Γαματες μπαντες μασιν χεντ κ κομπ αλλα τα βλαμμενα τα αλλα τι τα θελουν κ τα βαζουν κ πρωτα τα παπαρια.
Σορρυ για οσους τς γουσταρουν αλλα…
Γαματες μπαντες μασιν χεντ κ κομπ αλλα τα βλαμμενα τα αλλα τι τα θελουν κ τα βαζουν κ πρωτα τα παπαρια.
Σορρυ για οσους τς γουσταρουν αλλα…
Άμα το αιτιολογούσες τουλάχιστον…αλλά όπως και να το δει κανείς δεν νομίζω ότι η σειρά θα μπορούσε να ήταν διαφορετική:wink:
Φέρτε τους αγγλιά ρεεεε
Εγώ δεν πάω Children of Bodom, οπότε ας φέρουν μόνο Machine Head που δε χαλάνε κανέναν μέχρι στιγμής, ώστε να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε σαν μια γροθιά όλοι μαζί γιατί τους έφεραν χωρίς support!
Τι τους βάλανε τους Bodom ρε γμτ…#-o :lol:
Εντάξει αφού συμφωνήσαμε τώρα όλοι θα τους φέρουν τους Machine Head!!!
Αποφάσισε το Φόρουμ του Rocking και διέταξε !!:!:
Όχι ρε… Τι Machine Head… Slipknot μόνο.
Ωρα για banακια…
Τι λέτε ρε,το πακετάκι είναι φονικό.Όχι ότι παίζει να ρθουν δηλαδή…(άλλο που δε θέλω εγώ).
Good news for you maggots in the UK, new tour dates in the area have been announced for Slipknot to headline. Machine Head and Children of Bodom will be support on all shows.
Dec 1st - London - Hammersmith Apollo
Dec 2nd - London - Hammersmith Apollo
Dec 5th - Cardiff - International Arena
Dec 7th - Birmingham - NIA
Dec 8th - Glasgow - SECC
Dec 9th - Manchester - MEN Arena
Dec 11th - Newcastle - Metro Arena
Dec 12th - Sheffield - Sheffield Arena
Tickets will go on sale August 27th at 9:00am. The tickets will be available at www.seetickets.com and by a credit card hot line which can be reached at +44 0871 230 5576
παιδια , εκλεισα πριν 2 βδομαδες για συναυλια slipknot στο μιλανο με easyjet , και αεροπορικα + εισιτηρια συναυλιας + μεταφορικα για να μου τα στειλουν = 157 ευρο !!! οσοι ψηνονται πρεπει να βιαστουν γιατι οσο περναει ο καιρος ακριβαινουν τα αεροπορικα
pos6r σε παρακαλώ γράφε με ελληνικά καθώς τα greeklish απαγορεύονται
NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI :!::!::!:
1&2 θα προσπαθήσω για διήμερο Davidian σε αγαπώ:p Έλα απάνω να τα σπάσουμε:!:
τριτη 18/11 η μεγαλη μερα !!!εφτασεεε !!! ελπιζω να ναι γαμωωωωωω !!!
Α!!! Ρε Τυχερε!
Ζηλευω και γαμώ το πακέτο!!!
Κανονιζα να παω Λονδινο να το δω , αλλα @@ δε πεφτει καμια καλη μερα, κανα καλο σαββατο γμτ… ξενερα
Πω πω πω πω πω πω
Τι ήταν αυτό χθες? Επικοέπος ήταν η χθεσινή συναυλία! Ανεπανάληπτο σόου από τους Σλιπκνοτ…
Πω πω πω πω πω
Ευχαριστούμε τους Ελβετούς διοργανωτές που ενώ έφτασα ένα τέταρτο καθυστερημένος μας έμπασαν 10 λεπτά πριν τελειώσει το COB σόου. (ναι, υπάρχουν και ανοργάνωτοι Ελβετοί…)
Ε όχι! Έχασες σχεδόν όλους τους Children Of Bodom δηλαδή; [-X
:-s
Θα σε σφάξουν οι άλλοι ρε, πες ότι ήταν χάλια
Για κανε και καμια περιγραφή… Οι μηχανοκεφαλοι τι ελεγαν?επαιξαν καλά?καλα για τους COB δεν εχασες και τπτ…:lol:
Θεούληδες οι Ελβετοί διοργανωτές. Φτάνω ένα τέταρτο καθυστερημένος από τη δουλειά, ακούγαμε τους COB να παίζουν μέσα στο γήπεδο, η ουρά ήταν τεράστια και οι τύποι έκαναν τον έλεγχο με το πάσο τους. Το αστείο της υπόθεσης ήταν, που δίπλα στην ουρά είχαν βάλει και χημικές τουαλέτες και υπαίθρια ουρητήρια (δε τα είχα δει ξανά…) λες και το περίμεναν κάτι τέτοιο. Ρε βλάκες, μπάστε μας μέσα γρήγορα (και όχι μετά από 35 λεπτά) να δούμε το λάιβ και να πάει να κατουρήσει μέσα όποιος θέλει!
Οι Μηχανοκέφαλοι επίσης πολύ καλοί και έγινε τρελός πανικός στο Halo που δε το περίμενα μιας και είναι από το τελευταίο δίσκο. Έπαιξαν 7 κομμάτια και έγιναν γερά μοσπιτς. Περισσότερο από όλους με εντυπωσίασαν οι συνθέσεις του μπάσου του (ελπίζω να μην είναι ο πιο άχρηστος εκεί μέσα και τώρα να είμαι ο ρόμπα). Ο τραγουδιστής τους, το έχασε κάμποσες φορές, αλλά δεν πειράζει, γιατί το καραπόρωσε το κοινό.( Οι στίχοι τους είναι μόνο φωνήεντα? :lol:)
Σλίπκνοτ: Επικοέπος… Δεν τους είχα δει το 2004 (δεν άκουγα καν τότε :p), αλλά πολλά από τα σήματα κατατεθέν τους τα είχαν και εδώ. Μετά από τη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων, η χθεσινή συναυλία των Σλίπκνοτ είναι το πιο όμορφο θέαμα που έχω δει. Όσο για τη μουσική? Τα σπάσανε… Μέχρι και οι κρυόκωλοι Ελβετοί χτυπιόντουσαν.
Περισσότερα σε ριβιού
Σοβαρέψου… 8O