Sepultura + suicidal angels + flames + verdict denied// live in athens

VERDICT DENIED 19:00 ? 19:40

HAMMERCULT 20:00 ? 20:45

FLAMES 21:05 ? 22:05

SUICIDAL ANGELS 22:25 ? 23:25

SEPULTURA 23:45 ? 01:15

Για να δουμε τι θα δουμε και σημερα…προβλεπω παντως μπαλιτσα στο fuzz…

πάμε γερα μαγκες!!πουτανα ολα στο fuzz!!!
αλήθεια τι χωρητικότητα παίζει εκεί?

50 Fahrad

:lol3::lol3::lol3:

1400 άτομα περίπου! :slight_smile:

setlist απο σαλονικα…:stuck_out_tongue:

[SPOILER] 01.BENEATH THE REMAINS
02. REFUSE/RESIST
03. KAIROS
04. RELENTLESS
05. DEAD EMBYONIC CELLS
06. CONVICTED IN LIFE
07. DIALOG
08. ATTITUDE
09. WHAT I DO
10. CHOKE
11. MASK
12. SEPTIC SCHIZO / ESCAPE TO THE VOID
13. SEPULNATION
14. SUBTRACTION
15. JUST ONE FIX
16. TERRITORY
17. INNER SELF
18. ARISE
Encore:
19. RATAMAHATTA
20. ROOTS BLOODY ROOTS [/SPOILER]

:D:D:D

Μάγκες θα έχει εισιτήρια απ’έξω σήμερα;;

Ούτε θεσσαλονίκη το έπαιξαν το Policia?
Τελικά εμείς στη Λάρισα ήμασταν οι καλύτεροι :stuck_out_tongue:

Edit

[SPOILER]BENEATH THE REMAINS ? 8O[/SPOILER]

…οσα θες…:smiley:

δεν θα μπορεσω να παω :frowning:

απλά ΓΑΜΗΣΑΝ !! Ε ΡΕ DERICK ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ … ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!

Καταρχάs.
Ήχοs άθλιοs εκεί που ήμουν εγώ δεν ακουγόταν τίποτα, κάτω από το πατάρι.
Ο Derick το πάλευε αλλα Μαχ δεν είναι.
Ο Kisser φοβερόs αλλα δεν τον βοηθούσε ο ήχοs. Πολλέs φορes δεν ακουγόταν ούτε το solo.
Και πάμε στην αποκάλυψη τηs βραδυάs. Eloy Casagrande: τι Lompardo moy λέτε ο άνθρωποs είναι άπο άλλο πλανήτη.
Κόσμοs λίγοs αφού το πατάρι ήταν κλειστό.Δικαιολογημένα με τόσα live τον Ιούνιο.
Suicidal angels: Αξιοπρεπέστατοι…
Τουs άλλουs δεν τουs πρόλαβα.

Το αρνητικό της βραδιάς ήταν ότι έπεφτε την ίδια μέρα με τον 5ο τελικό στο μπάσκετ!!!
Εγώ τουλάχιστον θυσίασα την απονομή κ τα πανηγύρια (αν έβρισκα εισητήριο πάντως κ ήμουνα μέσα δεν υπήρχε περίπτωση για κανένα λόγο) για τους Sepultura κ νομίζω ότι άξιζε τον κόπο!!!
(Αντί για μπουζούκια κ Βέρτη πάντως προτιμώ Sepultura αλλά άσχετο.)

Μπορεί να μην είναι οι Cavalera κ να διαφέρει πολύ το σημερινό συγκρότημα από το παρελθόν αλλά είχε φοβερή απόδοση, τρομερό κέφι κ σίγουρα αποζημίωσε με το παραπάνω όσους πήγαν!!!
Ο κόσμος ήταν λίγος αλλά έδινε ένα παλμό. Ειδικά μπροστά γινόταν χαμός!
Όπως κ να΄χει οι Sepultura είναι μεγάλο όνομα κ πιστέυω πως παραμένουν μεγάλο όνομα!!!
Πάρόμοιο παλμό έδιναν κ οι Suicidal Angels που ήταν επίσης πολύ καλοί!!! Ο τραγουδιστής τους φοράει πάντα μπλουζάκι “μαλαματίνα”;;
Άψογοι κ οι Flames, με πολύ ενέργεια αν κ την ώρα που έπαιζαν είχε λίγο κόσμο φαντάζομαι λόγω του τελικού
Στα ευχάριστα της βραδιάς επίσης ήταν ότι είχε πολλούς πιτσιρικάδες!!! Περίμενα ότι θα ήταν οι περισσότεροι άνω των 30 αλλά ήταν κ πιο μικρές ηλικίες!!!

Οπότε το συμπέρασμα από χθες βράδυ: ΘΡΥΛΟΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ SEPULTURA!!!

εγω στεκομουνα ενα σκαλι πισω απτο mosh.προς τα δεξια,και ο ηχος ηταν γαματος.ακουγονταν τα παντα.suicidal-απλα τελειοι,μπραβο τους.flames-ειδα λιγο στο τελος.δε μπορω να κρινω.sepultura-ενταξη εχω δει soulfly 3 φορες,ηθελα να δω και μια φορα και τους υπολοιπους.ενταξη καλα ηταν.ειδικα στα παλια κομματια γινοτανε χαμος μπροστα.και στο policia επεσε πολυ ξυλο.ηχος οπως ειπα αψογος.απο εκει που ειμουνα.ακουγονταν και τα solos πολυ καλα.καλα περασαμε γενικα.

Μορ ίνφο για Flames;

Παίξαν πολύ καλά αν κ ο κόσμος ήταν λίγος κ σχετικά ήρεμος!
Ο τραγουδιστής κατέβαινε κ εδινε χερια με το κοινο, ενω είπαν πως ετοιμάζουν κ καινούριο υλικό!!!

Υπήρχε κ merchandise, είχαν μπλουζες κ ένα cd (νομιζω το in agony rise) αλλα απο τιμες δεν προλαβα να δω, γιατι τελειωσε 1:30 κ ετρεχα για το μετρο

http://www.youtube.com/watch?v=1eHEua86Pf8&feature=youtu.be ‘‘policia’’ απο sepultura.θα ανεβασω και απο suicidal angels τα ‘‘moshing crew’‘και’‘apokathilosis’’.

Ωραια περασαμε εχθες…καταρχας ειμασταν στο σουβλατζιδικο απεναντι και περιμεναμε να δουμε τι θα κανει ο γαυρος…:smiley:
Με το χαμογελο ζωγραφισμενο στα προσωπα μας μπηκαμε και εκεινη την ωρα επαιζαν η μαλλον κοπαναγαν οι flames…:stuck_out_tongue:
Φανηκε οτι εχουν το κοινο τους…λιγοστο αλλα το εχουν…απλως εγω δεν…με τιποτα ομως…οποτε προτιμησα την περιφορα στο μαγαζι και χαλαρη κουβεντα με γνωστες φατσουλες…
Καποτε ο θεος ελεησε, τελειωσαν οι flames και οι suicidal ανεβηκαν στο παλκο…και ναι μπορω να πω οτι με κερδισαν για πρωτη φορα…καμια σχεση με οτι εχω δει στο παρελθον live απο αυτους…πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια…
Οι headliners τωρα απεδωσαν τα αναμενομενα…χμμμ…ισως λιγο κατωτεροι απο την προηγουμενη εμφανιση τους στο gagarin…αλλα και παλι μας εκαναν να περασουμε παρα πολυ ομορφα…γαμω το κερατο σας ομως…μου ξεκινας το septic schizo και μου το κοβεις στο καλυτερο…:stuck_out_tongue:
Ακριβως το setlist που ποσταρα εχθες με την προσθηκη του Policia…
Κοαμος πολυ χαλαρος…ισως γιαυτο και ενιωσα οτι ηταν πιο μετρια απο την προηγουμενη φορα…ρημαδα κριση… 500 ατομα με το ζορι…
Ηχος μετριος μαλλον…αν και στο fuzz ειναι παντα αναλογα οπου σου λαχει και κατσεις…:stuck_out_tongue:
Ο γλυκουλης μαυρουλης ουτε καν που ακουγοταν σε σημεια…ενω καποια solo του kisser παιζει να μην τα ακουσε και αυτος…
Θα μου μεινει ο καραφλουλης στο frontiline που εκανε τα παντα για να παρει μια πενα του paulo…μπηκε 2-3 φορες απο μονος του στο Photo pit με τους σεκιουριταδες να τα εχουν παρει ασχημα…τελικα στο τελος του Live του εδωσε ο ιδιοσ ο paulo μια…γαμω…:smiley:
Επισης το κοριτσακι που εκανε τα γλυκα ματια στον kissser ολη την ωρα με αποτελεσμα να δωσει ο ιδιος ο Kisser την πενα του στον σεκιουριτα με εντολη να φτασει στα χερια της κοπελιας…πολυ love καταστασεις…:stuck_out_tongue:
Δε μου αρεσε που ειδα καποια ατομα ετοιμα να πλακωθουν μεταξυ τους…ελεος ρε παιδια οκ…συναυλια sepultura ειναι…δεν θα γινει crowd surf? Αν καποιοι δεν το αντεχουν ας κατσουν λιγο πιο πισω…
Γενικοτερα περασαμε πολυ ομορφα…να μας ξαναρθουν…:slight_smile:

Βιντεάκι από Flames παίζει ή μπα;