Εντωμεταξυ σημερα καταλαβα οτι οσο bid κι αν κανεις στο ebay σου βγαζει ως current bid το ελαχιστο που χρειαζεται για να προηγεισαι του αλλου και απλα αν σε κανει outbid ο αλλος συνεχιζει αυτοματα να bidαρει για σενα μεχρι να φτασει στο maximun που εχεις θεσει.Οποτε το να θετεις το μεγαλυτερο ποσο που εισαι δαιθετειμενος να δωσεις γαι το αντικειμενο(porxy bidding)ειναι μια λυση για να χεις περισσοτερες πιθανοτητες να αντιμετωπισεις αυτους που χρησιμποποιουν software για snip bidding.
Η μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εσύ το ebay auction sniper
Και το ebay desktop (που το έχει φτιάξει το ebay, δεν είναι third party δηλαδή) είναι αρκετά καλό και βοηθάει αρκετά.
έχει πάρει κανείς τπτ από rise above? να ξέρω πόσες μέρες κάνουνε πάνω κάτω…
Πολύ καλό packaging και απ’τις μέχρι τώρα αγορές μου, αρκετά γρήγοροι.
ψήνεται κάνας αθηναίος για τίπουτις? στέλνω παραγγελιά όπου να ναι
άλλη μια noob ερώτηση
στο amazon.co.uk δε μπορείς να πληρώσεις με paypal? πρέπει να δώσεις και εδώ τα στοιχεία της κάρτας σου?
Δυστυχώς όχι
Εγώ πληρώνω με την χρεωστική της Πειραιώς. Την βλέπουν σαν visa.
Βρισκομαι στο εξωτερικο οποτε μου ειναι δυνατο να αγορασω προιοντα μεσω ιντερνετ και να τα στειλω Ελλαδα. Αυτο ειναι ιδαιτερα χρησιμο σε περιπτωσεις που ο πωλητης δε στελνει τα προιοντα στην Ελλαδα
Αν θελετε μπορειτε να μου δωσετε την παραγγελια σας να σας τη βρω σε πολυ καλη τιμη. Θα σας δωσω μεχρι τρεις επιλογες αν δε βρω ακριβως αυτο που ζητατε και θα διαλεξετε αν θέλετε να προχωρησετε σε αγορα. Η αγορα σας θα αποσταλει με πολυ χαμηλα μεταφορικά. Η πληρωμη μπορει να γινει με καταθεση σε λογαριασμο στην Ελλαδα αν σας διευκολυνει.
Στο site της the end records έχει κάθε απόγευμα, και μέχρι το άλλο απόγευμα μόνο, ένα cd με 3,33$.
Πχ σήμερα έχει Striborg-Ghostwoodlands.
Καλή φάση αυτό.
Καλα, κατσε να τους ακουσεις. Θα αναθεωρησεις στο λεπτο!
το καλή φάση δε νομίζω πως πήγαινε στο συγκρότημα της ημέρας
Καλά ρε ξέρω τι παίζουν, δε μίλησα συγκεκριμένα γι’ αυτό :lol: Καλή φάση το σκηνικό με τα 3,33$ εννοούσα
edit: Με πρόλαβε ο dude!
η deathwish ειχε την παρασκευη λογω του εθιμου black friday
τα παντα στη μιση τιμη
γαμωτο γιατι να μην εχουμε και μεις εδω στο ελλαντα κατι τετοιο!?!?!
Ίσως έχει αναφερθεί, αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το amazon.co.uk, κυρίως τι παίζει μετα μεταφορικά προς Ελλάδα.
ΟΧΙ!
123
ρε μαγκες τι παιζει με το e-shop ??
μου βγαζει οτι δεν εχει καθολου προιοντα!!!
εδιτ: ΑΚΥΡΟ!!!εφτιαξε
ρε μαγκες εχει αγορασει κανεις αποτε απο το
εχει πολυ πραγμα και σπανιο. και ειδικα στα δυσευρετα σχετικα καλες τιμες…
Το συγκεκριμένο είναι σαν το discogs.com δηλαδή το ίδιο το site δεν πουλάει τίποτα αλλά τα μέλη του. Κάτι σαν το ebay δηλαδή. Όντως έχει καλές τιμές σε μερικά που με ενδιαφέρουν.