[SIZE=“6”]ENAΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ[/SIZE]
Απο την μια μου φαινεται σαν χτες και απο την αλλη δεν μπορω να περιμενω να τους ξαναδω… Και το ιδιο ισχυει και για Megadeth και Anthrax…
ουτε εγω θελω να το αφισω…
ειχε ακουστει πως θα δωθουν μετα το rockwave ολες οι φωτο απο τα meet n greet…
εχουμε τπτ?? κανα νεο???
όπως είχα απαντήσει και παλαιότερα, οι φωτογραφίες δεν ήταν του rocking αλλά των φωτογράφων του φεστιβαλ.
τις έχουμε ζητήσει και εμείς κ αναμένουμε. ξέρουμε πόσο τις θέλετε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας
Έπρεπε να πεις ότι είναι σαν το μέγαλο δάχτυλο του ποδιού σας.
Εχει ξαναποσταριστει αυτο και ειχαμε πει απλα respect στον Scott Ian…:respect:
Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα ρε σεις…!
φιλε ετσι ακριβως ημουν και εγω μετα την νεα σμυρνη το 1993!! σαν χαζος για πολλους μηνες μετα.
Μου δίνεις το δικαίωμα να είμαι λίγο πιο χαζος;
σ’το δίνω εγώ, σταμάτα τώρα.
xaxaxa
Ο αστειος του forum?
vs. o χαζός του φόρουμ;
εσείς που σβήνετε τα ποστς, στείλτε και κάνα πμ του στυλ “dude, σου σβήσαμε τα ποστ γιατί νομίζουμε ότι λες βλακείες” ή κάτι τέτοιο, γιατί στο τέλος καταλήγουμε σε συμπεριφορές πολύ πιο αστείες από τα ποστς που σβήστηκαν.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΕΣ ΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ
(τώρα καλύτερα admins? ή θα το σβήσετε κι αυτό;)
Μολις ειδα αφιερωμα στο MTV Greece με video απο ολα τα συγκροτηματα το οποιο διαρκουσε λιγο. Ελπιζω να μπορεσουμε να το βρουμε καπου… Το ειδα και ξαναθυμηθηκα εκεινη τη μερα και πορωθηκα τωρα.
Εμενα τωρα μου την βαρεσε και χαζευα βιντεο στο youtube…Ρε σεις, τι ψοφιο κοινο στην Βουλγαρια? Ειδα το Ιndians εκει και το Indians εδω και μοιαζαμε λυσσασμενοι μπροστα τους…Οχι πως δεν ειμασταν (:p) αλλα πολυ ηρεμια οι γειτονες…
για μενα πρεπει καποια στιγμη οι μεταλικα να γυρισουν ενα dvd εδω στην ελλαδα νομιζω οτι το αξιζουμε και επιτελους να δουν και εκτος ποιοι ειμαστε σαν κοινο…:D:D
εχεις δει βιντεο απο λατινικη αμερικη? αυτα περι ελληνικου κοινου ειναι μυθος μπροστα τους…δυστηχως:(