ο sihaman απογοητευμένος από τις εξελίξεις και μην έχοντας μούτρα να αντικρούσει τους επικριτές του, αποτραβήχτηκε μακριά από τον πολιτισμό στο καστέλι πεδιάδος και σκέφτεται να ξεκινήσει ασκητική ζωή.
έχει βγεί και στην διαφίμιση coca-cola,όταν αυτή κάθετε στο σινέ και λέει οτι βρίσκει την ταινία βαρετή,με ήρωες που δέν πίθουν και σενάριο που δεν συγκινεί.
[SIZE=“4”]ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ,ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ROCKING.GR[/SIZE]
ζωη σε εμας που ζουμε με τρελα :p:p:p
ερωτηση προς οποιον γνωριζει… ο κοκκορας ποτε φευγει απο ηρακλειο για αθηνα, ξερουμε??? αντε γιατι αμα δε κανω εγω την αρχη…
δευτερα βραδυ θα ειμαι ηρακλειο…
κατερινα οταν ερθεις ηρακλειο κανονισε να πιουμε μπυρες 8)
χαχαχαχα!! εγινε τουλιπακι!! αν και δε μ αρεσει η μπυρα για σενα θα κανω μια εξαιρεση!!:lol::lol:
τεκιλα τοτε :p:p και παμε τζειλ εννοειται
Ντροπή… καταστρατηγείς όλες τις γυναικείες πρακτικές αυτή τη στιγμή… [-X
(πολύ θα’θελα να μπορώ να επισκεφτώ κ εγώ μια την Κρήτη π μ’αρέσει κιόλας… δυστυχώς no παρέα για κείθε… )
τι να κανω ρε μητσο??? αφου με λενε κοτα!!! δεν ημουν κοτα ρε, απλα κοκκαλο ημουν χθες… τι να παω να πω??? λολ!!!
και παρεα εχεις χαζο!! αντε μη τα παρω τωρα παραπονιαρη και εσυ!!
οτι θελεις βρε!! εγω χατιρια δε χαλαω!!
Να ρθω κι εγω, να ρθω κι εγώ???
Άσε ρε σώθηκα… Μια έτσι μια αλλιώς τα λες κ εσύ…
που να ερθεις εσυ???
φιλε αμα σ’αρεσει… νταξει???:p:p
Ναι έτσι είναι το στυλ σου, ok… Απλά δεν ξεκινάς ταξίδι ΜΟΝΟΣ με αβέβαιες προοπτικές παρέας κλπ… Φανφάρες λεω κ εγώ άμα θέλω του στυλ “ελάτε στην Αθήνα κ θα τα κάψουμε όλα” κ δεν ξέρω γω τί… Από τέτοια ουυυυυ
να σου πω… αυτα στο μσν… μου χαλας το thread!!:lol::lol::lol:
πλακα κανω… βρε συ… να σου πω να ερθεις να σε φιλοξενισω που ρε??? αφου δεν εχω σπιτι λεμε!! οταν βρω ελα!! περιμενε μεχρι τον οκτωβρη… οκ???
Από Σεπτέμβρη δουλεύει ο κόσμος κοπελιά… Τώρα τον Αύγουστο θα’ταν το καλό…
Δε σου’πα να με φιλοξενήσεις δεσποινίς. Απλά θα μ’άρεσε σ’ αυτή τη φάση απ’το να λιώνω στην Αθήνα να πάω σ’οποιαδήποτε πόλη για διακοπές. Πολύ περισσότερο δε στα Χανιά (ή οπουδήποτε στην Κρήτη) που μ’ αρέσει κιόλας. Να κοπανάω ρακές! Έτσι! Γαμώ!
PS. Βγαίνω off - topic στο σημαντικό αυτό topic… Αισχύνομαι είναι αλήθεια…
Έλα ρε παιδιά πόσο ακριβά νάναι τα ξενοδοχεία στην Κρήτη, εδώ Πάρο σε peak season μέχρι και με 40άρι χτυπάς.
Αυτό τώρα γιατί το λες; Για το “ζευγαράκι” μας ή για να σκάσω εγώ Κρήτη σε ξενοδοχείο;
χαχαχαχα
χαχαχα τον αγαπαω πολυ τελικα…
πατωμα.
Ρε jim τώρα τι πρωσπαθείς να κλέψεις την κότα του σάμαν?
Σ’άλα κοτέτσια αυτα ρε άχρηστε,αλλού τ’αυγά σου,δεν είδες το όνομα του θρέντ?