Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

τσιμπηθηκε και εισητηριακι 4.555 καλη φαση…:slight_smile:

Το τσίμπησα κι εγώ! Θα αρχίσουμε να μετράμε μέρες αντίστροφα πάλι και θα θυμηθούμε τα φανταρικά μας…!

Δε μου πάει να τα σκάσω τα φράγκα ρε γαμώτο. Ειδικά όσο σκέφτομαι ότι θα σκάσει άλλα τόσα ο αδερφός μου

ΚΤΕΛ μεταμεσονύχτια δεν νομίζω να υπάρχουν.

Αυτό που ξέρω είναι ότι φεύγουν τρένα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και το αντίστροφο στις 12 το βράδι ή κάτι τέτοιο και έχουν μισό εισιτήριο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Εγώ που τα έσκασα και για την αδελφή μου που δεν δουλεύει τι να πω???
Δεν γαμιέται αυτή είναι once in a lifetime εμπειρία!

Προς iron_aris: Αυτό πράγματι είναι μεγάλο πακέτο. Η μόνη λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι αν έχεις έρθει με παρέα, να αλητέψετε μέχρι το πρωί πρωί και μετά να φύγετε…

Αν ακολουθήσεις την μέθοδο του κρισ ενδεχομένως να χάσεις κάποια ώρα από το λαιβ, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν λέει

Τα εισιτήρια είναι τα ίδια εκτός αν είσαι κάτω από 26 ετών, 505 κλινάμαξα + 605 φεύγουν 23 45 και 23 00 από Θεσσαλονίκη και 504 +604 από Αθήνα:):!:

Ούτε εγώ δουλεύω. Τον πατέρα μου λυπάμαι :b

To 'χω σκεφτει, αλλα ψιλοχλωμο, εκτος αν ακολουθησει το αδερφι.

Βασικα γι’ αυτο μαλλον δε θα μπορεσω να παω στους Aerosmith (που δεν ειμαι και κανας τρελος φαν), ακομα κι αν βρω λεφτα.

Για μια φορα καπου θα βρω να κοιμηθω σε κατι ψιλογνωστους που εχω.

Τωρα αμα σκασει κανα κουλο απο αυτα που γραφετε στις φημες για το RW (Pearl Jam, Muse ή τιποτα τετοιο), την πουτσισαμε και θα δουμε τι θα γινει.

Έκαψα λίγο Κυριακάτικα αλλά enjoy! :stuck_out_tongue: 8)

μεχρι και στο δελτιο της νετ χθες το ειχε θεμα…

παίδες γνωρίζει κανείς (λεεεεεεεεεεεεεεεεεεμε τωρα) αν θα γίνει κανένα camp ανάμεσα σε sonisphere και rammstein για εμάς του μη-Αθηναίους??? ή ζητάω πολλά?? :stuck_out_tongue:

έστειλα μέιλ στους ντιντίδες αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση

μου φαίνεται λίγο απίθανο μιας και είναι μεμονωμένες συναυλίες και όχι φεστιβάλ και δεν είναι ούτε κάν διαδοχικές μέρες. Βέβαια αμά πληρώνεις καλά παίζει να σε φιλοξενήσει ο Λώρης σπίτι του :stuck_out_tongue:

Ανετα…:lol:

Εχουμε πληροφοριες για το αν εχουν μεινει 85αρια…;

Aυτό είναι η αλήθεια…ξυπνήστε…έλεος με τις τιμές… Γκρίνια για το τίποτα και για τα σημαντικά χαμπάρι…Οπως σε όλα σε αυτή τη χώρα

[SIZE=“4”]ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡOCK RADIO ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΣΕΙΣ??? ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ 55 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! PLEASE ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΓΑΛΗ!!![/SIZE]

chill :stuck_out_tongue:

Σχεδόν 4 μήνες ακόμα bro. Χαλάρωσε!! :smiley:

Με επιστροφη???:-k