οκ το σχολιο μου ηταν υπερβολικο!
ομως περα απο τις πωλησεις (που γιναν μονο ιαπωνια) που μπορουν να αποδειχτουν ολα τα αλλα δεν μου λενε τπτ!
Δηλαδη να δεχτουμε μεση λυση δεν παιζει ε? Οτι οι Scorpions ηταν ας πουμε ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα στα 70’ς-80’ς (για διαφορετικους λογους σε καθε δεκαετια)…
Η θα πρεπει να ειναι το μεγιστο συγκροτημα ολων των εποχων για τα μελη του fan club η θα πρεπει να ειναι κουλοι για διαφορους “γνωστες” που θελουν να το παιξουν ψαγμενοι…
θα συφωνησω απλος στα 70ς υπηρχαν μεγαθυρια…
το ενα εμφανιζεται λογο του αλλου!
Τα πράγματα είναι πολύ πολύ πολύ απλά,αλλά για διάφορους λόγους γίνεται μπάχαλο…
Για κάθε fan το αγαπημένο του group είναι κάτι παραπάνω από ένα group,κι αυτό δεν αλλάζει.
Μερικά πράγματα είναι καθολικές αλήθειες για δαύτους και είναι αβάσιμο,εμπαθές και ανόητο να προσπερνούνται ή να παραποιούνται.
Αυτό.
Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.Για μουσική μιλάμε,όπου τα περισσότερα είναι υποκειμενικά…Τα υπόλοιπα,βλέπε πωλήσεις,συναυλίες,επιτυχίες,αναγνωρισιμότητα,επιρροή είναι κι αυτά που καθιερώνουν τις μεγάλες μπάντες,και αυτά για μερικούς δεν υπάρχουν καν.
Προσπερνάτε το γεγονός ότι έχουν κάνει 4 συνεχόμενα sold out εδώ,κάτι που δεν έχει κάνει καμιά άλλη μπάντα.Και σίγουρα λίγες θα είναι αυτές που το έχουν κάνει ακόμα και στο εξωτερικό…
Ένας από τους λόγους που γίνεται όλο το σούσουρο εδώ είναι οι τελευταίες εμφανίσεις τους στη χώρα μας και το come back από το 2004.Δράση κι αντίδραση,η υπερβολική λατρεία φέρνει και τα σχόλια εμπάθειας.
Αυτό θα γινόταν για οποιοδήποτε συγκρότημα έκανε το ίδιο,είμαι 100% σίγουρος.
Το όλο θέμα είναι να γίνεται ουσιαστικός και όμορφος διάλογος με επιχειρήματα όταν και όπου χρειάζεται.
Δυστυχώς τα μισά ποστ και,δεν ακολουθούν αυτόν τον όμορφο και “άγραφο” κανόνα.
Σχόλια όπως
στα 70’s καλοί,στα 80’s εμπορικοί,στα 90’s ανύπαρκτοι
γεμίζουν στάδια μόνο εδώ,κι εδώ πάει ο κάθε καημένος
έχουν καψουρομπαλάντες
έχουν γραφτεί πάμπολλες φορές και έχουν υπάρξει και οι ανάλογες απαντήσεις.
Chrisp,οι scorpions αντικειμενικά είναι στο πανθεον των μεγάλων groups.
Υποκειμενικά,είναι οι κορυφαίοι για μένα.
Απλό δεν είναι?:-k
Αυτο ακριβως. Η μεση λυση ας το πουμε ειναι οτι ειναι στα μεγαλυτερα συγκροτηματα της μουσικης μας και για μας ειναι πανω απο ολους! Οσο για τον κοσμο που μαζευουν στον Καναδα περισυ το καλοκαιρι παιξανε σαν headliners σε ενα festival με 80.000 κοσμο απο κατω. Και ενταξει να μην πουμε για το ποοοοσο πισω ειναι το εμπορικο τους τμημα. To promotion και management τους ειναι τουλαχιστον αθλιο. Και αυτα φαινονται ποιο πολυ εξω. Δηλαδη διαβασα σημερα οτι οι U2 επειδη ειναι μελος της μεγαλοεταιριας AEG management που συνεργαζεται με την εταιρια που αγορασε το Millenium Dome στο Λονδινο και το κανε O2 Arena, θελει να προωθησει τους U2 να κανουν του χρονου 20(!!) συναυλιες σ’αυτον τον χωρο(χωρητικοτητας 20.000, ε).
Πραγματικα σε λυπαμαι
O συγκεκριμενος χρηστης αν δεν ηταν σκορπιονικος και τα λεγε ολα αυτα για καποιον αλλο θα σουλεγα τι αισθηση θα ειχες
Ρε ναι! Αυτο δεν ειπα κι εγω? Οτι ειναι απο τα μεγαλα groups των 70’s, 80’s (εννοωντας οτι τοτε εχτισαν τον μυθος). Απο κει και περα υποκειμενικα, μπορεις να αγαπας ο,τι θες, αλλα οχι να λες ανακριβειες. Πχ. υποκειμενικα οι Floyd ειναι top για μενα? Να πω οτι με το Nile Song εν ετει 1969 επαιξαν πιο heavy απο τον καθεναν? Επισης ο Trey Azagthoth των Morbid Angel εχει δηλωσει οτι οι Floyd ειναι στις επιρροες του. Να πω οτι εχτισαν το death metal? Θα ναι χαζομαρα νομιζω…
+100000 !
Ειχα μεγαλη αναγκη τον οικτο σου… Για αυτο με πιασε εδω και 5 λεπτα μια φαγουρα στο δεξι κωλομερι…
6η αισθηση. Και αν μπορουσες να διαβασεις και μερικα ποστς παρακατω θα εβλεπες την επιβαιβεωση απο τον ιδιο οτι εχει διπλασια χρονια απο οσα του καταλογισαν. Λες απο αυτα που ειπε για τους Scorpions να το ειπα???:lol: :lol: :lol: 'Νταξει αστο! Γιατι αυτα δεν ηταν και τιποτα το εξεζητημενο αλλα με το που μπηκε στο φορουμ μας ειδα ολα τα ποστς του και τα μισα συγκροτηματα που αναφερει ουτε καν τα 'χεις ακουσει οποτε καληνυχτα!
Nαι εισαι.Εγω πιστευω οτι ειναι η μονη μπαντα που καταφεραν να πανε πισω την εξελιξη της μουσικης
Οχι ρε,τρελος εισαι.Τι να κλασουν και οι ζεπ μπροστα στους σκορπιους
συμφωνούμε ουσιαστικά:wink:
ή να βάλω συν χίλια με έξτρα μπολντ?:-s
Μπαααα, με συν 100.000, πολυ μεγαλη γραμματοσειρα, υπογραμιση και μπολντ ομως νομιζω θα εισαι ενταξει…
Ρε πανε ριξε καμια παχια ακουγοντας still loving you και ασε εμας να ακουμε να ακουμε ψευτοκουλτουριες
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EEEEEEEΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ !
Ωραια πραγματα, οταν τελειωνουν επιχειρηματα αρχιζουν οι προσωπικες προσβολες πραγμα που δεν σας εκανα φυσικα. Αν θελω συνεχιζω και 'γω στο ιδιο πνευμα και το κανω το τοπικ ποιο μπ**ρδελο απο οτι καταφερατε να το κανετε αλλα δεν θα σας κανω την χαρη.
Πραγματικά τέτοια εμπάθεια (και με συγχωρείς φίλε μου που το λέω έτσι) δεν έχω ξαναδεί! Δηλαδή όλοι έχουν βγάλει επιδραστικούς δίσκους εκτός από τους Scorpions που φτάσανε μετα βίας το 8/10! Τι να πω! Εγώ απλά αφήνω τις μεγάλες μπάντες να πουν πόσο επιδραστικοί είναι οι Σκορπιοί και όχι μερικοί fans σε ένα ελληνικό forum. Πάντως αν θεωρείς καλούς δίσκους τους τελευταίους των Purple τι να πω! Εδώ φίλοι μου Purplικοί και δεν τους έχουν ούτε για σουβέρ!
Τι είναι αυτά που λες! Και οι δικοί μου φίλοι τους έχουν Θεούς τους Scorpions και δεν ξέρω και πολύ κόσμο που ακούει Zeps! Τι σημαίνει αυτό δηλαδή! Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ! Και επειδή εσύ νομίζεις ότι οι Scorps δεν βγάλαν συνεχόμενα καλούς δίσκους αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια! Δηλαδή τα εκατομύρια που αγόρασαν το Love At Firts Sting είναι λιγότεροι από τους φίλους και γνωστούς σου?
Crazy World και Face The Heat σου λένε τίποτα? Και στις συναυλίες ο κόσμος ζητάει πολλά κομμάτια από αυτήν την περίοδο. Και εμείς σαν fan club έχουμε φάει πολλές φόλες από τον βλάκα τον manager τους γι’αυτό το λόγο. Τώρα αν θεωρείς αυτα τα Purple albums καλά μπράβο σου. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την άποψη. Εγώ τα θεωρώ κάτω του μετρίου.
Και μπορείς να μου πεις που στο καλό είπα ότι ήταν τεράστιοι στα 70s? Εγώ είπα ότι λόγω της καταγωγής τους έτρωγαν φόλες και έμειναν στην αφάνεια. Οι δίσκοι τους όμως ήταν τεράστιοι. Αυτό είπα και άλλη φορά να διαβάζετε ΟΛΟΙ σας τα posts μου καλύτερα. Μην βάζετε στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα.
Για το αν μπορεί να πάρει ένας δίσκος 10/10 με κοματια οπως backstage quenn hell cat k in your park άστο καλύτερα σε εμάς να το κρίνουμε αυτό.