Βασικα η jazz ειναι μουσικη για ατομα που δεν ακουν 80’s scorpions
και υποτιθεται οτι η jazz ειναι για ανοιχτομυαλους…
H jazz ειναι για την αφροκρεμα, κατι σαν το παντεσπανι ενα πραμα…
#-o :lol:
τι αλλο θα διαβασω;:lol:
plz keep posting γιατι με κανεις και γελαω! :lol:
Μπαααα.Τουλαχιστον δεν αρχισε ετσι,μετα κατηντησε ελιτιστικη και οχι τοσο απ τους μουσικους,οσο απ τους ψευτοκουλτουρε ακροατες και φυσικα στο Ελλαντα θεωρειται επισης(χωρις λογο,τα καταφεραμε δηλαδη και παλι!) πολυ underground και μπσαγμενη και σοφιστικε και κλαιν μαιν.Παντως για να μαι ειλικρινης προτιμω το still loving you απο εναν 25λεπτο αυνανισμο μιας πειραγμενης τρομπετας.
Τελικα οι Σκορπιονς ειναι ποοοοολυ μεγαλη μπαντα! Πολυ πιο μεγαλη απ οτι πιστευα! Μεσα στο τοπικ τους εχουμε καταληξει να μιλαμε για jazz!!
:lol: :lol: :lol: Mετά από αυτό και το μοχλών λάβε δεν ξέρω πια τι να πώ όποτε απλά:bow2: :bow2: :bow2:
Αφου ρε συ εχουν και Jazz στοιχεια,οπως και οι Dying Fetus.(πασα για να μπασουμε και την καφριλα στη κουβεντα!)
Οι Dying Fetus πατάνε χάμω τους gay Scorpious και όλους τους jazz-ιστες παρέα.
Το πως καταλήξαμε από τους Scorpions στην Jazz συμβαίνει μόνο στον θαυμαστό κόσμο του rocking…:lol:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Ενα τετοιο χτυπημα περιμενα!!!
ηρθαν τα βαρια πυροβολικα…!
Εμ! Πήξαμε στην φλωριά. Ακούστε λίγο death metal ρεεεε! Ή πάτε στις alternative κυκλοφορίες αν δεν αντέχουν τα αυτάκια σας.
Ο blueslick εξαιρείται γιατί ακούει άλλου είδους καφρίλες…
πο πο αυτη η “μαγκια” του να ακουει κανεις καφριλες ειναι πολυ στη μοδα μωρε τι να πω!
με αφορμη το ποστ του nihilist περαστε σε ενα 5λεπτο απο τα ανεκδοτα
Αφήστε τους Scorpions και ακούστε λίγο Παπαροκάδες ακόλαστοι:papas: όλο ερωτικά τραγούδια και μπαλάντες έχουν,θέλουν να σας βάλουν το πειρασμό στο μυαλό σας και να πέσετε στα δύχτια του σατανά!!Τρέχτε μακρυά παιδιά μου!
Από μαγκιά νομίζεις το λέω? Η πιστεύεις ότι είμαι κανά 14-χρονο που ακούει SOAD και το παίζει σκληρός? Πρόσεχε τι λες και αν σ’ ενδιαφέρει δεν ακολουθώ ποτέ μόδες. Άλλωστε τα “σκληρά” δεν ήταν και ποτέ τις μόδας.
Παιδια! Make Love Not War!
Και ακουμε ολοι ΚΟΤΟΚΟ!!! Μεγαλυτερη καφριλα δεν θα υπαρξει ποτε στην παγκοσμια μουσικη…
Όχι σε βαθμό που θα τα έλεγες trendy,αλλά υπήρχε μια εποχή από όσο ξέρω που προσέλκυαν αρκετό κόσμο και θεωρούσουν φοβερός και τρομερός αν τα άκουγες,τουλάχιστον ανάμεσα στους συμμαθητές σου.Τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει για τη δεκαετία του 90 αυτή την εικόνα έχω πάριε για το πρώτο μισό της.
Πλζ,μην μου τη λές για την Kotoko
8O 8O
Εδω η Νεφελη ακουει Dimmu Borgir…