Κάποιος δεν παρακολουθεί “Τι ακούτε τώρα”
BUSTED!
τι να πρωτοπαρακολουθήσουμε μεσιέ (μπαίνω σε 5 νήματα όλα κι όλα χαχαχ)
Ε μάθε λοιπόν ότι έχει ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕΙ να χώνει θρας!
Μέχρι και Aura Noir έβαλε τις προάλλες η τρελή ρε (της έπεσαν λίγο ζόρικοι βέβαια, κλασικές βιασύνες)
Έχω ακούσει μόνο τα Screams and Whispers και Manic Impressions. Έχω ξεχωρίσει μεταξύ άλλων τα Too Many Prophets, Tools of Separation (το αγαπημένο μου), Sound The Alarm, Something Real, Brotherhood?, ενώ το I Love The World είναι το απόλυτο banger!
Κατά τα άλλα, ό,τι λέει ο φίλτατος @GRACCHUS_BABEUF, το παλεύω και πέφτω με τα μούτρα για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο! ![]()
Κι εγώ αυτά έχω ακούσει, νομίζω και λίγο από Suffering Hour!
Ήρθε η ώρα να επεκταθούμε (αυτή που είπε…και ξανάχωσε το Screams and Whispers
)!
'Εσκασε πριν λίγες ώρες. Δεν με χάλασε αλλά νομίζω βγάζουν τον ίδιο δίσκο απο το Enemy of God και έπειτα. Τους έχω στο μυαλό μου σαν τους Rotting Christ που κάνουν το ίδιο πράγμα ![]()
Συμφωνώ, αλλά μου αρέσει.
έτσι παιζεται, θα έλεγε κανένα.
το καλύτερό των Anacrusis με διαφορα κιολας, I will die on this hill.
Τουμπανάκι μας βγήκε αυτό εδώ, έτσι; Μίλησε η κλάση.
Αλάνθαστοι. Ούτε η Μπάγερν Μονάχου τέτοια συνέπεια.
Thrash till death!
Οι φίλοι των Coroner, Voivod, Watchtower, Vektor, Anacrusis κοκ ας ρίξουν μια αυτιά
Αυτό μάλιστα.
Επίσης τα φωνητικά μου θύμιζαν κάτι αλλά δε μπορούσα να το τοποθετήσω. Τελικά νομίζω πως φέρνουν αρκετά στους—δικούς μας—Sacral Rage
E όχι ρε μαν, το πρώτο σχόλιο που μου ήρθε οταν έβαλα Species ήταν “γιατί δεν περίμενε να του περάσει η φαρυγγίτιδα όταν ηχογραφούσαν?” - τουλάχιστον προσβλητικό για τους Sacral Rage ![]()
Δεν είναι αμιγώς θρας, έχει μπόλικο hardcore που το κάνει κυρίως crossover κυκλοφορία. Μιλάω για το ντεμπούτο των Cold Steel που θα φέρει αρκετά στο μυαλό Power Trip (και τα συναφή από Inhuman Nature μέχρι Cro-Mags).
Πέρα από τα ωραία βαριά, κοφτερά ριφ βρήκα κάτι που μου λείπει σε πολλές κυκλοφορίες του είδους. Φωνητικά με αρκετή προσωπικότητα.
Πολύ δυνατό αυτό, θα πάει μάλλον στα τοπ της χρονιάς μου!
συν Destruction, Metal Church, Exhorder, Paradox, Sanctuary, Vio-Lence, Whiplash, Power Trip…
^^Το δυνατό reminder που χρειαζόμουν!