Κοίταξε, άμα στα χουν στείλει με μέηλ ή κάτι, μπορείς να τα αγνοήσεις πείθωντας τον εαυτό σου πως τα χεις ξεχάσει. Εγώ αυτό κάνω και πιάνει. Άμα εκτυπώσω τις σημειώσεις αγχώνομαι…
Οντόπικ: Ο γόδσμακ πάντως έχει φόντα για υπερσπάμ.
βασικα υψηλες προσδοκιες για μεγαλυτερο σπαμμερ ειχε καποτε αυτος ο Unburtn Kalessi,καπως ετσι…2 σελιδες στα οφφ ηταν ολες απαντημενες απο τον Unburnt…και ειχε ξεθαψει πολυ πραμα.
Διατι ο ροκακιας???Εχει ξεθαψει το μισο φορουμ ο φιλος. !
Συνηδειτοποιεις οτι δεν εισαι καν υποψηφιος?
πολυ fail thread
karvou:
Έχω λίγη ώρα για να έρθουν να με πάρουν για μεσημεριανό (ανώμαλοι Ελβετοί που τρώτε μεσημεριανό στις 11.30 το πρωί και πετάω κάθε φορά το μισό φραπέ γιατί δεν έχω προλάβει να τον πιω :x), οπότε ως πετυχημένος πρώην σπάμερ (κάτι σαν το Freedom, δηλαδή δεν μπαναρίστηκα αλλά έγινα mod μπας και το κόψω :p) θέλω να δώσω μερικές φιλικές συμβουλές στους νέους σπάμερ του φόρουμ που προέκυψαν το τελευταίο καιρό μπας και γλιτώσουμε καθόλου τρέξιμο.
α) Δεν είναι ανάγκη να ποστάρετε ό,τι βλακεία σας κατεβαίνει στο μυαλό. Δεν είναι όλα τα αστεία πετυχημένα και όταν δεν είναι πετυχημένα απλά εκνευρίζετε κόσμο που θέλει να διαβάσει ένα τόπικ και διαβάζει τα σαχλά/κρύα αστεία σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ότι κάποιος πόσταρε από κάτω γελάκια, δε σημαίνει πως ήταν αστείο αυτό που είπατε. Σημαίνει πως αυτός ο από κάτω δεν έχει χιούμορ. Μην παρασύρεστε. ΠΑΝΤΑ θα υπάρξει κάποιος που πόσταρε ένα lol σε κάτι μη αστείο…
β) Ο ανήλικος κύκλος της ζωής: Μπαίνεις στο φόρουμ. Στην αρχή κάθεσαι σε μια γωνιά και παρακολουθείς τις συζητήσεις. Μετά αρχίζεις να ποστάρεις και σου απαντάνε οι χρήστες σοβαρά. Μετά αρχίζεις να παρασύρεσαι και να νομίζεις πως πρέπει να απαντάς σε όλα τα τόπικ που εμφανίζονται στο user profile σου. Μετά νομίζεις πως έχεις κοινό που θέλει να σε διαβάζει. Μετά αναρωτιέσαι γιατί το 90% των χρηστών σε ειρωνεύονται και σε κοροϊδεύουν και γιατί οι mods σε κυνηγάνε από πίσω. Ποτέ κανείς δεν κέρδισε το 90% των χρηστών…
γ) Όχι σπαμ στα μουσικά. Το ότι ξέρετε κάποιον στο ΜΣΝ και κάνετε chat κάθε μέρα για 3 ώρες, δε σημαίνει πως όταν αυτός ποστάρει το διαβάζετε μόνο εσείς. Get a room after all. Διάλογοι των 10 ποστς για το πως μυρίζουν οι κλανιές, δεν ενδιαφέρουν κανέναν σε ένα τόπικ που μιλάει για το Krautorock. Επίσης, το ότι έχετε περάσει τα 1000 ποστς σε 1 μήνα και έχουν υπάρξει τουλάχιστον 5 διαφορετικοί χρήστες (σε αυτά τα 1000 ποστς) που πόσταραν lols από κάτω, δε σημαίνει πως έχετε ρεύμα και κοινό που περιμένει να σας διαβάσει με ανυπομονησία για να του φτιάξετε τη μέρα.
δ) Godsmack, σταμάτα να ρωτάς τον οποιονδήποτε τι εννοεί. Ειδικά όταν το τι εννοεί είναι προφανές. Όταν είσαι 99,9% σίγουρος του τι εννοεί, θεώρησε το 100% .
Και κλείνουμε με την ευχή των mods που τη λένε κάθε μέρα πριν ανοίξουν το e-mail τους, γιατί έχουν δουλειά και δε θέλουν να μπουν στο φόρουμ εκείνη τη στιγμή. Κάντε ριπόρτς!
Τενκ Γιου!
ειμαι πολυ συγκινημενος που ειμαι το δ)
σπαμ οφ…εγω φταιω που δεν καταλαβαινω???αμα καταλαβαινα απλα δεν θα ρωταγα…