Ska-P live in greece 16/5

Άντε, λίγες ώρες έμειναν για να επιβιβασθούμε εις το τρένο…:p:D

εφτασε η μερα,καλη διασκεδαση σε ολους!!!να γουσταρουμε τρελα!!!somos la revolution!!!

Πάντως άρχισαν ήδη τα ντου από ό,τι μαθαίνω. Γενικώς πολύς κόσμος θα έμπαινε τσάμπα απόψε.

οντως πολυ ντου επαιξε σημερα!!!η συναυλια γαω,καλος ηχος,διαθεση κ γουσταρα τουλαχιστον εγω τρελα!αν εχει καποιος φωτο ας βαλει!!

Πληζ οποιος εχει πλεηλιστ και πικς να ποσταρει.

Πραγματικά το λαιβ αυτό ήταν το κάτι άλλο! Έπαιξαν τους περισσότερους ύμνους τους, απίστευτος ήχος, απίστευτο κοινό, απίστευτο σοου, κι έπαιξαν και αρκέτη ώρα. Όλα τέλεια όπως κι όλη η διαδικασία της εκδρομής… Κι αυτό που γούσταρα πολύ ήταν οτι πραγματικα και οι ίδιοι οι σκα-π το γούσταραν πολύ που έπαιζαν…Αυτο το λαιβ θα ναί κάτι που θα θυμούνται οι περισσοτεροι:D:D:D

Δεν έληψαν βέβαια και κάτι μαλακίες (κατά τη γνωμη μου) με καμενα αυτοκίνητα,πολύ μεγάλη ουρά πριν το ντου, και μέρικα κουτιά μπύρας στον τραγουδιστή, αλλά δεν μαμιέται(!) μπρόστα σ’ ότι ζησαμε…

Έλεος, πανκ λάηβ ήταν, τι περιμένατε;

Να πετάνε γαρύφαλλα;

Όχι γαρύφαλλα, αλλά αυτή η νοοτροπία του άλλου να πετάει μπουκάλια και πράγματα στον τραγουδιστή μόνο σεβασμό προς το συγκρότημα δε δείχνει, άσχετα απο τη μουσική που παίζει.

Δε μπόρεσα να πάω, ευελπιστώ όμως την επόμενη φορά (ε, θα ξανάρθουν, που θα πάει)!

Τι σεβασμό να δείξεις μωρέ, στους δήθεν φούντες που το παίζουν ανάρχια για να πουλήσουν;

Τεσπα μην το πιάσουμε το θέμα τώρα, σε ένα σωρό πανκ λαηβ πέφτουν σωρό τα κουτάκια στη σκηνή και κανείς δεν χαλιέται, ίσα ίσα που πολλές φορές οι μπάντες γουστάρουν.
Δεν είπαμε να πετάς στους φλουντ ούτε στους ρεηντιοχεντ, αυτοί είναι ντίβες και θα στείλουν τους σεκιούριτι.

παιδια αποτι εμαθα ηταν φωτοβολιδα αυτο που εφυγε πανω στη σκηνη…

Καλησπερες (και καλημερες)!!!:smiley:

Πριν κανα 3ωρακι γυρισαμε Athens απο Ska-P! Πολυ κινηση στην εθνικη αλλα τι να κανεις… ποτε δεν ειχαμε καλη εθνικη (εκτος απο το 2004).

ΟΚ, ητανε φανταστικα ε!! Δεν ειμαι καθολου του ειδους και πιο πολυ ειχα ανεβει για την ολη φαση και τον χαβαλε αλλα περασα καταπληκτικα!!! Πολυ ομορφα πραγματα στο live, ωραιος κοσμος και τρελη διαθεση. Λογω του οτι εκλεινα σχεδον δυο 24ωρα αϋπνος πριν το live φοβομουνα μηπως βαρεθω (κυριως απο κουραση) αλλα τελικα αυτο δεν συνεβη σε καμια περιπτωση… ισα-ισα γουσταρα πολυ περισσοτερο απ’οσο μπορουσα να φανταστω οταν επαιρνα την αποφαση να ανεβω πανω! Well Done!!!:D:drunk::drunk:

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε Μανσον, Βακιλο, Φενια, Mererfin, Dark of the Sun, tzamrock και ολους οσους ετυχε να δω και να τα πουμε εντος και εκτος φορουμ! Cheers!!!:drunk:

Φιλε SPS Projects many thanks για τις οδηγιες σχετικα με το πως να βρουμε τη σταδιαρα! Αποδειχτηκαν κατατοπιστικοτατες!!:slight_smile:

ΥΓ: Για να μην τσακωνεστε, και μπουκαλια φυγανε προς τη σκηνη και καπνογονο αλλα οκ, ηλιθιοι υπαρχουν παντου.

Παραπονα:

[SPOILER]Μαλλον ηθελε καλυτερη οργανωση στις εισοδους ε. Ειχατε πει πως θα υπηρχε ειδικο ταμειο για οσους ειχαν αγορασει μεσω ιντερνετ και τελικα μας στριμωξατε μαζι με οσους πηγαν να αγορασουν εισιτηριο τελευταια στιγμη και εγινε ψιλομπαχαλο. Επισης μολις 1 θυρα ανοιγμενη για να μπει τοσος κοσμος που ειχε εισιτηριο ηταν ψιλοαθλιο. ΟΚ, δεν τρεχει τιποτα, μας αποζημειωσε το live, απλως κοιταχτε το για τα επομενα αν θετε…

Α, επισης αν τυχαινε να σε πιασει κατουρημα (που τυχαινε γαμω) επρεπε να εχεις τρελο βισμα για να περιμενεις λιγοτερο απο μιση ωρα… 1 τουρκικη για αγορακια και αλλη 1 για τοοοοοοοοσα κοριτσακια ηταν μαλλον αποτυχημενη σκεψη.:?[/SPOILER]

Aντε, παρτε και 2-3 φωτο:

[SPOILER]

[/SPOILER]

πολυ καλο το live και η ολη φαση. :smiley:

υ.γ.1 στην αρχη που ειπε για τα μπουκαλια παιζει να το ειπε για να καθυστερησει για να βαλει ο αλλος την στολη μπατσου
υ.γ.2 φωτοβολιδα δν πεταχτηκε πανω στην σκηνη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ πατερούλη ζαφροκ. ή καληνύχτα, ό,τι προτιμάς.

είπε ο σομναμπουλιστ.

έχω άδικο όμως; σοβαρά τώρα.
όχι τπτ άλλο, είσαι και σοβαρός χρήστης γενικά.

Ναι, έχεις. Τι κέρδισαν αυτοί που πέταξαν τα μπουκάλια; Ήταν κίνηση με ιδεολογικό υπόβαθρο; Έδειξαν σε αυτούς που πήγαν εκεί να παρακολουθήσουν τους ψευδοαναρχικούς ροκσταρς ποιοι είναι οι αληθινοί αναρχικοί; Πείστηκε κανείς ότι οι σκαπε είναι γκιόζηδες ή απλώς δόθηκε ένα ακόμα πάτημα για να τους συμπαθήσουν ακόμα περισσότερο; Μήπως ήταν απλώς ένα μαλακισμένο ξεκαύλωμα από άτομα που δεν έπρεπε καν να είναι εκεί; Μήπως κι αυτοί το παίζουν ανάρχες και μπαχαλάκηδες για να δειχθούν οι ίδιοι; Μήπως τελικά είναι φτωχοί συγγενείς των σκαπέ;

Όσο για το αν υπάρχουν άτομα που χαλιούνται από τα μπουκάλια σε πανκ λάηβ, προφανώς και υπάρχουν. Να ρωτήσουμε τους sugartown cabaret π.χ., αλλά κι όσους είχαν πάει στο βιολογικό γι? αυτούς, αν τους άρεσαν τα μπουκάλια που έφαγαν από τους βανδαλούπς. Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που παρακολουθούν τέτοια λάηβ και δεν είναι ποζέρια του κερατά. Τώρα, αν κάποιους τους συμφέρει να πιστεύουν ότι κανείς δεν ενοχλείται από τέτοιους πιθηκισμούς και γενικά ο υπέρμετρος «αναρχισμός» τους δεν τους επιτρέπει να δείξουν το στοιχειώδη σεβασμό στους άλλους και στην ίδια τους την ύπαρξη, ας είναι, ο στρουθοκαμηλισμός μάλλον δεν νικιέται.

Καταρχήν μίλησα για κουτάκια κι όχι για μπουκάλια. Τα κουτάκια προφανώς δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν, σε αντίθεση με τα μπουκάλια που σπάνε κεφάλια.
Κανείς ποτέ δεν πετάει κάτι στη σκηνή με βάση κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο. Είναι ένα από τα κλισε των πανκ συναυλιών, καλώς ή κακώς. Όταν αυτό γίνεται για το χαβαλε και δεν χτυπάει κάποιος, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για μένα. Και στο λαηβ στη βιλλα για τα 19 χρόνια υπήρχε ένα βουνό από κουτάκια στη σκηνή, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται κανεις γιατί ήταν για το χαβαλέ.
Υπάρχουν σίγουρα πολλά πανκια που κάνουν μαλακίες για την πόζα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να απομακρύνονται όταν γίνονται επικίνδυνοι για την μπάντα ή τον κόσμο από κάτω.

somnambulist: Ναι, έχεις. Τι κέρδισαν αυτοί που πέταξαν τα μπουκάλια; Ήταν κίνηση με ιδεολογικό υπόβαθρο; Έδειξαν σε αυτούς που πήγαν εκεί να παρακολουθήσουν τους ψευδοαναρχικούς ροκσταρς ποιοι είναι οι αληθινοί αναρχικοί; Πείστηκε κανείς ότι οι σκαπε είναι γκιόζηδες ή απλώς δόθηκε ένα ακόμα πάτημα για να τους συμπαθήσουν ακόμα περισσότερο; Μήπως ήταν απλώς ένα μαλακισμένο ξεκαύλωμα από άτομα που δεν έπρεπε καν να είναι εκεί; Μήπως κι αυτοί το παίζουν ανάρχες και μπαχαλάκηδες για να δειχθούν οι ίδιοι; Μήπως τελικά είναι φτωχοί συγγενείς των σκαπέ;

Τι θες να πεις? με τις πολλές ερώτησεις το’ χασα το νόημα… Για τα υπόλοιπα που κατάλαβα στην άλλη παράγραφο συμφωνώ 100%

zafrock, δεν έκανα πουθενά λόγο για σωματικές βλάβες από κουτάκια κ.λπ. για σεβασμό μίλησα. αν στα λάηβ των σκαπε είναι σύνηθες το να πετάγονται κουτάκια, γαρύφαλλα ή μπισκότα, δεν το ξέρω. πάντως, η πρώτη σου απάντηση μου δείχνει ότι πετάχτηκαν ως αποδοκιμασία προς το γκρουπ κι όχι στο πλαίσιο της πανκ κουλτούρας (που και ο ίδιος φαίνεται να πιστεύεις ότι λείπει από τη συγκεκριμένη μπάντα, οπότε και πάλι άτοπη είναι η ενέργεια αυτή), αυτό δείχνει να σε ευχαρίστησε κι αυτό σχολίασα.

γενικά, αν η μπάντα γουστάρει, ας στήσει και κώλο… κανένα πρόβλημα πάνω σε αυτό. είναι τελείως διαφορετικό όμως το να παίρνεις ως δεδομένο ότι επειδή μια μπάντα παίζει σε κατάληψη ή σε diy στέκι γουστάρει να της πετάνε διάφορα και πρέπει να τα ανέχεται ντε και καλά. πάτε σε συναυλία φουγκάζι ξέρω 'γω, πλακωθείτε στο ξύλο, πετάξτε τους κουτάκια κι ελάτε να μου αποδείξετε ότι δεν είστε καραγκιόζοπόζεροι.

worst enemy, αυτό που λέω είναι πως το να πηγαίνεις σε λάηβ που δεν απευθύνονται σε σένα και να κάνεις μαλακίες είναι ηλιθιότητα.

Ναι οκ κατίλαβα…συμφώνω κι εδώ

Mα δεν διαφωνούμε κάπου, καταρχην δεν ξέρω για ποιο λόγο πετάχτηκαν πράγματα στους σκατε γιατί δεν ήμουν στο λαηβ. Είναι σίγουρο όμως ότι στα περισσότερα πανκ λαηβ δεν πετάγονται από έλλειψη σεβασμού ή για κράξιμο, αλλά για τη φάση. Πράγμα που φαίνεται να μην ενοχλεί την πλειοψηφία των συγκροτημάτων, εκτος αν η σκηνή είναι τόσο μικρή που πέφτουν όλα πάνω τους. :stuck_out_tongue:

Τώρα αν πετάγονταν κουτάκια στους σκαπε για αποδοκιμασία δεν θα είχα τόσο πρόβλημα, ας εξοικειώνονταν επιτέλους με το πανκ που υποτίθεται ότι παίζουν.