Μιλαμε για το απολυτο come back. Απανωτες ανατριχιλες. Δεν μπορει αυτο το επος να μεινει σε μονο μια συναυλια. Ξεπερασανε καθε προσδοκια μου. Ο Λοου εχει να ακουστει ετσι απο το 91-92. Πολλοι γραφουν οτι ηταν το τοπ του φεστιβαλ κ ειχε τοσες τεραστιες μπαντες.
επος, αυτό να φέρουν σε κάνα απο τα επικαδικα, και θα κατέβαινα, να το δω με τα 1000.
Άμα δε δω άσπρο μάτι δεν είναι το απόλυτο comeback. Σαββατιάτικο πρωινό με σηκωμάρες
βσκ εκτός από εδώ είχα δει και το μακρινό 99 Γερμανία.
Πωπω, αναπόφευκτα θυμάμαι το διήμερο που έπαιξαν στο ΑΝ - πότε ήταν, 2006, 2007; Τα είχαμε σπάσει όλα.
Τι ανεκτίμητη μπαντάρα.
Το εξι. Ειχα παει κ στις δυο μερες. Καταπληκτικα. Κ με διασκευη Secret of Steel. Η δευτερη πιο αγαπημενη μου μπαντα να διασκευαζει ενα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγουδια απο την πιο αγαπημενη μου μπαντα
O Covington o drummer σχολιασε στο facebook του οτι κατι συζητιεται για Ευρωπη κ αναφερει και Ελλαδα. Πολυ ντεμι ακομα. Λεει οτι περιμενουν κατι. Μακαρι θεοι του Ντουμ, του Επους και της βαρυτητας
Ανακοινωθηκαν στο ηδη sold out Keep it True για exclusive show.
Προσωπικα ξενερωσα πολυ. Δεν ξερω πως λειτουργουν αυτες οι διοργανωσεις και τι παιζει απο πισω αλλα το βρισκω μλκ. Και απο την μπαντα και απο το φεστιβαλ.
Μου φαινεται σαν κινηση κοκορευομαι απο το φεστιβαλ. Και μου φαινεται και απερισκεπτο απο την μπαντα. Αφηνουν στην απ εξω τοσο κοσμο, απλα για να λεει το Keep it true οτι γαμαει ας πουμε. Λες και δεν γινεται καθε χρονια sold out σε χρονο ντετε.
Πρωτον δηλωνω ενθουσιασμενος με την προοπτικη να τους δω επιτελους(καλα να ειμαστε)!
Δευτερον καταλαβαινω απολυτα το παραπονο σου αλλα δεν γνωριζουμε ολες τις παραμετρους.Αν για παραδειγμα,οπως υποψιαζομαι απο προηγουμενα ποστ του διοργανωτη, ο ερχομος τους εναι αποκλειστικα προιον δικης του προσπαθειας με οτι αυτο σημαινει και λογιστικα ακομη ειναι λογικο να θελει να το πιστωθει σε σχεση πανταμε το πρεστιζ του event του.Γιατι κατι τετοιες αποκλειστικοτητες (αυτο το exclusive δεν ειναι καπως αοριστο παντως;)διασφαλιζουν και μελλοντικα sold outs.
Εγω εννοειται θα τους εβλεπα και εδω καθως τους λατρευω και ισως το φετινο αποτελεσει βαση παρουσιας στο επομενο uth πχ.
Κι εγώ αυτής της γνώμης είμαι.
Αν πάει καλά το show στο KIT, θα πάει καλά και η συνέχεια.
To ξερω παιδες και μακαρι. Ισως πιο πολυ βασικα να τα χω με τους εγχωριους διοργανωτες που η κοιμουνται η δεν θελουν η δεν μπορουν. Αν και εχει αποδειχτει οτι με την συγκεκριμενη κινηση θα κανανε διανα. Εχω πικραθει πολυ ειναι η αληθεια. Οπως και να χει αυτη την νοοτροπια του Keep it True προσωπικα δε την γουσταρω. Δεν μου αρεσει. Οκ ειναι επιχειρηματιες, αλλα εμενα με ενοχλει.