απλα να πω οτι σημερα στις 4.45 ήμουν ο πρώτους που αγορασε ticket 95 euros…ευχαριστώ!!!
Τέλος τα 85άρια δηλαδή? Καλά πόσο κόσμο θα έχει πια?
λογικά θα έχει αρκετό κόσμο παρά το γεγονός οτι γίνεται πέμπτη.φαντάσου δηλαδή να το κάνανε σάββατο το φεστιβάλ τι θα γινόταν…
Εεεεε,από playlist,έχουμε κάτι;Ψάχνω αλλά δε βρίσκω κάτι…8)
www.setlist.fm
χαχαχαχαχαχαχα εγω πηγα 1 και ηταν 85 εισαι γκαντεμης!!!:p:p
φιλε μου ο ακριβως προηγουμενος πηρε με 85…ειμαι γααααααααματα γκαντεμης!!!
αυριο το πρωι κατεβαινω αθηνα…:D:D:D
Μια μικρη βοηθεια παιδια.Θα φυγουμε απο πατρα με το κτελ οποτε θα φτασουμε στα κτελ του κηφισσου.Απο κει μπορει καποιος να δωσει οδηγιες πως παμε πεδιο του αρεως;
Με ταξι θα σας συμβουλευα να του πειτε μαυρομιχαλη στο πεδιο του αρεως τωρα με συγκοινωνιες ειναι λιγο ιστορια.
ξερει κανει ποτε ερχοντε metallica σε αεροδρομιο ωρεσ κτλ τκλ???
Αν κατεβουμε με λεωφορειο ομονοια και παρουμε μετρο σε ποια σταση μπορουμε να κατεβουμε;
Οχι το μετρο. Τρενο προς κηφισια και κατεβαινεις Βικτωρια. Απο εκει εχει λιγο περπατημα.
περνεις μετρο μετα αλλαζει κ παιρνει ηλεκτρικο κ κατεβενεις Βικτορια
What an amazing show, and what an amazing cover song! Band guys from each of the Big Four came out to perform Am I Evil? together. James, Dave, and Joey all took turns singing, with there were guotarists, bassists, and snare drum players all on stage. Pretty amazing event. An guess what, it’s all being filmed for a Big Four DVD!! Full setlist is up, pics to come…
Κατευθείαν από το Met on tour…
ναι ρε φιλε… μακαρι αν γινει και δω καμια τετοια φαση χεχε…
να και ολο το σετλιστ
http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-sofia-bulgaria-3bd410d4.html
Πωωωωωω ρε όλοι μαζί πάνω στη σκηνή?
Πάει θα χουμε νεκρούς στο κοινό…
Χλωμό βα ξαναγίνει…εκεί έγινε λόγω του dvd και της μετάδοσης στους διάφορους κινηματογράφους ανα τον πλανήτη…
Ναι, εδώ το πολύ να έχουμε καμιά guest εμφάνιση σε κανένα κομμάτι, που κ αυτό δύκολο το βλέπω,
Aπο καρδιακα ή απ’ το πιτ;;;