Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

καλα ειναι και ετσι…
μαλλι ο μαστειν…

Zούμε μεγάλες στιγμές!:vibrate:
Λέτε να έχουμε συνεργασίες πάνω στη σκηνή?

πιθανοτερο να αναιβει ο κορει να πουν το bring the noise με anthrax…μακαρι
καλα αν γινει τπτ και παιξουν μεταλλικα με μαστειν, θα γινει μεγαλη ζημια!..:!:

ένας Baloff χρειαζόταν να ανάψουν λίγο τα αίματα :p:p

Τι να λέμε πάντως… το 1/3 από τα ριφφ που έχουν γράψει να παίξουν θα ψάχνουμε αυτούς

To KERRANG! αν θυμάμαι καλά είχε αρχίσει μια προσπάθεια για να παίξουν όλοι μαζί το ORION στο τέλος.

Αν γίνει κάτι τέτοιο οκ πεθαίνω επιτόπου!!!

στην φοτο που ειναι ολοι μαζι λειπει ο hanneman ή ειναι η ιδεα μου??

αν ειναι να παιξουν διασκευη ολοι μαζι ας παιξουν dio (αλλα να μην τραγουδησουν):stuck_out_tongue:

Kαλά μετράει αν Antrhax+Corey το πουν μαζί αλλά αν βγει Mustaine και παίξει με Metallica θα σπείρει τον όλεθρο!8O

Όλοι μαζί εννοείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?Και οι 4?:eek:
Δύσκολο το βλέπω…:-k

Στην πρώτη πρώτη ναι. Λείπει

ξερουμε ποσο κοσμο θα εχει περιπου?διλαδι ποσα εχουνε πουληθει περιπου?

παρακλιση οτι setlist ανεβασετε spoil

Ολοι μαζι???8O8O8O8O8O οmg!!!

Πάρε καρφιά ο Kerry!!!

διαβαζω καποια παιδια που γραφουν για play list. βγαλτε απο το μυαλο σας οτι επαιζαν μεχρι τωρα εκτος τους metallica που καθαρο διωρο και μπορουν να το διαχειριστουν οπως θελουν οι αλλοι μοιραια λογω και συνθηκων (big 4) θα πανε σε ενα best of λογικα και οι metallica σε ενα πιο Heavy εγω την αισθηση.

εχω μια φαντασιωση ρε μαγκες. οι Metallica με dave, kerry kai scott να παιζουν ενα DIO song προς τιμην του. μακαρι…

καλο sonisphere σε ολους και φρονιμα στις μετακινησεις σας απο την μια σκηνη στην αλλη μα κυριως φρονημα στον δρομο. δεν υπαρχει λογος να χασει καποιος αυτο που θα λεει και στα εγγονια του.

ΥΓ θα παω την γυναικα μου την κυριακη aerosmith (ελα οι παντρεμενοι με καταλαβαινετε τι να κανω) αλλα θα βαλω μια μπλουζα slayeeeeeeeeeeeeerr:D:D:D

διαβασα στο σιτε των megadeth οτι ειχε στην βαρσοβια 100000 λαο!!!8O8O8O8O

Παντως οι Metallica ξεκινησαν με τα εξης…
Creep, Bellz, Fuel, Horse, Fade.

horse!!! ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτα ειναι!!!

http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-warsaw-poland-73d42251.html

http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-warsaw-poland-73d42251.html

αυτο ειναι μεχρι τωρα 11.42 ωρα ελλαδας

Ρε παιδια δεν ειμαι κ φανατικος των Μεταλλικα αντιθετος ειμαι τον Μεγκαντεθ, αλλα ποτε δεν πιστευα οτι θα επαιζαν το Horsemen καθως απ οσο γνωριζω ο Μustaine ειχε γραψει αυτο το ριφφ και μετα μαλιστα στους Μεγκαντεθ εγραψε το Μεκανιξ πανω σε αυτο ενω οι Μεταλλικα πηραν το ιδιο κ το επαιξαν πιο αργα κ βγηκε το Χορσμεν, δεν νομιζετε οτι δεδομενου του παρελθοντως δν ειναι κ το καλυτερο να το παιξουν? :stuck_out_tongue: Επισης δεδομενου του 2ωρου των Μεταλλικα δεν νομιζω οτι ειναι ολοκληρωμενο το παραπανω σετλιστ

Pure ψόφος μέχρι εδώ!!!

Ωραίο να τους βλέπεις στις φωτο μαζί. Ας ελπίσουμε ότι και ο Het θα προσπαθήσει να τραγουδήσει έστω και λίγο όπως λίγο πιο παλιά.