οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκκ…#-o καλυτερα…
Θελω τρελα να ακουσω το Ride The Lightning και αν παιξουν και κανενα Damage Inc. θα με εκανε πολυ χαρουμενο.
Το οτι θα ακουσουμε ενα διαφορετικο setlist σε σχεση με την προηγουμενη φορα που επαιξαν με φτιαχνει ακομα περισσοτερο.
Οσο για τους υπολοιπους Stone Sour γουσταρω πολυ και σιγουρα θελω σαν τρελος να δω τους Anthrax με τον Bush.
Δεν εχω καμια τρελη προτιμηση για Megadeth, Slayer τι θα παιξουν απλα υποθετω και ελπιζω οτι θα ακουσουμε ενα οσο το δυνατον καλυτερο best of αφου λογικα θα παιξουν λιγοτερο απο τις 2 ωρες που θα παιξουν οι Metallica που ειναι και οι headliners του festival.
Ποσο πολυ θελω να ανεβει καποιος απο ολους αυτους και να τσαμαρει μαζι με μια απο τις αλλες μπαντες.
Οπως ας πουμε ο Hetfield να παιξει κιθαρα μαζι με τους Anthrax στο Only που το εχει χαρακτηρισει ως το τελειο κομματι… (και μετα ξυπνησα! )
η σκηνή λογικά μία θα είναι ,έτσι ???
Καλό θα ήταν βασικά οι metallica να μειώσουν το 2ωρο τους και να έχουν παραπάνω χρόνο οι άλλοι 3. Βασικά δεν έχει νόημα να παίξουν τον τυπικό χρόνο των support οι slayer, megadeth, anthrax το θεμα είναι άσχετα με την σειρά εμφάνισης ο χρόνος που αναλογεί στον καθένα να μην έχει μεγάλες διαφορές. Ετσι έχει νόημα η όλη big-4 ιστορία για μενα.
έχεις δίκιο ,αλλά στο φεστιβάλ αυτό headliners είναι οι Metallica … όχι και οι 4 τους…
Και οι Metallica έχουν και μεγαλύτερα κομμάτια ε, ούτε να το σκέφτεστε να μειώσουν το χρόνο τους!
Εψαξα λιγο πως επαιζαν οταν εκαναν το Clash of the Titans.
Απο οτι καταλαβα και οπως ειναι λογικο οσο πιο ψηλα στο billing τοσο πιο πολυ ωρα παιζεις.
Η δυναμικη στη σημερινη εποχη που εχουν οι 'Tallica σε πιο ευρυ κοινο, σε σχεση με ολους τους υπολοιπους,τους κανει να ειναι headliners και να παιξουν και περισσοτεροι ωρα.
Υποθετω οτι οι Anthrax θα παιξουν περιπου 1 ωρα (στο Rockwave ειχαν παιξει 50 λεπτα αν θυμαμαι καλα) οι Slayer και οι Megadeth κατι παραπανω και οι Metallica κλασσικα 2 ωρες.
Το 1990 - 1991 οι Slayer επαιζαν γυρω στα 11 κομματια και οι Megadeth 15.
Οι υπολοιποι (Testament ή Anthrax) κατι λιγοτερο, και οι Suicidal Tendencies ή οι Alice In Chains περιπου στα 40 λεπτα.
Ρε σεις, έχει ειπωθεί 2-3 φορές τουλάχιστον και τελικά δν έχει δοθεί “εκτίμηση”. Πιστεύετε οτι θα είναι 2 σκηνές ή μία??
Ή βασικά, νομίζω οτι κάπου είδα οτι θα είναι 2 σκηνές…
οι megadeth θα παιξουν ολο το rust in peace???
παλι φωτια μας βαζετε
Παλικάρια,ξέρετε τίποτα για το πόσα εισητήρια θα διατεθούν?Μην φύγουν ολα αύριο και πάθουμε καμια νοίλα…
Mαλακασα θα μπει οποιος παει…το θεμα ειναι ποσα θα ειναι τα 85ευρα εισητηρια.
ακριβως. ξερει κανεις ποσα θα ειναι τα 85αρια? δεν βρηκα πουθενα στο ιντερνετ κατι σχετικο! στο sonispherefestivals λεει μονο οτι μετα την εξαντληση τους (ποσα ομως???) θα βγουν τα 95αρια.
Πάντως δεν μας βλεπω να πηγαίνουμε Βουλγαρία. Όπου είναι διημερο το Sonisphere έχει τους Maiden και οχι big-4. Δεν τις γλυτώνουμε τις 95αρες.
λάθος σκέψη… αφού ανακοινώθηκε το δικό μας με την τετράδα η Βουλγαρία και η Ρουμανία που είναι διήμερα και μας κάνουν σάντουιτς έχουν τεράστιες πιθανότητες να έχουν παρόμοιο line-up… δεν συμφέρει να κατέβουν μόνο για εμάς… μια μέρα πριν Βουλγαρία (τη δεύτερη) και μια μέρα μετά Ρουμανία (την πρώτη) είναι το λογικό… Κι επειδή το σκέφτομαι για Βουλγαρία ονειρεύομαι πρώτη μέρα Μaiden και δεύτερη Big4!!!
με κόστος όχι πάνω απο 80 both!!! :papas:
και ειναι και της τουρκιας ακριβως μετα το δικο μας ιδιες μερες με της ρουμανιας
τα οποια της ρουμανιας και της τουρκιας ειναι τριημερα οποτε σιγουρα θα εχει μια μερα big four σε αυτους
και φυσικα ενα διημερο βουλγαρια με το Lineup σουηδιας και big four θα ειναι οτι καλυτερο
Καλα αυτό με maiden την μια μερα και metallica την άλλη δεν νομίζω να παιζει με τίποτα. Βασικά το line up διαμορφωνεται με βάση αυτά τα 2 συγκροτηματα. Σε πολλές χωρες που παιζουν οι maiden έχουν μαζί τους slayer antrax για αυτό και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.
ναι λίγο psycho Maiden - METALLICA … αλλά νομίζω ότι η τετράδα θα εμφανιστεί στη Βουλγαρία και στα λοιπά εδώ γύρω… ή τουλάχιστον το εύχομαι…
κοιτα ρε φιλε , νοιλα δυσκολα θα φας , αλλα για τα 85αρια δεν ξερω . Εγω ακομα προβληματιζομαι απο τη ωρα να παω να περιμενω εδω θεσσαλονικη , εχω να παρω και 5 tickets … κανεις αλλος που θα παει αυριο τικετχαουζ θεσσαλονικης 8) ?
Eτσι και γινει κατευθειαν sold out θα τα σπασω ολα αν και δεν πιστευω…