Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

μορε ασ ήταν και κολόχαρτο και ας έγραφε μόνο θέση-τιμή-φεστιβάλ να μας το χρέοναν 50? [-X μαλακίες…

Μετα τις νεες εξελιξεις να δουμε πως θα μας ερθουν τελικα οι Anthrax…

εκλεισα για ζυριχη :smiley:

Guys, από διαθεσιμότητα εισιτηρίων πώς πάει?? Αγόρασε κανείς πρόσφατα???

Το πρωι στο tickethouse ειχαν ακομα 85αρια…

Και μετα το γενικο κραξιμο για τον ‘‘αγνωστο’’ αριθμο 85αριων που υπαρχουν και ποσο μαλλον τωρα με την κατασταση στην οικονομια, δεν νομιζω οτι θα κανουν την μαλακια να βγαλουν 95αρια καν, ισως την μερα του φεστιβαλ…

παιδες θελω να κανω μια ερωτηση και θα θελα να μου απαντησετε…την πεμπτη θα παιξουνε πρωτα τα πρωτα συγκροτηματα στην μικρη σκηνη και μετα θα ανοιξει η μεγταλη…η θα παμε να πιασουμε θεση στην μεγαλη σκηνη και δεν θα δουμε τους αλλους???ξερει κανεις???

Δεν ξερει κανεις τιποτα ακομα για αυτο, πρεπει να περιμενουμε να βγει προγραμμα, με ωρες εμφανισης του καθε σχηματος και αναφορα σε ποια σκηνη θα παιξει το καθενα…

α ενταξει τοτε…ευχαριστω παντως…

εναλλάξ θα παίζουν τα συγκροτήματα στις σκηνές. Αυτό γίνεται για να κερδίζουν χρόνο. Αν ήταν να παίζουν έτσι όπως λες, δεν έχει νόημα να υπάρχουν 2 σκηνές.

τι εννοεις δηλαδη???

εννοει οτι λιγο πριν τελειωσει το ενα γκρπουπ στην μια σκηνη θα ξεκιναει το επομενο στην αλλη κ τουμπαλιν!!

στο sport tv βαραει μεταλλικα :smiley:
πολιτιστικες αποδρασεις

παλι το αΦΙΕΡΩΜΑ?ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 10 ΦΟΡΕς

τι δηλαδη καποια συγκροτηματα εκ των megadeth slayer anthrax θα παιξουνε στην μικρη σκηνη???γιατι αλλιως η μικρη σκηνη ειναι καταδικασμενη…αλλα τι θα δεχτουν οι megadeth να παιξουνε στην μικρη σκηνη???

γιατι,αν παιξουν στη μικρη θα παρουν λιγοτερα?

Αλλα εγω το κοβω να στελνουν Stonesour η Mastodon εκει και ολο το Μπιγκ Φορ στη μεγαλη με τη σειρα που θα βγουν.

μαρεσει που σε μια κουταλια νερο θελουμε ναυαγοσωστη

Δηλαδή η γάτα κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια? Μήπως είναι η σουπιά ή ο κροτλίας? ας πεί κάποιος άν γνωρίζει.

Και εγω πιστευω οτι στην μεγαλη σκηνη θα παιξουν οι Big 4 και οι υπολοιποι στην μικρη… Αλλα αν δεν βγει το προγραμμα, οτι και να λεμε ειναι εικασιες…

εγω θελω αν ξερει καποιος να μου πει ποτε θα ξεκινησει το φεστιβαλ…γιατι πρεπει να κλεισουμε απο δω τροπο για να ανεβουμε…