Από το καλοκαίρι του 2005 και μετά,μιλώντας με ένα φίλο μου,λέγαμε ότι ζούμε glory days,όπως αυτά που βλέπουμε στα dvd (World Wide Live),το γενικότερο χαμό άλλων εποχών…
Αφίσες σε δρόμους και Μετρό,διαφημιστικά σποτάκια παντού…Μια πόλη να έχει ένα ολόκληρο κομμάτι της αφιερωμένο σε μια rock μπάντα.
Πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε το 2005 κάτι τέτοιο.Και σε πόσες χώρες γίνεται αυτό?
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος που αγαπάει αυτή τη μουσική,ενοχλείται από όλο αυτό.
Θα’ταν θετικότατο αν γινόταν αυτό με μια νέα μπάντα…
Αυτό δεν γίνεται με όλα τα συγκροτήματα όμως. Ο κόσμος και οι fans έχουν γίνει επιλεκτικοί γι’αυτό δεν πατάνε σε όλες τις συναυλίες. Επιτρέπεται οι Winger να μην γεμίζουν ένα Gagarin? Οι Gotthard που εμπορικά βρίσκονται στο peak της καριέρας τους να μην γεμίζουν τον ίδιο χώρο? Είναι δυνατόν οι Skid Row να παίζουν σε τόσο μικρό club? Η δεύτερη συναυλία των Twisted Sister είχε ελάχιστο κόσμο.
Mε μία νέα ή και με μία άλλη παλιά που το αξίζει. Συμφωνώ με αυτό που γράφεις, είναι σίγουρα κάτι θετικό. Απλά το ιδανικό θα είναι η επιτυχία των live των Scorpions να φέρνει κόσμο στο rock γενικότερα και όχι οι Scorpions να γίνονται “το rock άλλοθι της μίας βραδιάς” για κόσμο που μετά τα επόμενα του βράδια θα τα περάσει στα μπουζουκοκλαμπ της παραλιακής…
Η προσέλευση σε όλα αυτά τα live ήταν όντως θλιβερή, έχεις δίκιο. Δες και τι γράφω πιό πάνω. Αλλά δεν θα το ονόμαζα “επιλεκτικότητα”, δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά άγνοια…
Συμφωνώ μαζί σου αλλά από την άλλη θα έλεγα ότι και οι διοργανώσεις εδώ στο Ελλάντα είναι να τις κλαίνε οι ρέγγες. Τα festivals (να τα κάνει ο θεός festivals) είναι τραγικά και με λίγες μπάντες, οι χώροι είναι χάλια και το εισητήριο είναι πανάκριβο. Εγώ έχω χάσει συναυλίες λόγω εισητηρίου. Όχι πως δεν τα έχω να τα δώσω αλλά θεωρώ κοροιδία τα 55 γιούρο για τους κατα τα άλλα ΘΕΟΥΣ Maiden όταν έξω τους βλέπουν φτηνότερα (στην Σόφια το εισητήριο είχε 25-30 euro αν θυμάμαι καλά). Για το Wacken το καλοκαίρι του 2006 δώσαμε 40 euro!!! Και μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα festivals του κόσμου! Και είδαμε και reunion Scorps με Roth, Mike, Herman! Απλά εδώ οι εταιρίες που φέρνουν τέτοια συγκροτήματα θέλουν το εύκολο χρήμα. Δεν μπορούν πρώτα να φτιάξουν ένα χώρο της προκοπής, με ένα φυσιολογικό εισητηριο, για να πάει ο κοσμάκης. Πρέπει να τα αρπάξουν αμέσως!
εμ,από αυτούς που έγινε “το rock άλλοθι της μίας βραδιάς” κάτι θα μείνει…
για αυτό η προσφορά των scorpions (και όχι μόνο) ήταν και είναι τεράστια:)
μολις ειδα στο blabbermouth οτι ο θεος scolnick με το τζαζ τριο του παιζει σε καποια φαση σε ενα λαιβ του το still loving you!!!
αυτα ειναι!!!
εχεις δοκιμασει? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #-o
σπαμ σπαμ σπαμ (αλα σβαν σβαν σβαν,το παλιό ζαμπόνι)
Τον Ιανουάριο του 2008 θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Avantasia “The Scarecrow” στον οποίο συμμετέχει και ο Rudolf Schenker.O Rudolf παίζει lead guitar στο κομμάτι ‘I Don’t Believe In Your Love’.
Το DVD των Scorpions από την εμφάνιση στο Wacken Open Air της Γερμανίας στις 3 Αυγούστου 2006, θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2007, και θα φέρει τον τίτλο “Live At Wacken Open Air 2006: A Night To Remember - A Journey Through Time”. Το DVD θα περιέχει την ιστορική εμφάνιση των Scorpions στο festival μαζί με τους Uli Jon Roth, Herman Rarebell και Michael Schenker
αυτά κι άλλα πολλά στο
www.scorpions.gr
Έτσι!!! :vibrate: :drunk:
Κρίμα που κάποιοι άλλοι “μουσικοί” και όχι “κουλοί” δεν τα ζουν αυτά!
Οπως οι Motley Crue πχ…
:lol:
Το βλέμα του Mattias είναι όλα τα λεφτά:lol:
Υπαρχει και στο στουντιο αλμπουμ του αν σε ενδιαφερει το goodbye to romance:standards for a new generation,μαζι με μερικες ακομα εξαιρετικες διασκευες.
Ρουντι εχετε τετοιες στο φαν κλαμπ?
Είχε ωραία κομμάτια στο παρτάκι πάντως…
Ο τόλκης ξέρει…:!: :roll: :roll:
Γιατι κατι μου λεει οτι η κοπελια δεν ηθελε να τις υπογραψουν τοσο ψηλα???:-k
Ε βρε παπαριδη τον εχετε γλωσσοφαει
Αφηστε τον ησυχο να ησυχασουμε κι εμεις