Έτσι μου είπαν…
Είχε ομιλία για την οπλοκατοχή
Ρε δεν ηταν ο Ομπαμα στην Ελλαδα; Και μαλιστα καπως σαν φιλοξενουμενος του Ιδρυματος του Νιαρχου; Ισως γι’ αυτο να εγιναν αυτα που λετε. Εγω παντως μπηκα απο ΚΠΙΣΝ και δε μου εκαναν καποιον διαφορετικο ελεγχο απο τον συνηθισμενο.
Πρωτον, αν επινες κανενα τσονι θα ηταν ολα καλυτερα. Τιπ για την επομενη φορα
Δευτερον, μπηκα απο την εισοδο που βρισκοταν διπλα απο τη βιβλιοθηκη, μπροστα στη λιμνουλα. Δεν φορουσα καν το βραχιολακι στο χερι, απλως το εδειξα. Εισιτηριο δεν τσεκαρε κανεις. Νομιζα οτι θα γινοταν ελεγχος μετα, πριν το ξεφωτο. Ποτε. Ισως νομιζαν οτι ειμαι η αδερφη του Μπαιντε.
δεν εννοώ μέσα στο φεστιβάλ. κατά την είσοδό μου στο ΚΠΙΣΝ, βγαίνοντας από το πάρκινγκ και μπαίνοντας από την πίσω πόρτα έξω από το gift shop, που έχει μια μικρή πλατεία και μία ελιά. εκεί δεν ήταν ακόμα ο έλεγχος από το φεστιβάλ. για την είσοδο του φεστιβάλ, απλά το βραχιολάκι.
Α, οκ. Τωρα καταλαβα.
Εγω μπηκα απο την “κεντρικη” εισοδο στη λιμνουλα. Μπορουσα να μπω με μπαζουκα, δεν θα με ενοχλουσε κανεις νομιζω. Πηρα το εισιτηριο μου απο την αλλη πλευρα της ελιας (δλδ απο την αλλη εισοδο), βγηκα με το μπαζουκα στην πλατη, περασα τον “ελεγχο” δειχνοντας το βραχιολακι που απλως κρατουσα και επειτα εφτασα στο ξεφωτο. Εχω ενα εισιτηριο που δεν εχει σκαναριστει, οποιος θελει να δει Siouxsie ας στειλει πμ. Το δινω μιση τιμη.
Με τόσα τσονι που κατανάλωσες, αφού δεν είδες τον… τσονι τον Βαϊσμύλλερ να ίπταται από δέντρο σε δέντρο και έμεινες μόνο στα συγκροτήματα, πάλι καλά - δεν ξέρω κι αν έχει δέντρα ο χώρος αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτό!
(Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να γράψω ποιος ήταν ο εν λόγω τσόνι και ποιος ο εμβληματικός ρόλος που ερμήνευσε, ας το gooogl-έρει όποιος θέλει!)
πως πηρες βραχιολι χωρις να κανεις scan?
Μαγικα πραγματα
Μαγικα πραγματα. Αφου σου λεω, αν εμπαινα με μπαζουκα, δεν θα με εβλεπαν. Σαν τον Φροντο ενιωθα, με την καπα των ξωτικων.
Όσοι πήγατε Siouxsie, ήρθε και σε εσάς mail για έκπτωση σε prodigy ή wu tang;
Και από Madrugada