ασχολεισαι.διοτι κολλημενος σημαινει οτι, οτι και να σου πει κανεις,εσυ δεν αλλαζεις γνωμη.οπωτε τσαμπα οι κουβεντες…
:lol: :lol: :lol:
Αυτο συμβαινει συνεχεια εδω περα…
αλλα θελω να πω αλλα το κινητο σου δεν εχει σημα!
Λαθος . Δεν μπαινω στη λογικη να δειξω την ανωτεροτητα της jazz απεναντι σε ενα αλλο ειδος μουσικης. Μπανω στη λογικη να δειξω την ανωτερωτητα της απεναντι στους scorpions
Ατοπο!:!: :?
Me nick Jimmy Page , λες να με νοιαζουν οι 563 πενιες το δευτερολεπτο ???