Μεγαλυτερος spammer του Φορουμ?

σε καλοσςριζουμε με ολες τις τιμες!
oeo! :drunk: :yahoo: =D> :hippy: :-({|=

κ μετα απο αυτη την συζητη κολαει αυτο

Ψηφισα Bluezlick φυσικα!!! :hippy: :hippy: :hippy:

Για να ανοιξες το topic ειχες τις υποψιες σου…:lol: :lol: :lol: … να και η επιβεβαιωση λοιπον
+1 :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

spam: a type of meat in tins made from chopped cooked ham and usually eaten cold

Κανονικά θα ψήφιζα τον φίλτατο ομοϊδεάτη μου. Παρόλα αυτά θα ψηφίσω εμένα για λόγους που έχω προαναφέρει…

Αν και πάλι είμαι χαλαρά ο μικρότερος (αντίθετο του μεγαλύτερος) spammer στο rocking:p

Δεν σε ειχα για χιππι εσενα…[-X

Εμενα με εβαλα γιατι με εχει ζαλισει ο zafrock ολη την ωρα… Αν και πραγματι εχω κατι πικρες υποψιες οτι μπορει να ειμαι κι εγω σπαμμερ, αλλα οχι και ο μεγαλυτερος ρε παιδια, με αδικειτε…:stuck_out_tongue:

:lol: :lol:
εσενα θα σου δειξω!:stuck_out_tongue: :hippy:

oχι ρε! και δεν ειναι ο Σακης spammer¨" χιππικος έρωτας" ειναι 1000 από τα 3000 πόστ του!

Kαλά σε αυτό δεν έχεις άδικο…Αλλά είναι τρόπος ζωής ο χίππικος έρωτας!!:lol: :lol:

τουλαχιστον ειμαι ακομα στην 3 θεση…:stuck_out_tongue:

Ακόμα δεν έχω ψηφίσει, δυσκολεύομαι!!! #-o

Και ο μεγαλυτερος spammer ειναι:

αυτος που δεν εχει γραφτει ακομα.

[SIZE=1]πλακα κανω, ο φριντομ ειναι :p[/SIZE]

Αν δεν με ψηφιζες θα ανυσηχουσα…:stuck_out_tongue:

Ο bluezlick με τις χιπιες του.:stuck_out_tongue:

Gigatron με χίλια :smiley: :smiley:
Αποκορύφωμα του spamming είναι τα post με τα smiley-προσκύνημα

Αν και νεος στο φορουμ, παρ’ όλο που το διαβάζω καιρό ομολογώ πως η ψήφος μου θα πάει στον Gigatron διότι εφηύρε το καλύτερο σπαμοτόπικ.&-

Στους κακεντρεχείς που με ψήφισαν έχω να παραθέσω την εγκυρότατη άποψη του φανταστικού Angmar!8)

Εδω κοιτα γλυψιμο… Καλα ρε, δεν ντρεπεσαι???:stuck_out_tongue:

Ωραία οι υπόλοιποι θα γλείφουμε τον λούτρινο καρβού :smiley:

ε, κοιτα, γενικα ακομα και τα ποστ του που ειναι απλα σχολια τυπου “ωραιος!”, “πολυ καλο αυτο”, “πεθανα στα γελια” κ.τ.λ. καθεται να γραψει μια δυο φρασεις, σε αντιθεση με αλλους που απλα βαζουν smileys και πατανε submit. εγω αυτο δηλαδη το λεω σπαμ.

α, και εισαι σπαμμερ τελικα. ο μεγαλυτερος και πιο αχρειος.:stuck_out_tongue: και κρυος.:stuck_out_tongue:

να σ’ πω. γραφεις εσυ σε ενα φορουμ κιθαρα.gr; οχι τιποτα αλλο αλλά ρωταω επειδη με το νικ σου κυκλοφορουσα μεχρι και τα μέσα 2006 και καπου θυμαμαι να ειχα δει εναν με το ιδιο.