Aλλο scorpions και αλλο sex,εχουν μια μικρη διαφορα ξερεις… Σοβαρα τωρα,εχει παραγινει με τους scorpions ετσι,νταξει εφερες 1,2,3,5-10 φορες scorpions,φτανει πια.[-X Θα μου πεις, γιατι σε αναγκαζει κανεις να πας?Οχι,αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα.
Για μενα το να βλεπω ενα συγκροτημα με το οποιο ειμαι πωρομενος ειναι το ιδιο δυνατο, καμμια φορα μπορει και λιγο περισσοτερο.
Γιατι φτανει??? Οπως υπαρχει καμμια 500αρια ατομα που λενε φτανει πια η Scorpions (Iron Maiden κτλ κτλ. βαλτε οποιο ονομα θελετε), υπαρχουν και αλλοι 20.000 που λενε “θελω να τους (ξανα)δω φετος!”.8)
Ε γιατι φτανει! Τι θα πει γιατι? Γιατι κατανταει κουραστικο. Μονο το να ακους οτι θα ερθει παλι το ιδιο συγκροτημα για συναυλια για πολλοστη φορα εκνευριζει.Οχι συγκεκριμενα για τους scorpions γενικοτερα.Το πρωτο πραγμα που σου ερχεται στο μυαλο ειναι η λεξη “παλι,ξανα μανα οι ιδιοι”?:-s
Μονο αν εισαι σ’αυτους του 500 που ειπαμε.
Καλα…:lol: #-o
Τι ατάκα είπε ο Εγγλέζος ρε??? ΧΑΧαχαχαχαχαχαχα
Όποιος δε γουστάρει δεν έρχεται, είναι πολύ απλό παιδιά. Απλά μερικά πράγματα στη ζωή είναι αυτό που λέμε “κλασικές αξίες”.
Εννοειται οτι οποιος δεν θελει και δεν γουσταρει να παει δεν πηγαινει,ομως scorprions,scorpions,scorpions,scorpions x 100000…etc etc, οσο κλασσικη αξια και να ειναι καπου κατανταει κουραστικο, μονοτονο και εκνευριστικο,και αυτο δεν εχει να κανει με το"οποιος γουσταρει ερχεται οποιος δεν γουσταρει δεν ερχεται".[-X
Μονο και μονο το γεγονος οτι ακους πως θα ερθει ενα συγκροτημα ξανα και ξανα και ξανα τοσες φορες λες ρε γμ τι γινεται εδω,ξανα παλι αυτοι θα ερθουν?:-k :-s
Πχ Ειχανε φερει σε προηγουμενο rockwave τους Priest,τους φερνουνε κ φετος,ε εαν τους ξαναφερουνε κ του χρονου και του παραχρονου και μεσα σε μια 5ετια ερθουν αλλες 4 φορες ειναι η δεν ειναι σπαστικο αυτο?[-X
Γι αυτό κάθε χρόνο μαζεύει 30 χιλιάρικα. Ρε ακούτε τι λέτε???
Τι σημασια εχει ,δεν παει να μαζευει και 500.000? Ας μην φερνουν συνεχεια τις ιδιες μπαντες,ειναι σπαστικο,μονοτονο και κουραστικο![-X Ενταξει ειπαμε εφερες scorpions,η maiden etc 1,2,3,5,10,15 φορες, ε φτανει ρε γαμω τη μου…[-X :-s Ας κανουν και μια αλλαγη, μια ανανεωση.
Πουλάω τη ψυχή μου στο διάολο να έπαιζαν οι maiden κάθε χρόνο σπίτι μου, για εσάς που ενοχλείστε κι όλας.
Quote:
Originally Posted by Dimi_tallica
Δεν θα’ρθουν και φετος στην Ελλαδα κριμα.
Θέλω να γίνουν 501!!!
Δεν ξενερώ-- Δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!
ξερει κανεις κατι ??? υπαρχει ελπιδα να τους δω 3η συνεχομενη χρονια ??? αν ξερει καποιος ας απαντησει !
Χα,χα,χα,χα,χα,χα, συμφωνώ
Εκτός απο κανα 3,4 τραγουδάκια όταν ημουν 15, τίποτα άλλο. Η μπάντα με αφήνει αδιάφορο.
Kαι μενα! Δεν βογκαει πολυ ο τραγουδιστης τους!
Εεεε, μήπως έχεις ακούσει το Tokyo Tapes? Για μπες λίγο στον κόπο να το βρεις και μετά πες μας τη γνώμη σου
Χαχαχα!!!
Κρίμα ο κακομοίρης!!!
πφ.
δύσκολο ήταν να μπει στο album αυτό?
Εεεε, μήπως έχεις ακούσει το Tokyo Tapes? Για μπες λίγο στον κόπο να το βρεις και μετά πες μας τη γνώμη σου[/QUOTE]
Aπό τα καλύτερα live albums της εποχής.Τότε τα live albums ήταν συναρπαστικά.Πλέον,είναι ακόμα ένα album στη δισκογραφία των group.
οχι απλα απο τα καλυτερα live της εποχης του,ενα απο τα 3 κορυφαια live ever του hard rock…απλα,δεν υπαρχει αυτος ο δισκος…
πέρσι,τέτοια μέρα
:drunk: :drunk: